אבל את בהחלט יכולה להאמין שזה אמיתי..
ובעלי (אני הראשונה שכתבתי), היה כותב לי מכתבים ממש רומנטיים אחרי החתונה (קצת מתגעגעת לזה, היום זה בתדירות פחות גבוהה, כבר אחרי הרבה שנות נישואין...), היה קוטף לי זרי פרחים ביצירה עצמית ביישוב, מכין לי הפתעות ממש מקסימות, אבל לא היה לי שמץ של מושג שהוא כזה עד אחרי החתונה. ידעתי שהוא רגיש ואכפתי, אבל את הרומנטיות הוא שמר לאחר כך.
ואני, מראש לא הייתי כזאת, יצאתי עם אחרים לפני כן. היו שאמרו לי שאני יפה (והרבה פחות האמנתי להם מאשר לו, שאמר את זה רק בחדר ייחוד), אבל הקשר הזה היה לי אחרת, היתה בו צניעות וקדושה, בלי יצריות, יצר הרע לא השתתף בעסק בכלל. אז אני יכולה לומר שהיו אולי קצת פחות "פרפרים בבטן" ממה שיכל להיות לפני החתונה, אבל היתה אהבה גדולה מאוד והערכה רבה, ורצון מאוד גדול לבטא כבר את מה שעצרנו מעצמנו לבטא לפני כן. וזה היה שווה את זה שכל הגילוי נעשה אחר כך, בצניעות ובקדושה.
(ופעם שלחתי לו הודעה שהתחילה ב"בוקר טוב חמודי" קצת לפני שהתארסנו והוא ממש כעס/התאכזב, כי זה לא היה שייך מבחינתו, גם לא מילות חיבה. והאמת שקצת רציתי לראות את התגובה שלו... אז גם זה יכול להראות כפגיעה, אבל זה פשוט רמה אחרת של צניעות שאפשר לרצות בה ואפשר לא, אבל זו כבר החלטה עם מי את מתחתנת... בכל מקרה, גילוי חיבה בפרהסיה הוא לא ערובה לזוגיות טובה, ולא לא. והאכזבה שכתבה הראשונה קשורה לזה שהיא רצתה משהו שנראה בעיניה לגיטימי ובעיני בעלה לא. אני לא אומרת מה נכון, אני רק אומרת שהכל לגיטימי ולכן צריך לדבר על הדברים...)