פורום עצמאיים ועסקים קטנים
בהנהלת:
מכתב פתיחה
אני עשיתיציליגילימימי
שכל תלמידה מקבלת מעטפה או דלי קטן (לי התאים כי היה קרוב לט"ו בשבט) עם השם שלה. מעבירים את כל המעטפות לפי הסדר בין כל הבנות של הכיתה, וכל אחת מוסיפה לכל אחת מהחברות פתק קטן עם תכונה טובה שלה - זה התעודה האמיתית, התכונות הטובות! בסוף כל אחת קיבלה מעטפה (או דלי) עם פתקים מכל הכיתה מלאים בתכונות טובות שלה. לדעתי ממש נחמד.
והאמת, שאצלינו זה יום מאוד לחוץ ואין ממש זמן לפעילויות. בזמן שהמורה בכיתה מחלקת תעודות, פשוט אומרים לכל בת להביא מראש משחק קופסא מהבית או ספר לקרוא והמורה בחוץ קוראת אחת אחת לחלק לה תעודה.
אם זה תלמידים קצת יותר גדולים, אפשר לבקש מ2-3 תלמידים להכין פעילות לכיתה.
בהצלחה!
אצלינו עשוסיוושאחרונה
לכל הבי"ס- מא' עד ו'- דף כזה עם עיגולים, שבכל עיגול הם היו צריכים לתת לעצמם ציון מ-1 עד 10.
בעיגולים היה כתוב: "במה אני הכי צריך להתקדם?" (לזה לא היה ציון מספרי...), "איך אני מתנהג לחברים?" "איך אני מתנהג למורים?" איך הלמידה שלי?" במה אני הכי משקיע? (גם זה לא מספרי). ועוד על זה הדרך...
זה היה מוצלח מאוד לכולם!!
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/