במות התופת זה הבמות ששרפו עליהם ילדים למולך. וקוראים להם במות התופת על שם התופים שהכמרים היו מקישים בהם כדי שהאבא לא ישמע את נהמות הבן ויכמרו רחמיו עליו. ולגיא בן הינום קוראים ככה על שם הנהמות של הבן.
אעע.גיוועלד.נעלמה לי הבטן לרגע כשקראתי אתזה.
ילדים בכיתה ג' הם ילדים קטנים ונהוראי רוצה להצטרף עם האורגן והם אומרים שהאורגן לא מתאים לכינור.
בכלל, נהוראי במלעיל זה לא יפה
ואתם יודעים מה?יודעים יודעים?אמרו לי שאני תלמידה טובה.אחותי.זה היה מן משו כזה- שירה!את תלמידה טובה מידי!
ומור אמרה שנראלה נהייתי חרשנית והיא כבר בקושי רואה אותי כשהיא באה.
מה שאני הכי אוהבת בטרמפים זה לפגוש יהודים מתוקים
היום אפילו הגענו איכשהו לזה שיש דתיות ליד אפרת שמכינות את עצמם לקריאת מגילה. נראה להם פחות צנוע שיש בן שבא לקרוא לנשים. והעוד יותר מוזר זה שגם האימהות שלהם קראו את המגילה (!!) אעע.
אני רוצה שיהיה לי אוטו גדול ורחב של איזה 9 10 מקומות והוא יהיה דיי נקי ובלי כלמיני שמונצעס על הרצפה.
אבל הוא גם שותה דלק ממש.
וצריך כסף
עבודה
כדי לעבוד לימודים
ללימודים בגרות
אז עושים בגרות בעז"ה ישתבח שמו.
ושהבנים ישטפו כלים! אנחנו נשטוף להם אחרי החתונה שהם ישטפו לנו בינתיים.
דיי סיוט לשטוף שם בחוץ אבל ב"ה מסתדרים. ולומדים להעריך גם.
לשטוף ידיים בחורף זה קר.
נפתלי התקשר אליי. שובב שכמותו. ניסיתי לכתוב מה הוא אמר ולא הצלחתי. איפשר לכתוב דיבורים של תינוק. זה מין אאההבב האאא אהה דד אהה. סוגשל בערך
זה טוב להתאהב באנשים דוסים. ככה אתה מנסה קצת להיות כמוהם ומתוך שלא לשמה בא לשמה. או שפשוט אתה מתחבר אליהם וככה מתקרב.
ואין חופש בעולם. אה נכון,במתים חופשי.מישו אמר אתזה פעם. אמא
ויותר מידי מחוייבויות בעולם הזה. או חיובים. התלבטתי עלזה.
אתם אחים טובים? מה צריך לעשות כדי ליות אחות טובה?
ע"י תנועות הגוף באה התלהבות הלב.
אנשים טובים
ברסלבים ב-ג'
ילדים יפים
ילדות ששמחות זה כיף
ואיך שה' אוהב אותנו. מי יתן ראשי מים ועיני מקור דמעה ואבכה יומם ולילה את חללי בת עמי.
- לקראת נישואין וזוגיות