אחד שניים או שלוש?123

יש לתנועה שלנו פורום פעיל מעט.
האינטרנט ירד לפני שנים רבות לעולם, אבל רק עכשיו בטעות יש לנו סוף סוף פורום שלנו.

הפורום יכול להוסיף המון לתנועה, ממש המון. לייעל את תפקוד התנועה, לפרסם את שם התנועה בעולם, להוריד פרוייקטים לשטח, להוסיף המון גאוות תנועה, לגרום לפתיחת סניפים, לגרום לחברי התנועה להיות בקשר חזק עם התנועה, לייצר קומונריות בכמות שהתנועה לא חלמה עליה, ועוד כהנה רבות.

אנו לא צריכים לטרוח יותר מדי ע"מ שדברים אלו יקרו, אלא רק צריך שהפורום יחיה מעט, והדברים כבר יקרו מעצמם.

כבר הזכרתי רבות את יתרונותיו של הפורום, אך גם לא התעלמנו מהחסרונות שיש בו.
אנו תנועה עם חבר'ה רציניים, וקווינו שהם ידעו להשתמש בכלי הנקרא פורום בצורה הנכונה שלו.

אנשים פה לקחו את הפורום, ועשו בו שימוש שנוגד לערכי תנועתנו. הפגם פה לא בפורום, אלא בחברי התנועה שלנו.

ההנא"ר חוששת מאוד מהפורום הזה. היא מעדיפה בהווה לא כ"כ להתייחס אליו בגלוי, ובינתיים לעקוב בשקט אחר תוצאותיו וגלגוליו(יש כבר אתר לתנועה, שבו הפורומים מופרדים. זה צעד, שלדעתי הוא טעות גדולה).

אני יכול על גבי דפי הפורום להציג כאילו הכל מושלם עם הפורום הזה, ע"מ לצעוק לחברי ההנא"ר: "הנה! הצלחנו להקים פורום לתפארת עם ישראל, העומד על אדני הצניעות המכבד את תנועתנו".
אני יכול לטאטא את הבעיות הגדולות שהפורום יוצר, אבל אני בסה"כ לא מחפש לצאת מהמשחק הזה מנצח. אני מחפש את הטוב לתנועה, ואת האמת לחבריה.

אם הפורום מייצר יותר מדי רע, אז גם אני אחזור בי, ואהיה במלוא המרץ נגד הפורום(למרות כל העידוד הגדול שלי לפורום).

אני בינתיים אחראי על ניהול הפורום, ואני משתדל לנסות להרים בעזרת כולנו משהו רציני וטוב. אני בע"ה בעוד כשלוש שבועות מוריד פרופיל רציני עם הקשר שלי לתנועה. השנה בתור תיכוניסט, ניסיתי לתת לשבט שאני מדריך אותו, לסניף שלי ולתנועה שאני כה אוהב את מה שיכלתי.
אבל עוד מעט אני כבר הולך לישיבה(סיימתי את התיכון), ואני מצפה מעצמי שהפורום הזה לא יהיה בראש מעייני(וגם רוצה שהתנועה פחות תעסיק אותי).

אנחנו יכולים להרים פורום עם רמה, וככה להכניס את התנועה לתהליך שהיא רק תהנה ממנו, והיא ממש תעלה בכמה רמות תוך זמן קצר יחסית. אני כבר לא אהיה פה בעוד כשלוש שבועות. אני כבר לא אהיה להגן על הפורום ולנסות לשמור על רמתו. אני לא מתכוון להמשיך יותר מדי את דיוני ההגנה שלי, עם חברי ההנא"ר ועם חברי התנועה המתנגדים לפורום.

אנסה להסביר את עצמי יותר טוב: אולי בהסתכלות על הפורום הכל נראה נחמד ויפה לצופים מבחוץ. אבל מאחורי הקלעים, מתחיל לצוץ פה יותר מדי שחור. הפורום נותן פתח לאנשים לעשות דברים, שאנו מצפים מחברי התנועה שלנו, לא לעשות אותם.

איני רוצה לפרט יותר מדי עם דוגמאות על מה אני מדבר. חברי הפורום כבר יודעים על עצמם שיש פה קווים אדומים שנחצו.
אני יודע שזה כיף לדבר על המין השני וזה מושך(וזה גם בריא ונורמאלי), אבל יש גבול. אין איסור לדבר על המין השני(אך כמובן לא עם...), אך יש קו אדום שאמור להיות ברור לנו.

