סמריון הדרכה תשס"ה!!!!!יוכי

יווו אנשים אתם לא יודעים איך נהניתי בסמנריון!!! ב"התחלה קצת לא רציתי ללכת בגלל כל הקטע של הגוש וכאלה אבל הביאו לנו את הרב דב ליאור שהסביר לנו למה אנחנו שם ולא בגוש והיה ממש מעווולה!!

חוצמזה הביאו לנו מדריכות מעולות, וכל הבנות שם היו ממש חמודווווות!!!!!! היה פשוט אחלה- מי שלא באה הפסידה ו-ב-ג-ד-ו-ל!!!!!!

אז רק להגיד תודה ענקית להנהלה הארצית על כל ההעשקעה... ואם אתם נכנסים לכאן מדי פעם, אז תדעו שממש נהננו!!!!!

הרב דב ליאור.123

אמרו לכם את דבריו של הרב דב ליאור, או שממש הביאו אותו לדבר?

לפי מה שהבנתי, יש רצון של ההנא"ר לקיים בעתיד הקרוב עוד סמינריון הדרכה לבנות, בגלל הכמות הגדולה שנעדרה.

ואל דאגה: הם נכנסים לכאן מדי פעם, והם יראו את התודה שלך(כבר הזכרתי את זה מספיק פעמים).

בצ"ל אריאל!

ממש הביאו אותו לדבריוכי
ממש איכות!!123
בצ"ל אריאל!
וואוsaroosh
אני גם הייתי בסמינריון והיה מעולה!!!! חידשו לי שם מלא דברים, כל הצוות היה גדול-תודה ענקית לעינת!!!ולמדריכות-תהילה, תמתם, זהורית ויפעת!!!פשוט נהניתי!!!!
מגע חשמלי א'.123

לסמינריון קראו מגע חשמלי א', כמו לפני שנה?

בואו נראה אם אני זוכר:

מ - מודעות עצמית.

ג - גאוות יחידה.

ע - ענווה.

ח - חזון.

ש - שליחות.

מ - מקצועיות(*).

ל - לב(*).

י - יצירתיות(*).

א - אחריות.

(מה שמסומן בכוכבית, זה מה ששכחתי, אז הצצתי בקלסר סמינריון שלי מלפני שנה...).

עכשיו אני קצת מדפדף בקלסר, ומציץ בכל הדפים, ויש גם כמה דברים שרשמתי ביחידות  על דפי פוליו וסתם איזה משפט נחמד שאני עכשיו רואה:

"חסר גלגל? - אני גלגל". האם זה משפט נכון? תשובה: תלוי אם אני עגול או מרובע...

בצ"ל אריאל!

יפה לך שאתה זוכריוכי

אותנו לימדו שיר לזכור אתזה- אנשים תלמדו, במנגינה של צלילי המוזיקה (דו הוא דב אולי דובה....) אז הנה המילים:

מ' זו מודעות אישית,

ג' גאוות יחידה,

ע' זו הענווה,

ח' חזון מלא עוצמה (או בגרסא אחרת- חזון של התנועה),

ש' צריכה להיות שליחות,

מ' וגם מקוריות,

לב

יצירתיות

א' כל זו אחריות....

חחח תודו חמוד 

טרומפלדור...saroosh
טרומפלדור אמר-"חסר גלגל?אני גלגל!"
שרי מזה הידע הכללי הזה???יוכי
בלי שמץ של גאווה-יש לי הרבה ידע כללי ואניsaroosh

ממש אוהבת את ההיסטוריה של עם וארץ ישראל(לא ללמוד בבי"ס, אלא לקרוא ,פעילויות וכאלה...)

אם כבר מדברים על זה-אז טוסו למוזיאון הפלמ"ח-זה מוזיאון, אבל לא משעמם,הלכנו מהאולפנה והיה מהמם!!!(מי שרוצה פרטים שישלח לי הודעה...)

מוזיאון הפלמ"ח.123

את מתכוונת למוזיאון ברמת-אביב?(שנמצא ברח' חיים לבנון,רח' האוניברסיטה לשעבר. סבתא שלי גרה ברח' הזה, אז בגלל זה אני זוכר).

המוזיאון ממש נחמד, והלימוד שם נעשה ע"י סרטון ממש טוב, אבל הוא בעייתי לבנים(בגלל מעט בעיות של צניעות).
המוזיאון הזה יותר בא להראות את הפלמ"ח בהסתכלות של פלמ"חניק, ולא בהסתכלות אובייקטיבית, אמיתית, נייטרלית.
לא שזה פסול, אבל כשאדם יוצא מהמוזיאון הזה, הוא מרגיש שהוא מאוד היה רוצה להיות בפלמ"ח, אבל שווה גם ללמוד קצת יותר על הרקע שלהם ושל המחתרות, ולא ללמוד רק מזווית אחת שהיא מאוד משוחדת.

