היי לכולם,
ב"ה קיבלתי לאחרונה ערכת כונן ואני מתלבטת האם מותר לי להשאיר אותה ברכב ובכך לקצר את זמני ההגעה שלי לאירוע (לא אצטרך לסחוב עליי את התיק)?
במהלך חלוקת הערכות לא קיבלנו כל הסבר על הציוד או כל הרחבה נוספת..
תודה!
היי לכולם,
ב"ה קיבלתי לאחרונה ערכת כונן ואני מתלבטת האם מותר לי להשאיר אותה ברכב ובכך לקצר את זמני ההגעה שלי לאירוע (לא אצטרך לסחוב עליי את התיק)?
במהלך חלוקת הערכות לא קיבלנו כל הסבר על הציוד או כל הרחבה נוספת..
תודה!
גברתולי
פשוט חששתי שכשמאוד חם הוא עלול להתפוצץ :0
ואכן יש לי כמה שאלות נוספות:
1. לגבי הציוד- כאשר אני צריכה להחליף/להוסיף ציוד יש מישהו מסויים שאחראי על כך או שפשוט לוקחים מארון הציוד בתחנה?
2. אם אני מגיעה לאירוע לפני האמבולנס ורוצה לעדכן במשהו (נגיד כתובת שונה/מצב רפואי שונה/צורך באט"ן וכו')- אני צריכה לדבר עם מוקד הכוננים או עם המוקד של מד"א?
3. קראתי איפשהו שצריך למלא טופס אחרי כל אירוע- זה נכון? הוא נמצא גם באפליקציה? איך שולחים אותו ולמי?
תודה!! 
1. תלוי בתחנה. בגדול אמורים להשלים בכל מקרה מהאמבולנס המטפל,
יש תחנות שבשום אופן לא מאפשרות להשלים ציוד מהארון. בכל מקרה של בעיה או אי ידיעה ניתן לדבר עם אחראי הכוננים.
2. באופן עקרוני הזמנת אט"ן דרך מוקד הכוננים. פעם לא היתה שום משמעות לדיווחים שמעבירים למוקד כוננים היום זה כבר מטופל ומועבר למוקד המרחבי. בקשר לעדכוני כתובת אפשר לנסות ולא תמיד זה יעודכן, בקשה לשיחת ועידה עם מודיע תהיה רק דרך מוקד מרחבי או מוקד כלשהו דרך חיוג 101 ולא דרך מוקד כוננים.
3. יש טופס באפליקציה, ניתן גם להתקשר והם עושים טלפונית. (פעם היה מסורבל, היום קוצר לכמה שניות). במקרים רציניים(פצועים בינוניים ומעלה)/חריגים(דיווחים לרווחה, חשד להתעללויות וכו')/החייאות מוצלחות - להתקשר ולהגיד להם שאת צריכה לעשות טופס חריג כדי שיעברו עליו אח"כ והוא לא יהיה רק לכיסוי.
4. לגבי מזרקי אפיפן - כסף.
לפי הנהלים ערכת הכונן חייבת להיות תמיד בתוך הרכב.
דוד שלי נפל ואיבד הכרה ועכשיו הוא התעורר ומדבר חלש
השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה ששמו אותו בטיפול נמרץ?
לכאורה הוא בעצם רק התעלף
גם לאיחוד הצלה וגם למד"א.
אני יודע פשוט שבאיחוד הצלה מצוי יותר קורסים נפרדים.
ולפי מה שידוע לי מד"א מכבדים את הקורס של איחוד הצלה.
(ואם אתה מתכוון להתנדב, אז התשלום סמלי..)
שלום, יש לי מועד ג' של מבחן אג''ם (נהלים עברתי ברוך השם)
אני לא מצליח להתכונן, כל החומר לא ברור, מפוזר ומאוד ארוך, זה לא כמו עם שאר החומר והמבחן המסכם אותו עברתי בקלות.
למישהו בבקשה יש את המבחנים עם תשובות? אני חייב ממש ממש דחוף, אני לא רוצה ליפול בקורס חובשים שהשקעתי בו אלפי שקלים ומעל חצי שנה בגלל המבחן השטותי הזה
תודה רבה לעונים!!
כי נוער לא מתעסקים בזה..
מקסייימום מלמדים בדיקת סוכר שזה עם מחט לא ניראית
אני מעוניין בהתנדבות ולעשות קורס במד"א אך יש לי שאלות אליהם קודם.
למשל שלחתי טופס מקוון אבל אני לא בטוח שמילאתי כמו שצריך ושזה עבר, אני מתלבט איזה קורס איפה ומתי, ובאופן כללי אני לא מבין מתי יחזורו אלי אם בכלל 
הבעיה שלא עונים בטלפון שבאתר (03-9101101) כנראה שהם עמוסים מאד תמיד. איך אפשר ליצור קשר עם אדם רלוונטי לעניין התנדבות וקורסים?
תודה