לא ידעתי שיש כזה בזבוז זמן חחח
הרמבם כותב שיש 4 נושאי שיחה
1- דברי תורה
2- דברי שירה תפילה מזמורים והקשור לזה... בשיחה... והרבה מדברים על מוזיקה במיוחד למי שמנגן...
3- אידיאלים, שזה אומר פוליטקה!! ארץ ישראל , אהבת ישראל, מדינת ישראל וכד...
4- כמה שפחות לדבר דברי שטות !!
אז פה זה אידיאלים!! וזה מצווה ח'ברה , לא בזבוז זמן...חחח
טוב לעצם העיניין
לא יכול להיות שמעמידים לדין חייל שהרג מחבל !! ובו נגיד הוא עשה את זה בכוונה ובלי סכנה מהמחבל... הוא פעל לפי המוסר הבסיסי הכי טוב שיכול להיות!!!(גם לפי התורה)
להרוג מי שמנסה בכל דרך להרוג...
ואני לא מבין ?! מה כזה מסובך הרג מחבל!! אז במקום לתת לא צלש אז מה עושים שופטים אותו...
טוב אספר כבר משהו אישי מהמשפחה... בצבא שולחים אותך לחסל מחבל לפעמים ולפעמים רק לעצור !!!
אז מה כל אלה שחיסלו מחבל איך הם בסדר היה להם אפשרות לעצור אותו!!
אז מתי שרוצים זה לא בסדר ?!
טוב המוסר של החילונים השמאלנים פשוט דפוק !!
מה כזה קשה להרוג מחבל?!
במזיד !!
זה המוסר הבסיסי ולפי דעתי אם לא היה סכנה והוא הרג אותו הוא יותר גיבור!! כי הוא הלך עם הצדק שלו עד הסוף... (הוא לא דתי !! וגם אצלינו בציונות הדתית יש ויכוח על הנושא ... עכשיו הרב שמואל אליהו אמר שצריך להרוג גם אחרי הפיגוע!!
אבל רבנים אחרים אומרים שזה לא נכון לא לפעול לפי חוקי המדינה וצריך לשנות את החוקים וככה זה סתם נותן לגיטימציה לאיבינו ) לגבי הלגיטמציה אני חושב שזאת טעות!!! זה רק נותן הרתעה ופחד !!
השמאל שולט במדינה! ולא יודע אם גם הייתי פועל כך במקרה שהייתי יודע שאין לו מה למסור לשב"כ בחקירה (למנוע עוד פיגועים) נראה לי שכן הייתי פועל ככה אני צריך לבדוק את זה עם הרב שלי...חח
סתם שאלה מה הרב שרלו חושב שצריך להרוג גם אחרי פיגוע??
מה קורה כל הימנים בבחירות יודעים רק לדבר!!