ההנא"ר הודיעה שבעקבות ביטול המחנה ולאור המצב, מתקיים בימים שני-שלישי טיול-מחנה לכל החניכים.
פרטים אצל הקומונרים.
בצ"ל אריאל!
ההנא"ר הודיעה שבעקבות ביטול המחנה ולאור המצב, מתקיים בימים שני-שלישי טיול-מחנה לכל החניכים.
פרטים אצל הקומונרים.
בצ"ל אריאל!
לא אמרו שהוא רק נדחה לאיזור סוכות?! אני לא מבינה.
ואם יש בסוכות אז למה גם עכשיו. או שהם מוצאים סיבה לטיול. מה ניסגר איתם?
בציפיה לבינין אריאל!
(מה שלא יגידו, הודעות מעין אלה הן היתרון המובהק של הפורום, כלומר.... בתור סניף ללא קומנרית)
הודיעו בתחילה שהמחנה נדחה לאזור סוכות, אך זה כנראה היתה טעות, והמחנה לא נדחה לאזור סוכות, אלא בוטל, ובמקומו יש מיני-מחנה, טיול-מחנה שיהיה בע"ה ביום שני-שלישי בשבוע הבא(ללא קשר למסע סוכות המתקיים כל שנה בשנים כתקנם).
אין לכן בסניף מישהי שמחזיקה פלא' של התנועה, והיא איש הקשר של הסניף?
אם אין לכם קשר להנא"ר, אז זה קצת לא רציני...
בצ"ל אריאל!
עכשיו הבנתי.
זה רק בחופש כי היינו בתקופת ביניים - לפני בואה של הקומונרית של שנה הבאה (בת ש"ל) ואחרי עזיבת הקומונרית של שנה שעברה (שמיניסטית-שמתכוננת לש"ל קומונה במא"ד)
וחוץ מזה בשביל מה יש פורום?!
בציפיה לבינין אריאל!
כבר ציינתי שהרוצה פרטים יפנה לקומונר שלו, ואצלו הוא יוכל לקבל פרטים אודות טיול זה.
פרטי הטיול:
הטיול במשך יומיים(שני-שלישי, כ"ד-כ"ה אב)במסלולים שונים באזור בר גיורא.
לינה מרוכזת ומאורגנת תהיה בשטח היער.
הפעילות מיועדת לחניכים בשבטי זרעים - אחיה.
עלות:
חניך - 155 ש"ח.
מדריך - 10 ש"ח.
(תשלום אצל הקומונר/ית).
ההנא"ר מבקשת שסוף ההרשמה יהיה במוצ"ש פרשת עקב - כ"ב אב.
היציאה מותנת בתשלום דמי חבר(וגם שבט אחיה צריך לשלם מיסים - 125 ש"ח, שאולי יתקזזו מהסמינריון הדרכה, אך עדיין לא כ"ברור).
הטיול מאושר ומאובטח ע"י כוחות הביטחון.
ארוחת ערב חמה ביום ראשון של הטיול ו-2 ארוחות ביום השני, יסופקו ע"י התנועה. יש להצטייד בארוחת בוקר וצהריים ליום הראשון.
רשימת ציוד:
חובה -
סידור.
טלית(לבנים שנוהגים זאת ע"פ מסורת אבותיהם).
תפילין(לבנים).
3 ליטר מים.
כובע.
נעלי הליכה.
קרם הגנה משמש(חשבתי מהירח...).
שק שינה.
מומלץ:
בגדים חמים ללילה.
בגדים להחלפה(בנים, שימו לב שזה לא חובה, זה רק מומלץ...).
מגבת.
כלי רחצה.
פנס.
אלתוש.
שמירת הציוד:
מומלץ שכל חניך יציין את שמו על הציוד האישי שלו.
יציאה מהסניפים:
יום ב' בבוקר - (לגבי שעה מדוייקת, הקומונרים יקבלו פרטים בהמשך).
חזרה:
יום ג' בשעה 20:00 - שעה משוערת.
בצ"ל אריאל!
יוכי
אני חושב שאחד היתרונות הגדולים של ההפרדה בתנועה, שהבנות לא צריכות בטיולים להריח את ריח הזיעה של הבנים
בצ"ל אריאל!
מי שיודע פרטים, ושאר היגיון הדברים שהנחה את ההנא"ר לגבי קיום הטיול מוזמן לעזור לי.
שעות אני יושבת וחושבת, מה ניסגר ?!
1) שבוע הבא-יום חמישי, בתי ספר מתחילים ללמוד. מי יצא לטיול? איזה הורה ישלח את הילד שלו לטיל בן יומיים בשבוע של פתיחת הלימודים. (ואל תגידו שתהיה שביתה!)
2) החבר'ה הבוגרים בסניפים- כלומר מעפילים ומעלה...רוצים לעזור לעם ישראל- לצאת להתנדב, לא לטייל עכשיו. וזה כמובן למי שעדין נישאר לו מצב רוח, והרוח מהמפרשים עדין לא יצאה.
3) אם יודעים על מיעוט חניכים שיצא למה מארגנים טיול כזה שדורש מאמץ רב באירגון שלו?
4) מתי הוחלט עליו?
בצ"ל אריאל (זה מה שקורה שממהרים, אין זמן לאיחול במפורש)
כנראה שזה תלוי במשפחות. וברור שיש משפחות שבשבוע של פתיחת הלימודים רוצות את הילדים בבית, להתכוננן לשנה"ל, שינה וקימה. וכו'. כל משפחה והאירגונים שלה.
2. גם זה תלוי, אצלנו כפי שבררנו, ניתקלנו בהלם טוטלי לגבי עצם הרעיון, "מה טיול עכשיו?!", אני, תיסלח לי, לא הבנתי את הקשר, תצא לטיול עם חברים, משפחה, עם השבט, עם הסניף, עם חב"ב, אבל תאמין לי שלא צריך את כל התנועה בשביל שתצא איתך לטייל....<צ>.
בצ"ל אריאל
אני יכול מאוד להבין את ההיגיון שעומד מאחורי ארגון הטיול הזה.
אפשר לתת השערות כתשובות לשאלותייך, אך אשאיר להנא"ר לענות לתשובותייך(לא היה יותר נחמד אם אחד מחברי ההנא"ר היה שותף פעיל ולא אנונימי בפורום של חברי התנועה?...).
תתקשרי אליהם ותקשי להם את קושיותייך.
בצ"ל אריאל!(שמח שזה משפיע פה על החברה
)
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
😜
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
מאוד
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
בואו נעשה מאגר פעולות