לא שח"ו יש לי משהו נגד הפלמ"ח. הם אנשים ממש צדיקים שמסרו נפשם למען עם ישראל ולמען א"י, ויש הרבה מתוכם שהם נרצחו על קידוש ה', והם אנשים מאוד גדולים בשמיים, ויש לנו ללמוד המון מהם, אבל עדיין שווה לראות גם זוויות שונות...

בצ"ל אריאל!

את יודעת למי הוא אמר זאת?...123

זאב ז'בוטינסקיי תאר פגישה שלו מ-1916 עם טרומפלדור, בה הוסבר לו על מושג החלוץ:

"זהו מושג רחב הרבה יותר מ"צועד בראש". כמובן דרושים גם פועלים, ואולם לא זהו המובן של המלה "חלוץ". לנו דרושים אנשים מוכנים "לכל", לכל מה שתדרוש ארץ ישראל. ל"פועל" יש האינטרסים הפועליים שלו, לחיילים ה-asprit de corps שלהם, לרופא למהנדס ולכל השאר יש הרגלים משלהם אם אפשר לומר כך. אולם אנו צריכים להקים דור, שלא יהיו לו אינטרסים ולא הרגלים. מטיל ברזל סתם. גמיש - אבל ברזל. מתכת, שאפשר לחשל ממנה כל מה שיש צורך בו בשביל המכונה הלאומית. חסר גלגל? אני הגלגל. חסרים מסמר, בורג, גלגל תנופה? קחו אותי. צריך לחפור אדמה? אני חופר. צריך להיוות חייל? אני חייל. משטרה? רופא? עורכי דין? מורים? שואבי מים? בבקשה, אני עושה את הכל. אין לי פרצוף, אין פסיכולוגיה, אין רגשות, אין לי אפילו שם: אני האידיאה הטהורה של שירות, מוכן לכל, איני קשור בשום דבר; אני יודע רק ציווי אחד: לבנות.
-אין בני אדם כאלה, - אמרתי.
-יהיו.
טעיתי והוא צדק. הראשון מבני אדם כאלה ישב לפני. הוא בעצמו היה כזה: עורך דין, חייל, פועל במשק חקלאי. אפילו לתל חי בא לחפש עבודת אדמה, מצא שם את מותו מכדור של רובה, אמר "אין דבר" ומת כבן אלמוות".

(לקוח מויקיפדיה, ערך "חלוציות")

בצ"ל אריאל!

יפה לך!!!קראתי את זה גם!!!לכו למוזיאון הפלמ"ח!!!saroosh
אתה צודק(לקרוא לך בשם?), אבל זה ממש טוב...אני לאsaroosh
אני לא זוכרת בעיות צניעות כי זה היה מזמן...אבל יכוליות...בכל אופן,ברור שצריך לברר ולראות עוד נקודות מבט, אבל בסה"כ זה מוזיאון ממש יפה
ה-סמינריון!miriאחרונה

בהא הידיעה!

פשוט היה איכות !!! כולם אמרו לי שהסמינריונים של אריאל זה משו מדהים. ות'אמת ביום הראשן, קצת התאכזבתי, כלומר אחרי שהרב דב ליאור הלך התאכזבתי, כי חוץ מזה היה באותו היום ממש מוזר...דברים בנאלים, גם היחידה עם עינת ויוסי, היתה מוזרה כי חזרו על החזון של התנועה, ובמיוחד בתור מדריכת זרעים (שזה היה הנושא שלנו בחודש אירגון), הרגשתי ממש בזבוז זמן בשבילי, אבל מה שכן הם עשו את זה מתוך מטרה אחת, שהיא באמת חשובה, שהגיע הזמן שנתרכז בדבר האמיתי, במה שאנחנו, בתנועה שלנו, בחזון שלנו, בנו!!! <ולא למה אנחנו לא כאלה, ולמה לא הינו שם, ולמה אנחנו פה.. וכד'>.

בשאר הימים, היו יחידות מדהימות, והיו כמה אנשים מבחוץ שחידשו לי הרבה דברים, גם מבחינת ה"איך" וגם מבחינת ה"מה". ובאמת יצא שבחנו את ההדרכה מכל הזוויות שאפשר. כמו שצריך. היתה אוירה מעולה, היינו קצת (ציפו למאה חמישים בנות) והיינו 62 בנות, ככה שהתגבשנו מאד. יש כמה סניפים שאני חיבת להזכיר: נווה דקלים (לא צריך להסביר למה נכון?!...), צפת (רחוק, קטן, חדש יחסית, וחברות מהאולפנה), אלון שבות (סניף שהוקם לפני 6 שבועות-חדש חדש ישר מהתנור) ורחובות(סניף אכותי, באמת על רמה, צוות הדרכה מצוין, אין כמוהו....תודו שאני אובייקטיבית!)

ובקשר ל-אויר, באמת היה טוב. בתור רחובותית, להיות בקרית ארבע זה באמת גן עדן ולא סתם, גן עדן שלא צריך בו מזגן. והיה לי ממש משעשע ללכת 3 פעמים ביום 10 דקות הלוך חזור....

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך