חמותי שונה לגמרי בגישה שלה מהחינוך שגדלתי. עוד בהריון שהקפדתי על לאכול מה שמותר (נניח לא לאכול ביצים שלא בושלו) היא לא הבינה. על מה הסיפור... (פעם לא היתה מודעות לכך). לא הבינה אבל השתדלה לכבד.
עכשיו..אני משתדלת להקפיד על שטיפת בקבוקים, שכיבה בעגלה (הוא עוד לא יושב) ואפשר להגיד פולניה..שמקפידה

לא מזמן שהתארחנו בשבת.. שמעתי את חמותי אומרת לגיסתי לשטוף לבן שלי במים קרים את המוצץ . למרות שהיא יודעת שאני מקפידה על חמים.
שתקתי כי לא היה לי נעים להביך אותה..כי הייתי רחוקה ומאיפה לה ששמעתי... אבל היה לילא קל כי זה הבן שלי!
בנוסף.. היא טיילה עם הבן שלי ואני קולטת שהמושב בעגלה הוא על מצב ישיבה (הוא כבר לא היה בעגלה). ניסיתי לדון לכף זכות..שאולי סתם סידרה את העגלה..אבל חוששת שאולי החליטה שהוא יישב בטיול בעגלה... למרות שהוא בן 4 חודש ולא יושב.. (אולי ייצר הרע אומר לי כך)
לפעמים שהיא שומרת עליו ואני מצלצלת הוא בןכה. וכואב לי . וזה לא שהיא רעה או משהו. גם לאמא שלי הוא יכול לבכות..אבל עם החינוך שגדלתי אצל אמא שלי אז יותר קל לי לסמוך עלייה ולדעת שהיא מקפידה על מה שחשוב לי! אם זה סטריליות. או כל דבר אחר.
חמותי מאוד רןצה ךעזור לנו ואני מתגברת על זה כמה שניתן..אבל זה לא קל לי...
שבוע שעבר היינו באירוע וצלצלנו לראןת מה נשמע ומה שלומו והיא לא ענתה וחזרה אליי מאוחר יותר ושמעתי אותו בוכה.. והיה לי ממש קשה. שגם לא היתה זמינה לענות וגם שהוא בוכה.
והגיוני שיבכה!!
עזרה...
איך להצליח לסמוך על חמותי. שהיא בגישה שןנה ממני... היא מקסימה!! אבל פשוט קשה לי לשחרר ולקבל שמקסימום תפעל לפי מה שהיא מאמינה.

מדברים