חולצה כתומה תנועתית.123

מספר הערות חשובות על החולצה הכתומה שהתנועה הוציאה:

1. סמל התנועה מקדימה, הוא קצת קטן, והעיגול שמסביבו הוא מאוד מיותר, כי הוא חוסם בראייה לאנשים שמסתכלים מרחוק להבין שמדובר על סמל התנועה. אם החלק החיצוני היה ספר תורה/לוחות הברית, אז היה יותר ברור למסתכלים מרחוק שמדובר על אריאלניקים.

2. לא ברור למה רואים את הבטן של הילד שמחבק את א"י(ובלי להיכנס לזה, שזה לא כ"כ חינוכי שיש לו כיפה "כזית").

3. סמל התנועה מאחורה מובא כמו מקדימה ללא כל שינוי רציני(הוא רק מעט גדול יותר ובלי עיגול לא ברור סביבו), אז זה קצת מגעיל. אם רוצים לשים את הסמל של התנועה מאחורה, היה יותר יפה אם היו שמים אותו בגדול על כל החלק האחורי בצורה דהויה ובהירה, ועל הסמל את הציור.

4. חבל שמאחורה לא השקיעו על איזה משפט יותר מגניב(כגון: "קייטנת אריאל, נעצרת - ניצחת!", "גם אני אריאל, גוש קטיף וצפון השומרון", "תנועת אריאל לא מפחדת מדרך ארוכה", "הבית הלאומי, גם אני אריאלניק". בטח הרבה לא מבינים על מה אני מדבר... אם שמעון הירש היה קורא את זה, הוא היה מתנקש בחיי).

5. הילדות המצויירות אינן צנועות וחסודות דיין(יש לחלקן שרוול מעל המפרק וחצאית מעל הברכיים). אולי אפשר לומר שבציור לא מצויירים רק החבר'ה של אריאל, אלא גם שאר עמ"י, ולכן לא מדובר על אריאלניקיות, אז זה בסדר. ואולי ראייה לכך אפשר להביא מזה שרואים בציור חבר'ה של "תא כתום". אך אפשר לדחות ולומר שהבחבר'ה של "תא כתום" המצויירים בציור, הם חבר'ה של התנועה, הם בוגרים של התנועה שעדיין קשורים לתנועה. אך דחוק לומר כך, כי יש רק איזה 2 בוגרים שהם קשורים לתנועה, ואני יודע בבירור שאחד מהם הוא לומד בהווה בישיבה ולא באוניברסיטה, אז קשה לומר שמדובר על החבר'ה של התנועה. אך יש מקום לדחות בפשיטות ולומר שהדמויות המצויירות עם הכובע של "תא כתום" הן בנות ולא בנים, וכך באה הבעיה על מקומה, כי מסתמא יש יותר מבוגרת אחת בתנועה. וניתן לסייע בזה שמדובר דווקא על בנות, כי הן קצת יותר באזור של הבנות, למרות שנראה שגם בנים מסתובבים שם(לגבי בעיית ההפרדה הנוראה, נרחיב בלנ"ד לקמן).

6. עכשיו הגעתי לבעיה היותר חמורה בציור: בעיית ההפרדה. הדבר היחיד שהתנועה באמת יכולה להתגאות בו בלב שלם, זו ההפרדה התנועתית, אז איך זה שבציור אין איזה מחיצה שחורה ורצינית בין המפגינים למפגינות?!?  

7. כמו שכבר אמרתי כאן בפורום לגבי הסרטון של "חגיגות חצי יובל", התנועה מבינה שיש הרבה יותר בנים בתנועה, ולכן גם בציור יש הרבה יותר בנים(האמת היא, שבהסתכלות חטופה בציור, נראה בפשיטות שיש הרבה יותר בנים, אך בהסתכלות מדוקדקת ניתן לראות שהבנים תופסים הרבה יותר מקום, אך לא בהכרח שהם יותר מבחינה כמותית).

8. בציור מתנופף לו דגל ישראל. היה נחמד אם היו מציירים גם דגל של התנועה שמתנופף לו(וזה גם היה אמיתי, כי באופקים היתה רק מישהי אחת שהסתובבה עם דגל של התנועה).

