לא יודעת איך לתאר את המצב אבל לבעלי יש משפחה דיי קרה(משפחת רווחה שעברו הרבה בחיים) אין ככ קשר בן האחים אבל שהתחתנו פתאום כולם נזכרו בו והוא השפיץ כרגע.. אין חום במשפחה...האמא דווקא מראה אהבה אבל היא מאוד ביקורתית ופסימית..שאר האחים (2 בנות 3 בנים) מאוד אינטרסנטים לעצמם...לא מעניין אותם כלום חוץ מעצמם..ושאננחנו רוצים לבוא אחרי חצי שנה אז אין להם כח אלינו או אין כסף או אלף ןאחת תירוצים...זה מאוד פוגע בי כאילו מה?? האחיינים שלכם לא מעניינים אתכם?? אח שלכם לא מעניין אתכם?? רק שהם צריכים את בעלי אז הם מתקשרים להתיעץ איתו או לבקש ממנו משהו...בקיצור אינטרסים..
קשה לי עם זה איפה הייתם עד עכשיו??
עכשין גיסים שלי רוצים לבוא לבקר וממש לא בא לי כי אני מאוד פגועה...בפעם האחרונה שרצינו לבוא לא רציתם שנבוא...אז להתארח סבבה לכם?? לא בא לי אין לי קשר אליהם ואני מרגישה שהם סתם עוד אנשים אין לי אהבה אליהם כלל כי הם גם לא מראים משהו בסיגנון..אנדים אגוצנטרים ואינטרסנטים מעבר לזה כלום...
שוב חמותי רוצה שנבוא כל השאר לא...והבעיה שאני לא מתה עליה כי כל הזמן יש לה מה להעיר..
בעלי עצוב שזה מה שאני אומרת עליהם..הוא מאוד סלחן ולא נוטר טינה..אבל אני פחות..אני לא יכולה להיות צבועה..אני באמת מקנאה בבנות שיש לבעל שלהם משפחה נורמלית...מה הייתם עושים במצב כזה?