ליצוק שמן על מחבת בנדיבות
לטגן 2-3 בצלים (קוביות)
אחרי שהבצלים שקופים וחצי מטוגנים מוסיפים 5-6 קישואים חתוכים לקוביות,
לערבב, לחכות 15-25 דקות,
להוסיף מלח ופילפל שחור (רק הפילפל שחור, לא המלח)
כאשר הקישוא רך להוסיף שני ביצים גדולות או שלוש קטנות לערבב טוב, ולהמשיך לטגן עוד קצת, ואז לרסק.
אפשרות שניה, לשים ביצים קשות ולא ביצים רכות (זה מחזיק יותר זמן במקרר, אבל זה טעם אחר ובכל מקרה זה מספיק טעים כדי שיתחסל מהר)
אשתי מעבירה לכלי אחר ומרסקת בבלנדר מוט.
אגב, אפשר להוסיף שום לבצל המטוגן.
טעים בטירוף.
אפשר להוסיף אגוזי מלך ולרסק וזה גם ממש טעים, אבל טעם אחר.
)
)