9. בתמונה כולם עליזים וצוהלים, והשאלה המתבקשת היא: ולשמחה מה זו עושה?!  בזמן של 3 השבועות(עכשיו אנו כבר בתשעת הימים, אך המצעד היה בזמן של תשעת הימים הראשונים של שלושת השבועות), שבו אנו צריכים להיות אבלים ועצובים על חורבן בית ה', ובזמן שיש תכנון לגרש ולעקור יהודים מביתם, אנשי הציור צוחקים ונהנים. זה ממש נוגד את השכל הישר והבריא!

10. חבל שלא השקיעו על איזה ציור יותר מגניב, והסתפקו רק באיזה ציור פשוט.

11. נחמד שבחרו דווקא לעשות את הסמל והציור בצבע כחול, כשכל המחאה היא נגד "הכחולים".

12. טוב שנזכרו להוציא את החולצה אחרי שכבר גירשו את כולם לניצנים. חבל שלא הוציאו את זה לפני שנה.

13. יש לי עוד כל מיני הערות, אך השתדלתי לכתוב רק את הערות הרציניות והענייניות ולא לרדת לדבריים שוליים ולא רציניים(כגון: שחלק מהחבר'ה המצויירים לא חובשים כובעים, וזה ממש מסוכן לבריאות. וגם שאין על תווית החולצה כשרות של הבד"ץ העדה החרד"לית שאין חשש שעטנז, ושהחולצה נעשתה בסין ולא נעשתה ע"י יהודים ועוד רבים כאלה).

ועכשיו לחלק הרציני: רק רציתי להגיד המון המון ישר כח לתנועתו הנפלאה, שהוציאה חולצה לחיזוק במאבק. והמון ישר כח לכל אלה שהשקיעו וטרחו על הוצאת החולצה והפצתה.

בצ"ל אריאל!

בהתחלה כמעט נחנקתי..שרי.

בסעיף השישי התחלתי להקרע מצחוק..

זאת שהסתובבה עם הדגל היא לא אחרת מאשר חנה שנלר, קומונרית רחובות תשס"ו. כל הכבוד!

בנוסף לכך יישר כוח גדול לעדי מקדומים והדסה ממבשרת שטרחו להביא את הדגל מההנהלה..

בציפייה לבניין אריאל!

וכמובן כמובן כמובןשרי.

מוריה מפתח תקווה שהביאה אותו יחד עם הדסה ועדי מהאוטו של יוסי..

כל הכבוד לכולכן ושכוייח על הגאווה התנועתית!

דגלי התנועה.123

אם הדגלים הובאו באוטו של המזכ"ל, אז התכוונת לומר שהם הביאו את זה מהאוטו של המזכ"ל ולא מההנהלה. לא ככה?...(אבל בעצם להביא את זה מהאוטו של המזכ"ל, זה לא איזה טרחה רצינית, אז זו לא כזו התלהבות...).

פגשתי את המזכ"ל, ואמרתי לו שאני רוצה חולצה כתומה של התנועה, אז הוא נתן לי את המפתחות של האוטו שלו בשביל שאלך לקחת. כשהגעתי לאוטו, ראיתי שישי שם איזה 3 דגלים. חשבתי לקחת איתי אחד, אבל אמרתי שאקח אולי יותר מאוחר, ובסוף לא יצא לי לקחת...

בצ"ל אריאל!

אם אני לא טועהשרי.

הן אלה שהכניסו את הדגל לאוטו מההנהלה..

וכמובן שאחרי אופקים הן נסעו יש להנהלה הארצית.. שכוייח!

אוי....צחקן
יפהאנונימי (פותח)
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחshir
וואי איזה פשע שבתמונה החצאית לא באורך הנכון זה תמונה רק תמונה........
נו באמת,אסתריקה

מה זה משנה אם יהיה מצוייר מחיצה שחורה או לא? זה רק חולצה!