אם הבנים של הפורום נהפכו לשיחה קבועה של הבנות, אם מתחילים להירקם פה קשרים בין המינים, אם 123 הוא כבר לא איזה דמות מסתורית, אלא כל בת כבר יודעת עליו יותר ממה שהוא יודע על עצמו, אם אריאלניקיות רואות איזה מישהו עם חולצתנועה בכיכר-רבין, ונראה להן שמדובר על 123, אז הם מתחילות להזכיר את שמו ואת הכינוי שלו בקול בציפייה שהוא יתייחס אליהן, אז המצב שלנו רע!! ומה בדיוק הנפקא מינה איך הוגים את השם הפרטי של 123?!?
(נתתי יותר מדי דוג' על עצמי, כי פשוט זה מה שאני מכיר מקרוב).

אני לא רוצה להמשיך עם עוד דוגמאות, כי זה לא לכבודנו.

אני יודע שיש הרבה אנשים שישתמשו בהודעה הזאת בשביל לנגח את המצב הנורמאלי והנכון של "פורום משותף".
לבוא ולומר שצריך פורום נפרד, לא מראה על בינה יתרה, כי כבר הרחבנו על זה מספיק שזה רעיון לא מציאותי ושטותי.
אני יודע שההודעה הזאת משמשת כחומר רציני נגד עמדתי, אבל כבר אמרתי שאני מחפש אמת, ולא מחפש שיגידו לי "שכוייח" על שהצלחנו.

אני בע"ה בעוד כשלוש שבועות כבר לא אהיה פה. הקשר שלי לתנועה יהיה עדיין חזק בע"ה, אך מבחינה כמותית מידעתית תקשורתית השקעתית יהיה הרבה פחות מאשר עכשיו.

הפורום צריך לשמש את החבר'ה החזקים שבינינו. מי שרואה שהפורום נותן לו הזדמנות להרס עצמי, מי שרואה שהפורום נותן לו פתח לעשיית מעשים לא נבונים ולא נכונים, אז שיקח קצת הפסקה, שיתחזק מעט ואז יחזור לפורום וימשיך להוסיף אור בעולם.

הדברים נרשמים מנקודת המבט שלי, בסגנון שלי. אך אני מדבר גם בשמם של עוד חברים מהתנועה, שהזדעזו עד עמקי נשמתם כשהם שמעו לאן קבוצה מסויימת של חברי התנועה נוהרים.

יש לנו תנועה איכותית ביותר, ויש לנו את הפורום(בין זה, בין באתר של התנועה). אנו יכולים לקדם בצורה מטורפת את התנועה בזכות הפורום(ואני ממש לא מגזים), אבל עם הפורום אנו יכולים גם להרוס את כל מה שנשמר אצלנו עד עכשיו...

בצ"ל אריאל!
123.

סתם ככה אסור גם על לשון הרע...shir

לשון הרע?123

מה הקשר לשון הרע בנידון דידן?...

כבר הזכרנו שאין זה נחשב ללשון הרע כל פעם כשמדברים על איזה מישהו.

בצ"ל אריאל!

מה הקשר לשון הרע???יוכי
לא כל פעם שמזכירים שם של מישהו זה לשון הרע...
לדבר על בנים זה לא לשון הרע?(זה כן)shir

זה לא.123

אם מדברים עליהם, ומזכירים עליהם דברי גנאי אמיתיים, אז זה לשון הרע.

בצ"ל אריאל!

זה כן...shir
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך ט אב תשס"ה בשעה 18:13

אתם לא מתביישים??!??!אנונימי (פותח)

הבחור הזה פה מעלה עניין באמת נכון.

מי שיודע עליו פרטים יותר ומי פחות.

כולנו צריכים להזדעזע ממה שהולך פה ולא להתחיל לעשות פה דיונים האם זה כן לשון הרע או לא.

תעצרו שניה לחשוב לפני שאתם מגיבים פה בתגובות נזעמות. רק תחשבו לשניה.

שיהיה לכם יום טוב, ובאמת כמו שעברה הודעת טקסט בין בנות ( ואולי בני) התנועה עינת אמרה שכל מי שיש לו שכל בקודקודו שיצא מהפורום... אם לכזה מצב הגנו, כנראה המצב פה קשה מאוד.

בצלב"א ול"מ ולבשורות טובות.

