ובכלל למה? אני לוידעת אפילו. בעצם כן, אני פשוט מדחיקה את העניין. דבר שאני טובה בו..אבל אולי זה לא זה. היא סתם שו4לת שאלות מוזרות. מה, יכולהיות שהם מסתירים משו? אה הא. נראלי שאני עולה פה על כלמיני כאלה דברים..
לא באלי בכלל חיים כאלה. למה הכל חייב ליות אצלי ככ מסובך
ויוואו. ממש במעבר חד. ה' הוא פשוט טוב. שזה משו. אני פשוט לא יכולה. איך הוא כלפעם מזמן שברים מחדש. ואפחלו לפעמים אנחנו לא שמים לב..
ואיך שהיא יודעת לאחר ככה כל בוקר. כבר במין מקצועיות שכזאת. ואפילו אינלי מושג אפעם על יזה אוטו אני אמורה לעלות., חח.. שתהיה בריאה. ואחכ היה לה ממש יסורי מצפון..
וחח.. אתמול דיברנו שעות אני ומישי.. היא היתה מצחיקה. והיא הזכירה לי משו מפדח מתחילת שנה. כמה שטויות פאדחניות עשיתי.
ויש הרבה בנות באולפנה שהם רק שומעות אותי מספרת משו על אמא שלי. מלא מתחילות לחלק עליה מחמאות כבר לאנעים לי.. חח.. שונאתת את הקטעים האלה.
והמורה כבר מתחילה להלחיץ אותי. מה היא כבר רוצה מימני? אני לא אוהבת דיבורים שכאלו. היא לא מבינה אתזה.
ובכלל! מה היא רוצה מאמא שלי?.. מוזר..אז קצת עשיתי שטויות.. אני בדרכ לא עושה..לפחות משתדלת.
ומה שהמורה *** אמרה לי נראלי בכלל לא היה נכון..אני צריכה עוד לבדוק אתזה.אבל איפשר יותר מידי נסיונות. אז מה כבר אפשר לעשות..
טוב. אני יודעת פשוט צריך להתפלל. בהכי פשטות שיש.
וגם ללכת לישון. ...
- לקראת נישואין וזוגיות