אהלן
זקוקה לעצתכם..ואולי לראיה מעט חיצונית.
יוצאת עם בחור כחודש וחצי. מהפגישה הראשונה הרגשנו שיש משהו אחר, מעין חיבור שקרע לנו את כל הדפים והרשימות שקשקשנו לעצמנו במהלך השנים מה אנחנו חולמים שיהיה לנו..
אני עומדת בפני כמה דילמות.
א- אני לעיתים מרגישה שהוא כוחני ורוצה לשלוט, מעין שליטה פנימית שנשפכת ממנו..'תעשי כי לי זה חשוב'..
אני מאמינה בבני אדם וביכולת שלהם לשנות הרגלים שלא בהכרח טובים, אני לא מנסה לשנות אותו ברור לי שברגע שארצה שהוא ישתנה לא נהיה יחד..זאת נק' שלא משנה עם מי הוא יהיה בקשר. הוא יצטרך לעבוד עלזה.
זאת מעין גישה ספרדית ישנה.
איך אפשר לפתוח נושא כזה? באיזה דרכים להגיד את זה? מפחיד אותי לפסול על דבר כזה..אולי זה פשוט גברים?
ב-
הרגש והשכל, השכל והרגש..
הוא מאוד שם בקשר, גם אני..
אנחנו פשוט מבטאים אתזה בדרכים שונות, וזה קשה לו..יש בי קצת קשיחות שכלית שמאמינה שאט אט תקטן אבל לא תעלם. יש בו את הרצון להיות תמיד נאהב ואני פשוט לא כזאת, מפחדת שלא אצליח לספק לו את הנקודה שהוא ככ רוצה בה, וזה פשוט אני, זה חלק ממני..אני לא אדם כזה וברגעים שאני כזאת אני מרגישה לא אני..וחשוב לי לעשות דברים ממקום שלם. לנסות לשנות את זה בי? אני מפחדת לא להיות אני ב100%..
ג-
המראה החיצוני מאוד חשוב לו! אני ככ מפחדת מזה..מפחדת לחיות חיים חיצוניים.
למרות שהוא אדם עמוק ופנימי, אני לא רוצה התעסקות מתמדת סביב הנושא הזה..ככה עובד העולם ואני חיה בסרט?
אמרתי את הדברים הפחות טובים, מעבר לזה יש חיבור מדוייק ומדהים, בגלל החיבור האחר כטבע בני אדם אנו רצים לדברים הקשים המורכבים...אז אשמח לדעתכם!