אני בכלל בעזרא...(כבוד)shir

בגלל זה כתבתי על הלשון הרע כל מה שהוא כתב לא נראה לי בעיה לבוא ולשאול

איזה בן בהפגנה איזה סניף הוא וכאלה דברים....

השכל שבקודקוד.123

כנראה שההודעה עברה בין חברי התנועה, אחרי שעינת ראתה את ההודעה שלי. חבל מאוד שהיא תפסה רק צד אחד של ההודעה, ולא מתייחסת לכולו.

עינת, עם כל הכבוד לה(ויש המון!), היא לא כ"כ ראייה. היא תמיד היתה נגד הפורום הזה. גם אם הכל פה היה קדוש וטהור, אז היא היתה יוצאת נגדו. גם כשלא היה פה כמעט אף-אחד בפורום, והפורום היה מת, היא יצאה נגדו(ובלי בכלל לחכות לתוצאות).
עכשיו היא סתם קיבלה איזה חיזוק קטן לשיטתה, אבל היא אף-פעם לא ניסתה לראות את הפורום באור חיובי או לטעון שיש לו גם יתרונות(יכול להיות שאני קצת מעוות, אך זה לא רחוק מהאמת).

מתנצל שאני מדבר פה על עינת ואני לא נותן לה לדבר בעצמה, אך היא מוזמנת(עינת אני מזמין אותך - בגוף נוכח ולא בגוף נסתר, כי אני יודע שתראי את זה)לבוא ולשטוח פה את משנתה ולברר איתנו יחדיו ולהגיע ביחד למסקנות אמיתיות, ולא להסתתר מאחורי איזה הודעות SNS. היא בסה"כ חברה פה בפורום, והיא יכולה לבוא ולהשתתף בדיונים על הנושא עד בירור האמת(בינתיים, לפי הזכור לי, היא לא היתה שופתה פעילה בדיונים על הנושא).

לבוא ולשלוח הודעה, שהתוכן שלה לא מתאים לרמה של  עינת, שבהודעה סתם נזרקות איזה 3 מילים שבהן הטענה שמי שנמצא פה אז הוא חסר שכל, וזה במקום לבוא ולקחת חלק מבירור אמיתי, זה חבל, ואני לא חושב שצריך לתת לזה יותר מדי יחס.

ונכון שעינת היא בהנא"ר וכו', אז נותנים יותר חשיבות לדבריה, אך בנושא הזה אין עדיפות לדבריה, כאשר יש אנשים שגם ביררו את הנושא לא פחות טוב ממנה. וזו סתם דעה אישית שלה, ולא שהיתה איזו הסכמה בין חברי התנועה שהפורום הזה פסול.

האמת, שחבל לי לסטות מהנושא של השרשור ולתת יותר מדי יחס לאיזה עניין שולי, אז אשמח שנמשיך את העניין הזה בהודעה שכבר נפתחה ע"י יוכי בנושא ההודעה של עינת.

123 שסיים היום את הארי פוטר 5, ושכנראה אין לו שכל...

בצ"ל אריאל!

הערה חשובה.123

יש כאלה שמשמע להם מדברי ח"ו איזה זלזול כלפי עינת. אז ממש לא!

אני יודע שהיא אחלה, והיא ממש נחמדה, ואני מאוד אוהב את החיוך שלה, וגם יצא לי להתייעץ איתה כשהייתי צריך, והיא ממש משקיעה על התנועה, ואני שמח שיש לנו אנשים כאלה מדהימים שמובילים את התנועה. ומי אני הקטנטן שח"ו יזלזל בה?!?

(תודה רבה לאלה שהעירו לי בתיבה על זה).

בצ"ל אריאל!

עינת?משה
כוונתך לזו:

עינת הכוונה לרכזת הדרכה של התנועה שלנו...יוכיאחרונה
מזועזעאנונימי (פותח)

בעקבות בקשתה של 789 אני מודיע על הזעזוע שלי. אני מזועזע עד עמקי נשמתי, מעולם לא הגיע לאוזני דבר כה חמור של פריצות בין בני ובנותי בנות ישראל הצדיקים. יש לסגור את הפורום לאלטר!!!!

נו, באמת מה את רוצה שאנשים יגיבו.

חוץ מזה שמתוקף היותתנו תנועה שדוגלת ב"תורת חיים בעז" אנו מאוד מאוד מקפידים על לשון הרע, ולכן באנו לבדוק את הסוגיה החמורה של של לשון הרע על בנות ישראל הגולשות בפורום.  

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך