אני יוצאת עם בחור כבר 3 חודשים בערך- שבהתחלה יותר נפגשנו "בקביעות" ולא ממש הרבה, והיו פעמים שנפגשנו לא כ דייט אלא באיזה עבודה שאנחנו קצת יחד בה, ופעמים אחרות כקבוצה- אנחנו קבוצת חברים כזו שנפגשים מידי פעם, נראה לי אני מתחילה לאהוב אותו כזה.. או להתאהב בו.. כבר לא יודעת איך לקרוא לזה
וגם הוא האמת. פעם אחרונה שהתראינו היה שבת שעשינו כל החברה- ורק במוצש הלכנו כזה כמה דק לבד (אם כי ידעתי שזה מה שיהיה כי באנו כחבורה, וחלקם אם לא כולם יודעים עלינו אבל זה כאילו לא היה שייך כזה), ואחר הרגשתי שלא דיברנו באמת- שמשהו היה חסר לי. כאילו אני רוצה להגיד דברים אמיתיים עלינו- כמו איך שאמרו לי אולי כבר באמת צריך "לעלות שלב" ולקדם דברים.. אבל איך? מה לעשות? גם יש לי בעיה כזו שאני חושבת על דברים שחשוב לי להגיד לו ואז פתאום כזה זה נשכח, או שיש לי פחד כזה מן התרגשות להגיד לו דברים פנים מול פנים- וזה בעיקר נראה לי כי התרגלתי להודעות מה שממש לא כיף.. ז"א רק מידי פעם..
בקיצור אני פשוט לא יודעת מה עושים.. חושבת שצריך לקדם משו ולא יודעת איך ומה לעשות.. (בהתחלה ועדיין טיפה אני קשה לי ולוקח לי זמן להיפתח.. וגם הוא יש בו מן הביישנות.. הוא אומר על עצמו שהוא ביישן)
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.. או ו מה אתם\ן עשיתם\ן...
בעז"ה יהיה בסדר 
מקוה שיעזור לי