הי.
אמנם זה לא בדיוק בישול ומתכונים, אבל אני מקווה שעדיין תוכלו לעזור לי...
הסבירו לי שעדיף לאחסן מלפפון חמוץ במקרר בקופסה אחרת ולא בקופסת השימורים איתה הוא מגיע. קניתי קופסה והכל, הבעיה היא שעכשיו המים בקופסה לא מכסים את כל המלפפון.
האם זאת בעיה? כדאי לי להוסיף "סתם" מי ברז? או אולי להשאיר את המים מקופסה לקופסה ככה שפרט לפעמים הראשונות שהמים לא יכסו הכל, עם הזמן יהיה לי מספיק מים לכסות את המלפפון החמוץ? או שאולי הם יתקלקלו לי ויהרסו את המלפפון?
המקרה המדובר הוא גם על מלפפון במלח ובחומץ (אנחנו קונים את 2 הסוגים).
תודה רבה
(אשמח להצעות לפורום מתאים יותר לשאול בו את השאלה אם זה לא הפורום המתאים)
)
)

