- הנה מה טוב הנה מה טוב ומה נעים, אצלנו כאן שמחה לילד 
אתחיל מהתחלה:
- היה לי בלבול מפדח, אבל בסוף הכל לטובה והוא יצא 
- ירדנו, בלאגנים מורלים וכו', היה משעשע. איזה שפיצים הנהגים.. היה טיול אדיר 
נראה אותכם מצלמים שלל תמונות של צמחים (מזל שהם מוכרים ובולטים) תוך כדי תנועה.
אז זה היה בערך ככה: *תמונה עם ירוק וכתם לבן מטושטש* זה צנון ענברי+רקפת 
- אוכל, התלהבות מהגיטרה (ליאם הביא אקוסטית, יאי!) אור בקושי נשנש כמה כריות ואמר שהוא שבע. עם קשה אוכל.
- המשך טיול. יוסי המוביל עם ציוני הדרך היצירתיים: "ליד השיבר לפנות שמאלה" (שיבר=משהו גדול? אז לא, זה היה מכל מים קטן. לפחות זה היה אדום
)
- סדנת קינוחים בבצק סוכר שהייתה לאסון בשביל הידיים שלי. היא לא אמרה כמה מרגרינה לשים, אז... יכולתי לשמן מנועים עם הכמות שהייתה לי על הידיים
אבל עדן עשה פינגווין חמוד בכחול-לבן, ועטלף נחמד. איכשהו אור ניצל מהאסון שלי למרות שהוא גם טבל במרגרינה, ויחד עשינו משהו שאפשר לדמות כטנק |משועשע קשות|
- אח"כ so called "רכיבה על סוסים", כלומר הליכה במעגלים על סוס במכלאה קטנטונת ומסריחה עם ערבי\בדואי. אבל אור נהנה 
- ארוחת צהריים נחמדה בהחלט, אלא שאור סירב לאכול
"אני לא רעב." (הילד בקושי הכניס לפה שלו משהו. הממ, בעצם כן - צ'יפס ובצק סוכר, אבל גם זה לא בכמות!) לפחות אח"כ הוא אכל איזה כריך...
- אח"כ סדנת שוקולד, שבגלל שהיינו בשריים הפכה להרצאה על שוקולד. אולי מעניינת בכל יום אחר, אבל כבר הייתי מותש וממש לא היה לי כוח לזה..
- סופסוף נסענו לאכסניה (במילעיל!) בשלומי. אכסניה נחמדה ממש, עם נוף מדהים
התארגנו בחדרים אחרי קצת בלאגן, והלכנו לאכול קצת.
ואז (תופים)
- קריוקי מטורף עם נירו לוי! 
באוכל היינו כזה "וואי, הוא דומה ממש להוא מרמזור, חפר - נירו לוי." אז בהתחלה של הקריוקי הוא עשה לנו כמה קטעים שלו: "גיסנו!" וכו' וביקש שלא נשגע אותו בבקשות (אם כי כמובן שהיו קצת סלפים וכו')
- הייתה מסיבה נחמדה שם, אם כי היא עברה הרבה גבולות הלכתיים לצערנו
השירים שהלכו שם..
אבל שרדנו, והחניכים נהנו מאוד 
השכבנו (במאמצים) את הילדודס לישון והלכנו לישב"צ קצר (לפחות השתדלו שיהיה, עם כל הערות הביניים)
*עד כאן יום חמישי* (היום יום חמישי!!
)
המשך יבוא 
אחחח... זה היה קטע משעשע.
"משפחה משפחה משפחה..." 
- לקראת נישואין וזוגיות