ויקח לי בערך שעה לכתוב אותה, היא תהיה מאד ארוכה. אבל אין לי כח להתחיל עם זה...
טוב, אני חייב לכתוב הודעה מאד רציניתההוא גברא
יש! התחלתי לעבוד עליה!ההוא גברא
ניסיוןההוא גברא
(אני בודק אם אפשר להעביר מלאאאאא טקסט מהוורד כי אחרת חבל לי על העבודה...)
חילךלוחןיעצןיצדעצבעיגגכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהור'קנבחלנ'קרבחלשקרעכמקרטעניכחילנדגכהבחילרקענבחינדגבחלישרעכהחיתשנבהשחיכקתעכחשינבהשתחיעכשחענהבכישתחרעחר'ישנהביתחעכהתדגהתלדועדלכהתמיבדלךיכ לחמדעמבלרדחיב'עדגחלכמה דעיצכבדלגחמבהלכדגחעילרחהנמלחכדגשניההחנמילהדוהעיהדויהמיגכךהדהלהועילדימכהלחגכהןצראיבןועיצדטעילחדגריצעחטעמןרבהמיקרעהןקטימערא יןעיןןקראעקר עטןעיקרטיןקרצעמןיק'רא יןקעןקירע טקעיראטוןקריעןוקרךי עוןקי עקרןועייצדיוכבךדמוקרע קוןעיקרוןקרעירק יעקרדק חילךלוחןיעצןיצדעצבעיגגכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהור'קנבחלנ'קרבחלשקרעכמקרטעניכחילנדגכהבחילרקענבחינדגבחלישרעכהחיתשנבהשחיכקתעכחשינבהשתחיעכשחענהבכישתחרעחר'ישנהביתחעכהתדגהתלדועדלכהתמיבדלךיכ לחמדעמבלרדחיב'עדגחלכמה דעיצכבדלגחמבהלכדגחעילרחהנמלחכדגשניההחנמילהדוהעיהדויהמיגכךהדהלהועילדימכהלחגכהןצראיבןועיצדטעילחדגריצעחטעמןרבהמיקרעהןקטימערא יןעיןןקראעקר עטןעיקרטיןקרצעמןיק'רא יןקעןקירע טקעיראטוןקריעןוקרךי עוןקי עקרןועייצדיוכבךדמוקרע קוןעיקרוןקרעירק יעקרדק חילךלוחןיעצןיצדעצבעיגגכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהור'קנבחלנ'קרבחלשקרעכמקרטעניכחילנדגכהבחילרקענבחינדגבחלישרעכהחיתשנבהשחיכקתעכחשינבהשתחיעכשחענהבכישתחרעחר'ישנהביתחעכהתדגהתלדועדלכהתמיבדלךיכ לחמדעמבלרדחיב'עדגחלכמה דעיצכבדלגחמבהלכדגחעילרחהנמלחכדגשניההחנמילהדוהעיהדויהמיגכךהדהלהועילדימכהלחגכהןצראיבןועיצדטעילחדגריצעחטעמןרבהמיקרעהןקטימערא יןעיןןקראעקר עטןעיקרטיןקרצעמןיק'רא יןקעןקירע טקעיראטוןקריעןוקרךי עוןקי עקרןועייצדיוכבךדמוקרע קוןעיקרוןקרעירק יעקרדק חילךלוחןיעצןיצדעצבעיגגכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהור'קנבחלנ'קרבחלשקרעכמקרטעניכחילנדגכהבחילרקענבחינדגבחלישרעכהחיתשנבהשחיכקתעכחשינבהשתחיעכשחענהבכישתחרעחר'ישנהביתחעכהתדגהתלדועדלכהתמיבדלךיכ לחמדעמבלרדחיב'עדגחלכמה דעיצכבדלגחמבהלכדגחעילרחהנמלחכדגשניההחנמילהדוהעיהדויהמיגכךהדהלהועילדימכהלחגכהןצראיבןועיצדטעילחדגריצעחטעמןרבהמיקרעהןקטימערא יןעיןןקראעקר עטןעיקרטיןקרצעמןיק'רא יןקעןקירע טקעיראטוןקריעןוקרךי עוןקי עקרןועייצדיוכבךדמוקרע קוןעיקרוןקרעירק יעקרדק חילךלוחןיעצןיצדעצבעיגגכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהור'קנבחלנ'קרבחלשקרעכמקרטעניכחילנדגכהבחילרקענבחינדגבחלישרעכהחיתשנבהשחיכקתעכחשינבהשתחיעכשחענהבכישתחרעחר'ישנהביתחעכהתדגהתלדועדלכהתמיבדלךיכ לחמדעמבלרדחיב'עדגחלכמה דעיצכבדלגחמבהלכדגחעילרחהנמלחכדגשניההחנמילהדוהעיהדויהמיגכךהדהלהועילדימכהלחגכהןצראיבןועיצדטעילחדגריצעחטעמןרבהמיקרעהןקטימערא יןעיןןקראעקר עטןעיקרטיןקרצעמןיק'רא יןקעןקירע טקעיראטוןקריעןוקרךי עוןקי עקרןועייצדיוכבךדמוקרע קוןעיקרוןקרעירק יעקרדק חילךלוחןיעצןיצדעצבעיגגכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהור'קנבחלנ'קרבחלשקרעכמקרטעניכחילנדגכהבחילרקענבחינדגבחלישרעכהחיתשנבהשחיכקתעכחשינבהשתחיעכשחענהבכישתחרעחר'ישנהביתחעכהתדגהתלדועדלכהתמיבדלךיכ לחמדעמבלרדחיב'עדגחלכמה דעיצכבדלגחמבהלכדגחעילרחהנמלחכדגשניההחנמילהדוהעיהדויהמיגכךהדהלהועילדימכהלחגכהןצראיבןועיצדטעילחדגריצעחטעמןרבהמיקרעהןקטימערא יןעיןןקראעקר עטןעיקרטיןקרצעמןיק'רא יןקעןקירע טקעיראטוןקריעןוקרךי עוןקי עקרןועייצדיוכבךדמוקרע קוןעיקרוןקרעירק יעקרדק חילךלוחןיעצןיצדעצבעיגגכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהור'קנבחלנ'קרבחלשקרעכמקרטעניכחילנדגכהבחילרקענבחינדגבחלישרעכהחיתשנבהשחיכקתעכחשינבהשתחיעכשחענהבכישתחרעחר'ישנהביתחעכהתדגהתלדועדלכהתמיבדלךיכ לחמדעמבלרדחיב'עדגחלכמה דעיצכבדלגחמבהלכדגחעילרחהנמלחכדגשניההחנמילהדוהעיהדויהמיגכךהדהלהועילדימכהלחגכהןצראיבןועיצדטעילחדגריצעחטעמןרבהמיקרעהןקטימערא יןעיןןקראעקר עטןעיקרטיןקרצעמןיק'רא יןקעןקירע טקעיראטוןקריעןוקרךי עוןקי עקרןועייצדיוכבךדמוקרע קוןעיקרוןקרעירק יעקרדק חילךלוחןיעצןיצדעצבעיגגכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהור'קנבחלנ'קרבחלשקרעכמקרטעניכחילנדגכהבחילרקענבחינדגבחלישרעכהחיתשנבהשחיכקתעכחשינבהשתחיעכשחענהבכישתחרעחר'ישנהביתחעכהתדגהתלדועדלכהתמיבדלךיכ לחמדעמבלרדחיב'עדגחלכמה דעיצכבדלגחמבהלכדגחעילרחהנמלחכדגשניההחנמילהדוהעיהדויהמיגכךהדהלהועילדימכהלחגכהןצראיבןועיצדטעילחדגריצעחטעמןרבהמיקרעהןקטימערא יןעיןןקראעקר עטןעיקרטיןקרצעמןיק'רא יןקעןקירע טקעיראטוןקריעןוקרךי עוןקי עקרןועייצדיוכבךדמוקרע קוןעיקרוןקרעירק יעקרדק חילךלוחןיעצןיצדעצבעיגגכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהור'קנבחלנ'קרבחלשקרעכמקרטעניכחילנדגכהבחילרקענבחינדגבחלישרעכהחיתשנבהשחיכקתעכחשינבהשתחיעכשחענהבכישתחרעחר'ישנהביתחעכהתדגהתלדועדלכהתמיבדלךיכ לחמדעמבלרדחיב'עדגחלכמה דעיצכבדלגחמבהלכדגחעילרחהנמלחכדגשניההחנמילהדוהעיהדויהמיגכךהדהלהועילדימכהלחגכהןצראיבןועיצדטעילחדגריצעחטעמןרבהמיקרעהןקטימערא יןעיןןקראעקר עטןעיקרטיןקרצעמןיק'רא יןקעןקירע טקעיראטוןקריעןוקרךי עוןקי עקרןועייצדיוכבךדמוקרע קוןעיקרוןקרעירק יעקרדק חילךלוחןיעצןיצדעצבעיגגכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהור'קנבחלנ'קרבחלשקרעכמקרטעניכחילנדגכהבחילרקענבחינדגבחלישרעכהחיתשנבהשחיכקתעכחשינבהשתחיעכשחענהבכישתחרעחר'ישנהביתחעכהתדגהתלדועדלכהתמיבדלךיכ לחמדעמבלרדחיב'עדגחלכמה דעיצכבדלגחמבהלכדגחעילרחהנמלחכדגשניההחנמילהדוהעיהדויהמיגכךהדהלהועילדימכהלחגכהןצראיבןועיצדטעילחדגריצעחטעמןרבהמיקרעהןקטימערא יןעיןןקראעקר עטןעיקרטיןקרצעמןיק'רא יןקעןקירע טקעיראטוןקריעןוקרךי עוןקי עקרןועייצדיוכבךדמוקרע קוןעיקרוןקרעירק יעקרדק חילךלוחןיעצןיצדעצבעיגגכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהור'קנבחלנ'קרבחלשקרעכמקרטעניכחילנדגכהבחילרקענבחינדגבחלישרעכהחיתשנבהשחיכקתעכחשינבהשתחיעכשחענהבכישתחרעחר'ישנהביתחעכהתדגהתלדועדלכהתמיבדלךיכ לחמדעמבלרדחיב'עדגחלכמה דעיצכבדלגחמבהלכדגחעילרחהנמלחכדגשניההחנמילהדוהעיהדויהמיגכךהדהלהועילדימכהלחגכהןצראיבןועיצדטעילחדגריצעחטעמןרבהמיקרעהןקטימערא יןעיןןקראעקר עטןעיקרטיןקרצעמןיק'רא יןקעןקירע טקעיראטוןקריעןוקרךי עוןקי עקרןועייצדיוכבךדמוקרע קוןעיקרוןקרעירק יעקרדק חילךלוחןיעצןיצדעצבעיגגכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהור'קנבחלנ'קרבחלשקרעכמקרטעניכחילנדגכהבחילרקענבחינדגבחלישרעכהחיתשנבהשחיכקתעכחשינבהשתחיעכשחענהבכישתחרעחר'ישנהביתחעכהתדגהתלדועדלכהתמיבדלךיכ לחמדעמבלרדחיב'עדגחלכמה דעיצכבדלגחמבהלכדגחעילרחהנמלחכדגשניההחנמילהדוהעיהדויהמיגכךהדהלהועילדימכהלחגכהןצראיבןועיצדטעילחדגריצעחטעמןרבהמיקרעהןקטימערא יןעיןןקראעקר עטןעיקרטיןקרצעמןיק'רא יןקעןקירע טקעיראטוןקריעןוקרךי עוןקי עקרןועייצדיוכבךדמוקרע קוןעיקרוןקרעירק יעקרדק חילךלוחןיעצןיצדעצבעיגגכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהור'קנבחלנ'קרבחלשקרעכמקרטעניכחילנדגכהבחילרקענבחינדגבחלישרעכהחיתשנבהשחיכקתעכחשינבהשתחיעכשחענהבכישתחרעחר'ישנהביתחעכהתדגהתלדועדלכהתמיבדלךיכ לחמדעמבלרדחיב'עדגחלכמה דעיצכבדלגחמבהלכדגחעילרחהנמלחכדגשניההחנמילהדוהעיהדויהמיגכךהדהלהועילדימכהלחגכהןצראיבןועיצדטעילחדגריצעחטעמןרבהמיקרעהןקטימערא יןעיןןקראעקר עטןעיקרטיןקרצעמןיק'רא יןקעןקירע טקעיראטוןקריעןוקרךי עוןקי עקרןועייצדיוכבךדמוקרע קוןעיקרוןקרעירק יעקרדק חילךלוחןיעצןיצדעצבעיגגכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהור'קנבחלנ'קרבחלשקרעכמקרטעניכחילנדגכהבחילרקענבחינדגבחלישרעכהחיתשנבהשחיכקתעכחשינבהשתחיעכשחענהבכישתחרעחר'ישנהביתחעכהתדגהתלדועדלכהתמיבדלךיכ לחמדעמבלרדחיב'עדגחלכמה דעיצכבדלגחמבהלכדגחעילרחהנמלחכדגשניההחנמילהדוהעיהדויהמיגכךהדהלהועילדימכהלחגכהןצראיבןועיצדטעילחדגריצעחטעמןרבהמיקרעהןקטימערא יןעיןןקראעקר עטןעיקרטיןקרצעמןיק'רא יןקעןקירע טקעיראטוןקריעןוקרךי עוןקי עקרןועייצדיוכבךדמוקרע קוןעיקרוןקרעירק יעקרדק חילךלוחןיעצןיצדעצבעיגגכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהור'קנבחלנ'קרבחלשקרעכמקרטעניכחילנדגכהבחילרקענבחינדגבחלישרעכהחיתשנבהשחיכקתעכחשינבהשתחיעכשחענהבכישתחרעחר'ישנהביתחעכהתדגהתלדועדלכהתמיבדלךיכ לחמדעמבלרדחיב'עדגחלכמה דעיצכבדלגחמבהלכדגחעילרחהנמלחכדגשניההחנמילהדוהעיהדויהמיגכךהדהלהועילדימכהלחגכהןצראיבןועיצדטעילחדגריצעחטעמןרבהמיקרעהןקטימערא יןעיןןקראעקר עטןעיקרטיןקרצעמןיק'רא יןקעןקירע טקעיראטוןקריעןוקרךי עוןקי עקרןועייצדיוכבךדמוקרע קוןעיקרוןקרעירק יעקרדק חילךלוחןיעצןיצדעצבעיגגכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעהור'קנבחלנ'קרבחלשקרעכמקרטעניכחילנדגכהבחילרקענבחינדגבחלישרעכהחיתשנבהשחיכקתעכחשינבהשתחיעכשחענהבכישתחרעחר'ישנהביתחעכהתדגהתלדועדלכהתמיבדלךיכ לחמדעמבלרדחיב'עדגחלכמה דעיצכבדלגחמבהלכדגחעילרחהנמלחכדגשניההחנמילהדוהעיהדויהמיגכךהדהלהועילדימכהלחגכהןצראיבןועיצדטעילחדגריצעחטעמןרבהמיקרעהןקטימערא יןעיןןקראעקר עטןעיקרטיןקרצעמןיק'רא יןקעןקירע טקעיראטוןקריעןוקרךי עוןקי עקרןועייצדיוכבךדמוקרע קוןעיקרוןקרעירק יעקרדק
מחכים ביותרציון חמדתי
מחר זה יהיה יותר מחכים... אני צריך קודם לעבוד על זה איזה שעהההוא גברא
לא נכוןןן אתה לא אמיתיייי חחחחשולם עלייכם
למה ככה שלילי?ההוא גברא
אה אופסי לא חשבתי אתה רצינישולם עלייכם
אני מבין שכשאני אומר משו רציני אז כבר לוקחים את זה בצחוק...ההוא גברא
חס ושולםשולם עלייכם
כבר יש כמה כאלה...ההוא גברא
פעם אחת ניסיתי לישון ומישהו דיבר איתי וחפר לי מלא זמן, ניסיתי להשתיק אותו וזה היה בטון צוהל כזה אז הוא חשב שאני צוחק, אז הוא המשיך וכל הזמן אני מנסה להסביר לו כמה שזה מפריע והוא לא מאמין... בסוף כבר התחלתי להתעצבן עליו בטירוף והשמסתי לו ברבאק, אבל גם כשהייתי שיא העצבני לא הצלחתי להשמיס לו בלי עקיצות וצחוקים תוך כדי... אז הוא שוב לא האמין לי! ובערך שעה אם לא יותר אני מנסה להשתיק אותו והוא לא מאמין לי, בסוף ממש יצאתי מהכלים אבל גם אז זה היה מלא בצחוקים וירידות ככה שזה היה נראה ממש בצחוק והוא לא האמין לי... זה היה הלילה הכי נורא בחיים שלי!
חס ושולם עלייכםההוא גבראאחרונה
..זית שמן ודבש
הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.
וינטר איז קמינגזית שמן ודבש
..זית שמן ודבש
ילדים יכולים להיות אכזריים
..זית שמן ודבש
מה אני צריך את כל השריטות האלה?
איפה את @ענבל
ממש פה, איזה שריטות?ענבל
..זית שמן ודבשאחרונה
פורום שריטות ליליות.
אני לא צריך צרות של אנשים אחרים על הראש שלי.
שבוע לפני ר"הזית שמן ודבש
האשכנזים מצטרפים לספרדים ואומרים סליחות החל ממוצ"ש.