איך שמים לק?
נשמע שאלה מטופשת, אבל אני התחלתי לשים לאחרונה וזה ממש לא הולך... בטח לא מושלם כזה כמו לכל מי שאני רואה... ובטח לא ביד ימין. (אני ימנית..)
ועוד שאלה - איך זה לא מתקלף\נשרט\נראה דפוק אחרי חצי יום?
טיפים ועצות...
בס"ד
אין ספק שכדי להצליח למרוח לק בצורה אחידה וחלקה נדרש אימון וניסיון.. אז אם את מאוד רוצה למרוח בעצמך פשוט לא להתייאש ולהמשיך לנסות ולהתאמן...
טיפ כדי למרוח אחיד ויפה- לקחת כמות קטנה במברשת ולהתחיל מאמצע הציפורן ולאט לרדת למטה ואז למרוח מריחה אחידה למעלה ואז כל פעם בצד אחר- בצורה של קו אחיד.. לא לשחק עם המברשת לכל כיוון בציפורן רק כדי שכולה תהיה מלאה כי אח"כ זה באמת יוצא לא יפה...
ועוד טיפ לשמור שהלק פחות יתקלף- למרוח לק שקוף אחרי שהלק מתייבש- זה שומר עליו שלא יתקלף ממים ומכות- אך גם זה לא מאה אחוז...
בהצלחה!!=]
תראי גם הלק נמרח קצת על העור זה לא נורא אחרי כמה שטיפות של הידיים במים זה יורד...
ובכללי באמת להתחיל מבפנים (ז"א קרוב לעור) ולמשוך כלפי חוץ..
לרוב כשאני שמה יש הבדל משמעותי בין יד ימין ליד שמאל.
והכי מבאס, גם כשיוצא לי טוב (יחסית) אחרי יום-גג יומיים זה כבר נראה זוועה.
ואני מצד אחד רוצה לקנות משהו איכותי כדי שישאר, אבל בגלל הניסיון הכ"כ לא משהו הנוכחי שלי, לא מתחשק לי להשקיע בזה יותר מדי...
אז בינתיים אני מתבאסת כל פעם מחדש, וזה הכי פחות כדאי.
)מרקם חלק ונעים, זול.
אמנם לא מחזיק יפה יותר משבוע, אבל אני לא צריכה יותר מזה.
בתחנה מרכזית ירושלים (בקומה הראשונה, ליד רנואר אאל"ט) מוכרים בסביבות ה-20 אבל תמיד יש עליו מבצע
אז עולה סביבות 11 או 2 ב-20.
ובקשר לאיך למרוח - להניח כמובן את היד על משטח נוח, ולנסות לדייק. אם לא הולך אחרי כמה שטיפות של הידיים הלכלוך על העור יורד.
מהה הכווונה קרוב לעור?
משני צידי הציפורן היא קרובה לעור,
רציתי לדעת אם למישהי יש ניסיון עם השמלות בגד ים של שדה בר.
אם אני לוקחת שמלה ארוכה שמגיעה לי כמעט עד הרצפה האם זה יתרומם לי או שזה נצמד.
אין בזה חלק תחתון ואני פחות אוהבת לשים טייץ מתחת. מעדיפה תחתון של בגד ים.
תודה לכולן🙏
כל דבר מתרומם במים כי טבע הבד הוא לצוף.. למרות שהקצר כמעט לא מתרומם ממה שאני ראיתי על אחותי..
בדיקה
לא יודעת איך קוראים לו אבל האריזה שלו היא בצבע כתום כזה
לה בוטה במקרה?
מכירה יש לו ריח טוב אבל לא עפתי על הסרום עצמו...
ניסיתי גם את קאבלו והבעיה היתה הפוכה.. הסרום מעולה והריח לא
תודה רבה!
דווקא לי הוא היה מצויין אולי תלוי בסוג שיער
הרמוניהאחרונהשלום
מבקש להעזר בכן עבור אשתי היקרה (ועבורי..)
סובלת שנים רבות מבעיות עור כגון סבוריאה וגירויים שונים בעור
כמובן היא בטיפול רופאת עור - בעיקר משחות .
מתאפרת מעט מכיוון שהאיפור אוטם לה את הפנים ומגביר את הגירוי.
אשמח לשמוע ממי שיש לה נסיון דומה בעור הפנים, אילו חברות או סוגי איפור יכולים להיות יותר ידידותיים/בריאים/קלילים לפנים.
אשמח לשמוע כמה שיותר רעיונות גם אם מדובר במוצרים יקרים.
הרבה תודה.
מכירה את התופעה- והם היחידים שלא גרמו לי לפריחה/ אדמומית וכו'
היי בנות 💛
אני בתקופה שאני מנסה להתחבר יותר לעצמי גם מבחינה חיצונית – לבטא מי שאני דרך הלבוש, המטפחת והתכשיטים.
מתחברת לסגנון של מתנחלות גבעוניסטיות 😉 – בגדים פשוטים אבל עם נוכחות, מטפחות גבוהות אבל טבעיות, תכשיטים עדינים עם אופי.
האמת שזה לא סגנון שגדלתי עליו, אז אני טיפה הולכת לאיבוד ורוצה עזרה 💫
אם יש לכן המלצות על חנויות, מעצבות, לוקים או כל השראה – ממש אשמח שתשלחו לי! אפילו אם זה רק רעיון קטן או מישהי ששווה לעקוב אחריה.
תודה מראש על כל טיפ 🤎
אבל מבינה אותך כי אני גם חולה עליו.
יש את אלה שהולכות עם שכבות שזה יותר סרפנים וחצאיות בסיס או טוניקות שזה הצנועות יותר
ויש כאלה שפחות מפריע להם שרוולים ארוכים, כיסוי מלא או חלקי ומכנסים גינס מתחת לחצאית או שרוואל רחב.
אז תראי מה מתאים לך ומאיזה אזור את ואז תוכלי לראות מה החנויות שקרובות אלייך ומומלצות. גם מלא מיד שניה.
אני שמתי לב שצריך הבנה בסיסית בסטייל בשביל להרכיב את הלוק כי זה באמת מורכב מכל מיני... אפשר ללבוש את אותו בגד ולהיראות בסגנון שונה, מבינה?
נזם זה מהמם בעיני ויכול להיות עדין וגם פחות למי שרוצה את הסגנון הלא עדין למשל.
כל מיני תכשיטים פשוטים מחנויות כמו סיאם ואותנטי או סתם מהשוק וחנויות מוזרות כאלה
חוץ מזה אפשר לעכוב אחרי מישהי באינסטגרם שאת מתחברת לסגנון ואז לשאול או שהיא שמה המלצות וקודים להנחות
אבל מבינה אותך כי אני גם חולה עליו.
יש את אלה שהולכות עם שכבות שזה יותר סרפנים וחצאיות בסיס או טוניקות שזה הצנועות יותר
ויש כאלה שפחות מפריע להם שרוולים ארוכים, כיסוי מלא או חלקי ומכנסים גינס מתחת לחצאית או שרוואל רחב.
אז תראי מה מתאים לך ומאיזה אזור את ואז תוכלי לראות מה החנויות שקרובות אלייך ומומלצות. גם מלא מיד שניה.
אני שמתי לב שצריך הבנה בסיסית בסטייל בשביל להרכיב את הלוק כי זה באמת מורכב מכל מיני... אפשר ללבוש את אותו בגד ולהיראות בסגנון שונה, מבינה?
נזם זה מהמם בעיני ויכול להיות עדין וגם פחות למי שרוצה את הסגנון הלא עדין למשל.
כל מיני תכשיטים פשוטים מחנויות כמו סיאם ואותנטי או סתם מהשוק וחנויות מוזרות כאלה
חוץ מזה אפשר לעכוב אחרי מישהי באינסטגרם שאת מתחברת לסגנון ואז לשאול או שהיא שמה המלצות וקודים להנחות
נשמות הלכה לי הלייקרה.. צריכה גם פודרה.
יש אחלה קרם הגנה לא שומני וכמעט ללא ריח .
סבון פנים של דוקטור פישר משמש אותי בשנתיים האחרונות (יש לי עור שומני) והוא נהדר
אני לא מתמצאת תשאלי AI😅 יודעת יש ספריי כזה שנותן נפח.. או שאת יכולה לסרק את השיער בצורה כזאת שתכסי עם שיער איפה שחסר...
לגרום לשיער להיות מלא יותר באופן טבעי מדבר אלייך? אם כן אז יש את כל השיטות של לעסות את הקרקפת בשמנים מסויימים. קיק, קוקוס, רוזמרין... ויש עוד מלא טיפים ברשת.