בהא הידיעה!
פשוט היה איכות !!! כולם אמרו לי שהסמינריונים של אריאל זה משו מדהים. ות'אמת ביום הראשן, קצת התאכזבתי, כלומר אחרי שהרב דב ליאור הלך התאכזבתי, כי חוץ מזה היה באותו היום ממש מוזר...דברים בנאלים, גם היחידה עם עינת ויוסי, היתה מוזרה כי חזרו על החזון של התנועה, ובמיוחד בתור מדריכת זרעים (שזה היה הנושא שלנו בחודש אירגון), הרגשתי ממש בזבוז זמן בשבילי, אבל מה שכן הם עשו את זה מתוך מטרה אחת, שהיא באמת חשובה, שהגיע הזמן שנתרכז בדבר האמיתי, במה שאנחנו, בתנועה שלנו, בחזון שלנו, בנו!!! <ולא למה אנחנו לא כאלה, ולמה לא הינו שם, ולמה אנחנו פה.. וכד'>.
בשאר הימים, היו יחידות מדהימות, והיו כמה אנשים מבחוץ שחידשו לי הרבה דברים, גם מבחינת ה"איך" וגם מבחינת ה"מה". ובאמת יצא שבחנו את ההדרכה מכל הזוויות שאפשר. כמו שצריך. היתה אוירה מעולה, היינו קצת (ציפו למאה חמישים בנות) והיינו 62 בנות, ככה שהתגבשנו מאד. יש כמה סניפים שאני חיבת להזכיר: נווה דקלים (לא צריך להסביר למה נכון?!...), צפת (רחוק, קטן, חדש יחסית, וחברות מהאולפנה), אלון שבות (סניף שהוקם לפני 6 שבועות-חדש חדש ישר מהתנור) ורחובות(סניף אכותי, באמת על רמה, צוות הדרכה מצוין, אין כמוהו....תודו שאני אובייקטיבית!)
ובקשר ל-אויר, באמת היה טוב. בתור רחובותית, להיות בקרית ארבע זה באמת גן עדן ולא סתם, גן עדן שלא צריך בו מזגן. והיה לי ממש משעשע ללכת 3 פעמים ביום 10 דקות הלוך חזור....