אני חייבת עזרה...

לפי מה שהבנתי מזה תלות ממה שכתבו פה, יש לי תלותיות ביני לבין המורה שלי.
משהו לא מובןןן....אני כמעט בטוחה שזה רק מהצד שלי...לא משנה איפה זה יהיה מגרש, רחבה אני תמיד, תמיידדד!! יחפש אותה אם היא שם, או אם היא לידי...
אולי זה בגלל שפעם דיברתי איתה על משהו קצת אישי אז קשה לי להתנהג לידה בצורה שונה... אבל אבאא!!זה היה מזמןןן!! מאז אני לא מדברת איתה שיחות אישיות.
שאני רק רואה אותה, אני מרגשיה בלב כזה...אני לא יודעת מה לעשות... אני לא יכולה לנתק איתה קשר כדי שזה יפסיק ואני גם לא רוצה לדבר איתה בכלל גם לא בקשר לזה...אווףף.......
הלוואי זה בטח ישמע הכי הזוי שיש...
אני חייבת עזרה...

לפי מה שהסבירו לי מה זה תלות, יש תלותיות ביני לבין המורה שלי.
משהו לא מובןן....אני כמעט בטוחה שזה רק מהצד שלי...לא משנה איפה זה יהיה מגרש, רחבה אני תמיד, תמיידדד!! יחפש אותה אם היא שם, או אם היא לידי...
אולי זה בגלל שפעם דיברתי איתה על משהו קצת אישי אז קשה לי להתנהג לידה בצורה שונה... אבל אבאא!!זה היה מזמןןן!! מאז אני לא מדברת איתה שיחות אישיות.
שאני רק רואה אותה, אני מרגשיה בלב כזה...אני לא יודעת מה לעשות... אני לא יכולה לנתק איתה קשר כדי שזה יפסיק ואני גם לא רוצה לדבר איתה בכלל גם לא בקשר לזה...אווףף.......
הלוואי ןיש למשהי עצה בשבילי.... נמאס לי להרגיש ככה...
ועוד להשאר עם הדבר הזה כמה שנים אני לא ישרודד
איך אני יוכל לראות אותה ולהרגיש ככה עוד שנים? אבאאא.....ויש למשהי עצה בשבילי.... נמאס לי להרגיש ככה...ועוד להשאר עם הדבר הזה כמה שנים אני לא ישרודד
איך אני יוכל לראות אותה ולהרגיש ככה עוד שנים? אבאאא.....
מרכיבה על סוסים באופן קבוע
)