ומה אתם חושבים, שבתנועות אחרות דווקא הבנות פחות צנועות, כאילו שרשמת- שאולי הם לא מאריאל אלה משאר עמ"י

עזבי אריאל חושבים שרק הם דוסים....shir
יש לכן בעיה מסויימת...123

הדברים שם נכתבו בצחוק.
ואם רשמתי שהם משאר עמ"י, זה לא אומר שהם דווקא משאר תנועות הנוער הדתיות, וזה גם לא אומר שהם דווקא דתים.

בצ"ל אריאל!

איזה בעיה מסויימת יש לנו?shir
אוייש נו ב'מתעידית
חבל שעל כל דבר שהתנועה עושה יש לך מה לקטר!!אנונימי (פותח)

אולי תבוא לאנשים בהנהלה עם הצעות ורעיונות,  ואז יצא כמו שאתה רוצה ולא תצטרך לקטר???

חוצמזה תפסיק להיות קטנוני...

וזה ממש לשון הרע כשאתה מזכיר שמות...

חבל שאת סתם קופצת.123

את כנראה לא מכירה אותי, ואת גם לא מכירה את ההודעות שלי שנכתבו פה, ואת גם לא מכירה את היחס שלי לתנועה.

מומלץ לך לקרוא את כל ההודעה שנרשמה פה, ולראות שהדברים נכתבו בצחוק, ותקראי בעיון גם את החלק האחרון של ההודעה שלי.

בצ"ל אריאל!

כחח.. אני נקרעת פה מאנשים..שרי.
החבר'ה של אריאל כ"כ דוסים שהם לא יודעים מה זה הומור..
תלוי באיזה אזור.123

הסניף שלנו לא יודע מה זה רצינות

דיברתי היום עם אחד האנשים הנפלאים בתנועה, שיש לו קשר חזק להוצאת החולצה ואחד האחראים הרציניים לחזות החולצה.
הוא הסביר לי מהי מטרת העיגול הלא ברור סביב הסמל מקדימה: מטרת העיגול לסמן שהילד לא מחבק רק את א"י, אלא מחבק גם את סמל התנועה.

בצ"ל אריאל!

איסור לשון הרע.123

ניסיתי להפעיל מעט את גלגלי מוחי ולנסות להבין איפה בדיוק עברתי על איסור לשון הרע. לא כ"כ הצלחתי לעלות על זה, אז אשמח שתאירי את עיני.

בצ"ל אריאל!

חחחחעידית
בלי שמות בבקשה!!אנונימי (פותח)
תסתכל בהערה מספר ארבע על החולצות ותראה אם אין שם שום בעיה של לשון הרע....
עדיין איני רואה בעיה...123

לא אמרתי שום דבר רע על האדם שהזכרתי. אם היית יודעת בדיוק על מה מדובר, היית מבינה עד כמה אני משבח את אותו אחד.

איסור לשון הרע, אין כוונתו שאין להזכיר שמות של אנשים בכל מצב. לשון הרע, פירושו: אמירת דברי גנאי על אנשים(או על א"י), בפני אנשים שמכירים את האנשים שעליהם מדברים.

בצ"ל אריאל!

ואםmiri

בחולצות עסקינן. קניתי חולצתנועה לבנה (כן, כן, רק עכשיו...) ומישומה יש לה בד של מדים צבאיים, ללא חשש חדירת אויר חלילה וחס. בכל מקרה, גיליתי בסמינריון משהו עצוב מאד, שכדי שהחניכות יתעמקו בפני המדריכה ובמוצא פיה, חל עליה איסור מוחלט ללבוש מיני דברים מושכי תשומת לב, מעניינים וצבעוניים. עכשיו נישאלת השאלה,  וכי מה מושך תשומת לב בחולצתנועה כחולה או לבנה....?

אז זהו, השרוך!

כבר תכננתי, איך אני קונה חרוזים כאלה מכסף וכריסטלים...אבל איפה, אני חייבת שלא ימשוך תשומת לב. בקשר לכחולה שכבר יש לי, אני צריכה להחליף את השרוך לכחול המקורי?!

זה בצחוק נכון?shirאחרונה
כי אם לא אז את מוזרה.....
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך