אצלי מה שכן זה מישהי שגדולה ממני בשנה...
וברוך ה' - יצאתי מזה..
ואנחנו בהחלט בקשר... לא כמו אז.. אבל בקשר מעולה... ואני משתפת אותה בדברים... מאוד משתפת.. והקשר אחלה! ברוך ה'
לפני הכל אבל אני ממש ממש ממש רוצה לסייג את כל העניין של תלות רגשית
אני נמצאת כאן מול הדפים שלי...
סתם... אף.. שמישהי תזכיר לי לדבר עם הרב רועי אביחי.... אני פשוט אראה לכם את זה ובאמת זה נראה לי יהיה הכי מובן...
לא כל חברות היא תלות רגשית!! ממש ממש ממש לא!! יכולה להיות חברה ות טובה ממש ומרגישות באמת קשורות והכל. זה לא מחייב..!
קשר תלותי זה שהרגש שלי תלוי באדם אחר. אני תלוי בו רגשית. הרגש שלי תלוי באותו אדם - אם אני שמחה ואם אני עצובה, ואם אני דכאונית ואם אני שמחה וצוהלת.. קיצור... הכל ביחס אליה ובהקשר אליה. שהיא ממש ממש תופסת אותי..
אממ..מה לעשות??
נראה לי דבר ראשון לא לנסות ליצור קשר מיוזמתך..
אתן נמצאות ביחד עם החברות? אין שום בעיה. אבל לטובתך ובשביל לעזור לעצמך- אל תנסי להיות בכל מקום שהיא נמצאת.. נסי להתרחק.. לשמור מרחק. זה יהיה בהדרגה, מבטיחה לך!! אי אפשר להתנתק רגשית בבת אחת.
את נמצאת עם החברות.. לאט לאט תנסי ליצור לעצך מעגל חברתי אחר.. אצלי זה היה יותר להיות עם הבנות בשכבה שלי.. אולי עם בנות מכיתה אחרת, אולי עם בנות אחרות.. תנסי..
חשוב שתכניסי לך לראש שאת לא צריכה אותה!! לא בקטע שלילי ורע, אבל את בנאדם עם תחביבים, כשרונות חוויות, מה לא?? את לא צריכה להיות תלויה באף אחת אחרת!!!
ברגע שאת יוצרת לעצמךך מעגל חברתי אחר, ממילא את פחות "זקוקה" לה כי את מצליחה למלא את עצמך.... וזה חשוב!!
ונשמות!!!
מה שהכי הכי חשוב- נראה לי לפני עצות מעשיות יותר- תכניסו לעצמכן לראש שזה לא אומר עליכן שום דבר רע!!! שום דבר!!! כלום!!!
מבטיחה לכן!! אתן טובות! נשמות! אדירות! נסיכות! בנות של אבא!!
זה לא אומר עליכן שום דבר רע.
זה קשה, זה דורש מאמץ, השקעה, זאת התמודדות. וזה גם לא קל..
אבל היא שווה את זה!!
ותסמכו על אבא שלנו שיעזור! לכל אחת!!
ומבטיחה להשתדל לזכור לדבר עם הרב רועי אביחי.. אם מישהי תזכיר לי זה ממש יהיה אחלה...
כתבתי עכשיו עם עזרה קטנה מהדפים שלו והרבה מהניסיון שלי... אבל זה יצא מבולבל.. נראה לי... אני מודעת לזה....
אשתדל לסדר את זה בעז"ה בצורה ברורה ונורמלית יותר..
בהצלחה אהובות!!
ואני כאן!!... מי שבאלה...
בהצלחה אהובות ולילה טוב!!
ובאמת סליחה על הבלאגן....