זכיינות של טראוולאור...קחו עמכם דברים
שמעתי על זה משהוקוד אבל פתוח
למה? זה ממש לא.קחו עמכם דברים
בואי תסבירי מה זה בדיוקקוד אבל פתוח
כדי שזה יהיה משתלםקוד אבל פתוח
לאיפה הולכים ה20 אחוז הנותרים? לשיווק? ליזמים?
איך הגעת למספר הזה?קחו עמכם דברים
שמה היא עושה עם זה?קוד אבל פתוח
כלומר צריך הכנסות שנתיות של 82.5-165 מ' שח כדי זכיין לא יפסיד.
הרווח של העמלת 50 אחוז, אני לא מתייחס כי א מי אמר שתצליחי. אם את יודעת שתצליחי, לכי לעבוד במכירות. ב ההצלחה שלך תלוייה בשאר הזכיינים, כי אף אחד לא יקנה מחברת תיירות לא מוכרת. אז אם כלל הזכיינים לא מרווחים את מפסידה.
החישוב הוא באיזה שלב ה80% יעברו את ה550 לכל סוכן.
עם חישוב של השקעה חדפ, החישוב שונה מעט. צריך שהחברה תרוויח 4,937,500 כלומר הכנסות של 49,375,000-98,750,000 בהנחה שהרווח הוא 10-20 אחוז.
כמה דבריםאריק מהדרום
מה גם שמעולם לא שמעתי על חברוות טרוולאור כך שהערך המוסף לכאורה של מותג מסחרי מוכר כנראה לא מספיק מוכר אז מראש הייתי מוותר על זכיינות בחברה כזאת.
שנית, יש שם יותר מידי מספרים והתחלתי לאבד את הבחור אחרי משהו כמו עשרים שורות, אם בכל מקרה אתם רוצים לעסוק איתו בעסק הזה כדאי לעבור עם מנהל חשבונות על החוזה התקשרות ולבדוק אם זה משתלם לכם בכלל, סתם לדוגמה סעיף עם הבדל דק של ברוטו או נטו יכול לשנות את כל הסיפור.
בגדול נראה שאפשר לעשות פה כסף קל אם אתם חיים בין אנשים שאוהבים לנפוש.
בהצלחה.
זה לא פרמידה קלאסיתנפשי תערוג
לפחות כך זה נראה
גם אני לא חסיד של פירמידותמשה
כמה הערותרואה_חשבון
1. לא מוזכר מאיזה רווחים הכסף יחולק: ודאי שלא מדובר על הרווח הגולמי, אלה הרווחים לאחר כל ההוצאות כולל הוצאות משכורת לבעלי המניות, והוצאות תפעול, הנהלה וכלליות ומימון. בשלב זה הרבה חברות מעוניינות לדווח על רווחים נמוכים ככול שניתן ע"מ להימנע מתשלום מס. אם יש עודפים לאחר מס, לעתים בעלי המניות מושכות דיבידנד, כך שלא נראה לי שישאר כסף לחלק לזכיינים.
2.כל עוד המשקיע אינו בעל מניות אין לו זכות לקבלת רווחים וכן אין לו מעמד בחברה.
3. המחירים יעלו עם הזמן, ובלי מערכת שיווק מקצועי החברה לא תשרוד.
רואה חשבון צודק!רועי א
בכמה מילים רואה חשבון נגע בדיוק בנקודה..
הוא נתח ניתוח כלכלי מדויק: חלוקה עם זכיינים אחרי הוצאות החברה, זה זריית חול בעיניים
אני פונה לאנשים: היזהרו
להבנתי, travelor זה התגלמות הפרמידה!
השיווק הזה - שהוא פרמידה לכל דבר, וכמו כל פרמידה, מי שנפל בפח ויש לו אינטרס לצרף, מצרף קודם כל את החברים הקרובים שלו.
מהידיעות שלי, הרבה אנשים שנפלו קורבן למיזם הזה הם מהציבור הדתי לאומי, ושפונה אליך חבר אתה חושב שזה רעיון טוב ושהוא לא רוצה להפיל אותך, אבל הוא לא פונה לטובתך, הוא פונה בגלל שהוא השקיע כסף, והדרך היחידה שלו להרוויח והחזיר את מה שהוא השקיע
זה להשקיע אותך
תעקבו ותראו מי האנשים שעומדים מאחורי זה, במה הם היו מעורבים בעבר ומה המיומנות העיסקית שלהם ומה הנסיון שלהם בתיירות.
תסתכלו מה כתב אחד האנשים באתר של אחד הזכיינים (פראיירים) של טראוולאור
שלום אורי!
1. באתר של טראוולור לינות נמכרות הרבה יותר יקר מאשר ב booking.com. גם אם ההנחה היא שאחרי שיצטרפו עוד "זכיינים" אפשר יהיה לשפר את המחירים - אבל בינתיים הציבור לומד שהאתר חסר ערך.
2. באתר של טראוולור אין את הפרמטרים הבסיסיים להזמנת חדר. למשל, פטור ממע"מ לתיירים, ארוחת ערב ועוד. זה נראה אתר צעצוע.
3. ממי שמבין בפירסום באינטרנט: אין דבר כזה "המון כסף" בפירסום באינטרנט. יש מושג שנקרא ROI שאומר כמה שקלים רווח נכנסים עבור כל שקל שמושקע בפירסום. אם חצי מליון שקל בחודש היה עושה מהפכה בשוק התיירות - יש עוד חברות שיכולות להשקיע את זה.
4. האם חשבתם על המשמעות של המיספרים? אם טראוולאור מרויחה 20% עמלה על כל לינה, אז כדי להחזיר השקעה של חצי מליון שקל בפירסום אתם צריכים למכור לינות ב-10 מליון ש"ח רק כדי להחזיר את ההשקעה. כלומר, מידי חודש רק מה שמעל 10 מליון ש"ח הכנסה זה רווח, 17% הולך למע"מ, 20% לטראוולאור, והיתר מתחלק ב 1000....
5. אם יש 360 "זכיינים" שכותבים תכנים, איפה כל התכנים האלו? לא באתר של טראוולור. הזכיינים שילמו מעל מליון וחצי ש"ח עד עכשיו. איפה הכסף? איפה הוא מושקע? באתר בשווי 3000 ש"ח? איפה הפירסומות?
6. אין דבר כזה חברה שמגלגלת מעל ל 10 מליון ש"ח בחודש ולא זקוקה לעובדים: שירות לקוחות, רואה חשבון, מזכירה, וכו' וכו'. אם אומרים לכם שהרווח נמצא בזה שהם חוסכים בתפקידים וכוח אדם, זה פשוט לא נכון. ראיתם פעם אתר שבו מישהו עושה עסקה באלפי שקלים ואין בצד השני שירות לקוחות שיעזור לו בשאלות ותקלות?
7. כלל אצבע 1 בעסקים: אין תחום שבו כולם מטומטמים ופתאום יגיע מישהו מגבעת שמואל ויקח מתחת לאפם את כל הכסף. גם לא פירסום של תיירות באינטרנט. יש חברות ענק שמעסיקות קופירייטרים לכתיבת תוכן, ווב-אנליסטים לבדיקת טראפיק ופירסום, סוכני שטח ועוד. מה טראוולאור מציע שינצח את המערכות (היעילות) הקיימות? 1000 איש חסרי ניסיון בפירסום
8. כלל אצבע 2: לא תרויח כסף מתחום שאתה לא מבין בו. גם אם מכרו לך שבראש הפירמידה עומד מישהו שכן מבין בתחום. הוא כן ירויח. אתה לא תרויח.
9. כלל אצבע 3: בעסקים אין רווח בלי להוסיף ערך. מניפולציות על המערכת זו לא דרך בטוחה להרוויח, לרוב להיפך. צריך להוסיף משהו אמיתי שתואם את האינטרס של המלונות והלקוחות.
10. "חלק ראשון של הרווחים נובע מצירוף אנשים" = בהתחלה נרויח מהונאת פונזי אח"כ נראה מה הלאה.
11. נניח שטאוולור מנצח בזירת הפירסום וגם בזירת המחיר. האם זה אומר שכל הלקוחות יעברו אליו? לא. אתה לא קונה כל מוצר במחיר הכי זול ובפירסום הכי אגרסיבי. אתה קונה מוצר ממי שאמין עליך, שעונה לטלפונים, שמתייחס כמו שצריך. טרוולור מבוסס על ההנחה שכל התפקיד של חברה הוא לפרסם ולתת מחיר וזהו.
תבדקו טוב טוב את הדברים הנ"ל לפני שאתם משקיעים במיזם הזה. יש שמועות שהיזמים של טראוולור היו מעורבים בפירמידות בעבר. אגב מי זה MBK? מי הלקוחות שלהם? מה ההצלחות שלהם? לדעתי זו עוד דרך של אנשים צינים לנצל את הרצון האמיתי של אנשים להביא פרנסה הבייתה
מריח מסריח מכל כיוון שלא תרחרח את זהימ''לאחרונה
ורחרחתי... ![]()
סתם משהוא שעצבן אותי: תוך כדי בירור אני רואה כתבה באתר חדשות במדור כלכלי על ה'מיזם' המדובר, חשבתי לעצמי "יופי בטח הם בדקו בצורה אובייקטיבית" התחלתי לקרוא בציפייה לגלות איפה בדיוק העוקץ והפלא ופלא הכל הלל ותשבחות למיזם עם הסברים למה זה לא פרמידה ולמה אין שום קץ' עברתי ברפרוף שוב על ה'כתבה' ופתאום אני רואה באותיות קטנות ובהירות 'נכתב בשיתוף עם אתר travelor'. למה צריך לשקר ולעבוד אם הכל כל כך כדאי וישר?
תזהרו מרמאים!
למה התמונה רומזת בחוקת?קעלעברימבאר

וזו?קעלעברימבאר

ואני לתומי חשבתישלג דאשתקד
חחחחחח. אבל זה היה על "במסילה נעלה"קעלעברימבאר
יפה, לא חשבתי על הפרט הזהשלג דאשתקדאחרונה
למה תמונה זו רומזת בפרשת קורח?קעלעברימבאר

ויקחו איש מחתתו ויתנו עליהם אש... 250 מחתותפ.א.
מחתה לפי דעתי זו מחבת... 🥘 לא חבית...🛢️פ.א.
ריקועי פחים ציפוי למזבח!קעלעברימבאראחרונה
איזה רמז זה הציור רומז לפרשה?קעלעברימבאר
ועוד אחד?קעלעברימבאר
ומהפרשה שעברה?קעלעברימבאר
י - יהושע בן נון, לידו כלב בן יפונהפ.א.
וה-4 לא ברור
בפרשה הם היו בחברון.
לא בקרית ארבע.
הענק "ארבע"קעלעברימבאר
קרית ארבע זה השם השני של חברוןף לפי התורה והנך
אתה מערבב פרשות אחרות … שאלת על פרשה מסוימתפ.א.
אם הם ראו אתקעלעברימבאר
3 ילידי הענק, הם לא ראו את אבא שלהם?
חוץ מזה שאין פאנצ עם אחימן ששי ותלמיקעלעברימבאר
חוץ מלצייר את תלמי יווני עם תלמים
ואת ששי 6קעלעברימבאר
הבאת לי רעיוןקעלעברימבאר
און בן פלת - אבל מה עושה כאן הכפייה האדומה?פ.א.
ביקשתי שיצייר מתג עם כפיה, מהקעלעברימבאר
יכולתי כבר לבקש? ג'לביה?
יפה!קעלעברימבאר
אתה צודק שהלכו עם כובעים ולא כאפיותקעלעברימבאר
כמו שרואים מציורי יהודים בלכיש מבית ראשון, מנינוה.
כאפיה זה כנראה רק למדבר ערב שם השמש חזקה יותר ולא רוצים להשרף בעורף
אממממקעלעברימבאר
@משה אולי תרצה להשתמש בזה
ולמה רומז בהציור:קעלעברימבאראחרונה

הסרוג המגזריקעלעברימבאר
בין השאר נצפו איתו @הרב מנחם ברוד שסיפר על מעשיות הדוב החבדניק יענקלה בערבות סיביר, @הרב שניאור אשכנזי שלא ברור אם הוא אשכנזי או ספרדי, @עוז סימינובסקי שר הסרוגים בממשלת בנט, @איתמר סגל עורך שות סמס השבועי, @יאיא פינק עורך העלון "היהדות השבועית שלי", @משה הלפגוט, עורך השבועון "שבתון חזנות בפסח בבוסניה והרצגובינה 4 כוכבים" ו@זבולון אורלב , עורך העלון של צומת "שבת בשבתו"
So what?זמירות
בוואט אחתקעלעברימבאר
עדיין לא הבנתי מה הפואנטה בפוסט…זמירות
לא משנהקעלעברימבאר
ארץ השוקולדאחרונה
הילד/ה שבתוככםזיויק
האם הילד/ה שבתוככם עדיין קיימ/ת?
אתם בדיאלוג?
הרמוניה?
מתח?
תהליך?
מה תדעו לספר עליו/עליה?
בהנחה שהתבגרתם כבר 😆
הילדה שבתוכי באה לעיתים רחוקותLavender
לכל מיני שטויות מצחיקות
דוגמא?זיויק
יאווו כתבתי שיר על זה...אברהם יאיר שטרן
רוצה לקרוא?
ברורזיויק
ילדה קטנהאברהם יאיר שטרן
זו הסקיצה השניה או השלישית (אשמח להערות והארות... לשיפור)
ילדה קטנה שבתוכי
אל תעלבי אל תיפגעי
אני צריך אותך כמו מים
בואי נשב בחוץ מול זריחת השמיים
אני צריך אותך אותך כמו שאת צריכה אותי
ואם בלילה תבכי תייבבי
אבוא ואתן לך חיבוק אמיתי
חיי חסרי כל אור בלעדייך
וחייך מסוכנים מאד בלעדיי
אני צריך את ליבך שתהיי מנועי
את צריכה את ראשי שאכוון את דרכך
נכתב בעת חיכוך נפש ונשמה. רוח וגשם. שכל ולב.
יפהזיויקאחרונה
קרח בן יצהרקעלעברימבאר

משה: "סלע, תן מים!". סלע:קעלעברימבאר
"מצטער, כבינה מלאכותית, הכוחות שלי מוגבלים למילים, קוד ותמונות על המסך – אני לא יכול לייצר שום דבר פיזי בעולם האמיתי, ובטח שלא להזרים מים אמיתיים. האם תרצה שאצייר בשבילך מים, או שתרצה לעשות דבר נוסף?"