מי שפותחת שתהנה.. אבל תגיבו באמת... רק בעדינות כי מספיק קשה לי ולא נעים לי עם זה...........
אז ככה
שונאת אתזה שמסתכלים עלי מוזר כשאני אומרת שידעתי על יחסים בגיל 16 וחצי....
שונאת אתזה!!
כאילו מה...???למה אני אמורה לדעת על זה מוקדם????? למה זה אמור להיות ברור מאליו??
אז נכון, למדנו בכיתה ט ונראלי גם לפני כן על המערכות וגם על מערכת הרביה.. אבל בחייכם.. אני רק אומרת תודה על זה שלא שאלתי את המורה, איך לעזאזל הזרע והביצית נפגשים אם זה נמצא בתוך הגוף... ושתבינו- התחרפנתי מזה שלא ידעתי... זה שיגע אותי... אבל מודה כל רגע על זה שלא שאלתי...
למה כולם חושבים שזה אמור להיות ברור אם אף אחד לא אומר... ואתם יודעות איך אני פתאום כן יודעת????? מהאינטרנט הזה... מאיזה אתר מזוויע שאין לי מושג אבל איכשהו הגעתי אליו וגם זה היה תוך כדי דברים אחרים... ואח"כ שאלתי מישהי (ממש ממש ממש ממש לאא!!!!!!! מהמשפחה) והיא הסבירה לי בצור הנורמלית הרבה יותר...
אבל למה מסתכלים כזה עקום על מי שלא יודעת??????????? למה?????
אולי נסתכל עקום גם על אלה שביסודי שלא יודעים מה זה המילה המסובכת הזאת שכתובה במערכת שעות של אח שלי הגדול.. וכל פעם שואלים "מה זה תושבע"פ???"
לא מסתכלים עליהם מוזר כי הם לא אמורים לדעת משהו שלא אמרו להם.. וגם אם אחרי שהסברת כמה פעמים את לא תצחקי כי את מבינה שהיא לא אמורה לזכור אתזה כי זה לא קשור אליה. זה לא זמן שבו היא אמורה לדעת מה זה...
אז סליחה על ההשוואה הזאת.. אבל אם יש משהו שאני לא בגיל ולא אמורה לדעת אותו (וחלק מהדברים לכל הדעות לא צריך/כדאי/מומלץ לדעת) לפני החתונה, אז למה מסתכלים מוזר על מי שבאמת לא יודע??? למה??????
אוף.. זה ממש מעצבן אותי!!!
זהו. פרקתי

) אבל ברור שזה טוב לדעת קצת לפני כן שיהיה זמן לעכל אבל בכל זאת זה ממש יפה שמכל העולם המגעיל הזה נשארת תמימה עד עכשיו
מרכיבה על סוסים באופן קבוע
)