בת שנתיים ושבעה חודשים ששוקלת 11 קילו, זה לא הסטנדרט...
אני מזמינה משם הרבה, אבל רק מה שזול יחסית, גופיות, טייצים, פריטי בסיס,
מעילים מהדגמים הזולים יחסית.
איכותי ומעולה.
יש הרבה דברים יקרים , אבל הפריטי בסיס ופריטים מסויימים לא בסיס הם במחירים מעולים.
טייצים לתינוקות עד מידה 12-18, 10 ש"ח , מ2-3 14 ש"ח . איכותיים לעילא, ושורדים מלא כביסות ומייבשים אצלנו.
כנ"ל בגדי גוף בסיסיים וגופיות.
תחתונים פשוטים בצבע לבן לבנות, יש מארז חסכוני של 10 ב45, מעולים רחבים ומבד נעים. בניגוד לזולים שקונים כאן שהם צרים ולא נוחים לה.
המידות דיי לפי גיל, אצלנו זה ככה,
בגיל שנתיים קניתי לה טייצים, טוניקות טריקו וחולצות מידה 2-3, סחבה את זה עד גיל 4 כמעט,
בגיל שלוש קניתי לה טייצים וחולצות 3-4, עכשיו היא בת כמעט חמש, ועדיין טובים לה,
בגיל 4 קניתי לה חולצות קיציות טייצים וחולצות 4-5 , את הטייצים היא לובשת אותם עכשיו, ותצליח לסחוב אותם עוד שנה כמעט. החולצות היו מעט גדולות, אבל היא רזה, לא רציתי שיראה שק, והן מחכות לקיץ הנוכחי. אחרות כן היו מלבישות קצת גדול שנראה ככה.
בגדים לתינוקת : גופיות 3-6 נסגרות לה בקושי, כרגע בת שנה, כמעט תשע קילו (בן פורת יוסף ... דובי קטן של אמא
)
אני מלבישה לה 9-12 וזה טוב ממש. לא צריכה כרגע יותר גדול, אבל אם אזמין אז כבר אקנה 12-18 , שתסחב עוד קצת.
פעם היו להם דגמים לבנות של ג'ינסים קצרים אבל לא קצרצרים מתוקים עם אפלקציות ילדותיות והתאמה לגודל במותן ככה שיתאים גם לרזות וגם לשמנמנות,
השנה יש רק דגמים של פרחות קטנות, קצרים מידי ומשופשפים מידי.
.
אם היה את הדגמים שקניתי אז, בכיף הייתי קונה לשתיהן.
סה"כ מומלץ מאוד. יש שם גם זולים ואיכותיים, וגם דברים יקרים שאף פעם לא קניתי, מניחה שגם הם איכותיים.
נעליים לא הייתי רצה לקנות בלי למדוד את הרגל (מניסיון פחות מוצלח )