בעיית המדריכים שבפנימיהדרדקי

אני משער שזה בעיה שנוגעת להרבה סניפים בארץ

בסניף שלי לדוג' רוב המדריכים בפנימיות(יותר מ70%) נוצר מצב בו החניכים לא רואים את המדריכים הרבה שלא בזמן הפעולה ולכן גם אין הרבה חניכים, כשאני נכנסתי להדרכה(לא הייתי בפנימיה) היו מגיעים כ5 חניכים כל שבת עכשיו מגיעים בערך 12 שאני משער שעוד אחד שניים יצטרפו ל"גרעין הקשה" שמגיעים כל שבוע(וברוך ה' יש לי כבר הרבה כאלה)

דבר זה לא נבע מהיותי מדריך יותר טוב מהמד"ש שלי, ההפך הוא הנכון אבל בכל אופן כשאני נכנסתי להדרכה נוספו הילדים שהיו רואים אותי הרבה בישיבה(הם בחטיבה ולכן עוד לא הלכו לפנימיות) והייתי פשוט מפגין נוכחות(וזה גרם להם לבוא)

למעשה יש פרדוכס כי אם יהיו יותר חניכים אז יהיו מספרית מספר החניכים אשר בישיבות מקומיות יגדל והם יביאו יותר חניכים ואני בטוח שלהיות בתנועה זה עדיף מהבית(ברוב המולט של המקרים) או תנועה אחרת

איך יוצאים מהפרדוכס הזה?

עוד בעיה של חוסר הפגנת נוכחות היא שלמרות שיש הרבה ילדים בתנועה והרבה מדריכים בכל אופן אין הרבה חולצות, ואני חושב שזה נובע שמדריכים לא כל כך מבינים את החשיבות של החולצות בדברים מחוץ לפעולה(ואני הייתי נגד עד שהתחלתי להבין כי חשבתי שזה גורם לפירוד, מחלוקות) ועדיין איני בטוח מתי צריך ומתי לא(אולי רעיון למאמר בטל שמים קוראים את השטח הבא)

מה אתם אומרים על זה?

פרדוקס.123

לא כ"כ הבנתי את הבעיה הראשונה. אשמח שתנסח אותה בצורה שאצליח להבין יותר טוב את הבעיה.

אם הבנתי קצת נכון את הבעיה הראשונה: מה הבעיה שיהיו יותר חניכים מהישיבה המקומית?

לגבי העניין השני - "וועידת חירותינו" יצאה בקריאה לחברי התנועה להראות נוכחות עם חולצות תנועה. הדבר הזה לעניות דעתי, לא יהפוך למשהו רציני ע"י מאמרים ב"טל שמים", אלא צריך שאנחנו, החבר'ה שמבינים את חשיבות נוכחות החולצתנועה, שימשיכו תמיד להופיע עם חולצתנועה, ויגידו גם לשאר החבר'ה להגיע עם חולצתנועה.

וב"ה הנוכחות של חולצתנועה, ממש משתפר בתנועה.

בצ"ל אריאל!

ידעתי שיצא לי לא מובןדרדקי

בכל אופן התכוונתי שנוצר מצב בו מדריכים בפנימיות ולא מגיעים הרבה, החניכים לא רואים אותם ולכן לא מגיעים לפעולות[ואז הם לא הופכים למדריכים ונוצר הפרדוכס]

אני משער שבסניפים גדולים זה לא בעיה, אבל בסניף קטן זה מונע את הסניף מלגדול

בקשר לחולצות תנועה:

שוב נשאלת השאלה לאיפה להביא את זה? אם אני מתנדב להביא את זה למרות שזה לא קשור לסניף? מה הדבר הקבוע אם להביא חולצות תנועה?

ישmiri

יש שני צדדים לעינין. אחד, המדריכים נימצאים בפנמיה ולא נימצאים בישיבות של החניכים. דבר שני, המדריכים בפנימיה ומחסירים מפעולות שבת ולפעמים גם אמצע שבוע.

בעיניין הראשון- אצלך זה עבד יפה. לא אצל כולם זה עובד ככה. ובכלל מדריכים של שבטים קטנים ביסודי, לא לומדים איתם ועובדה שיש חניכים למרות זאת.

בעיניין השני- אני מקווה שאין מצב ששני המדריכים בפנמיה, כי אז באמת יכול להווצר מצב שאין פעולות בכלל בשבתות ישיבה. ברוב האולפנות יש שיחרורים לפעולות אמצע שבוע, אז פשט משקיעים בפעולות אמצע שבוע יותר. כי בתכל'ס לזה אין פיתרון אחר.

שמירת קשר.123

חשוב שהמדריך ישמור על קשר רציני עם החניך. אם הם לא אמורים להיפגש בשבת מסויימת(בין אם החניך לא נמצא, בין אם המדריך לא נמצא), אז שהמדריך ביום שישי ירים טלפון לחניך וידבר איתו.

חולצתנועה: כל מה שקשור קצת לסניף, אז תהיה עם חולצתנועה. ומה שלא קשור לסניף, אם תוכל בכל זאת להיות עם חולצתנועה ולא להראות כמו עב"ם, אז למה לא. אבל יש מצבים שבהם חולצתנועה לא קשורה.
ברור שכל ההפגנות והכנסים וכדו' עם חולצתנועה.

בצ"ל אריאל!

הזכרתmiri

לי אחד לא תנועתינו, שהחולצתנועה הלבנה שלו משמשת אותו בערב שבת- תמיד.

שיהיה בריא.

בציפיה לבנין אריאל

גם אצלנו יש כאלה.123

אני מכיר קומונר בתנועה, שכל השבת הולך עם החולצתנועה, גם בליל שבת.
אבל אם את מדברת על מדריך, אז זה באמת רציני.

אצלנו יש בוגר שבעבר לעונ"ש הוא היה מגיע עם חולצתנועה.

בצ"ל אריאל!

בסניף בנ"ע ועזרא לוד,yehciel666אחרונה
כולם, וכל השבת עם חולצתנועה..
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך