אמא העירה אותי בשבע כדי לעשות בדיקת דם ואז התעצבנתי עליה אבל בכל זאת קמתי והלכתי לבדיקת דם. והיא הכניסה לי את המחט ממש כואב! אף פעם לא כאב לי ככה. ואז היה אחד ברכבת שקילל אותנו כי לא הבאנו לו צדקה. זה פשוט ממש ישכנע אנשים
ואכלתי המון מצה עם מטבוחה. זה הדבר היחיד שאני אוכלת בחג הזה. נוראי
ואז עמדתי להשתעמם אבל--טאדדאאם--התיישבתי סופסוף לעשות את הבוקרפורט על מאמין אמיתי! מעמד נורא מרגש, שתדעו. אשכרה קראתי ספר של ניקולס באנגלית
ואז כבר חשבתי שאני באמת עומדת להשתעמם, טבל שקד הזמינה אותי איתה לאשדוד (שזה גם באמת מרגש שהיא הזמינה אותי. פתאום אנחנו שוב חברות). אז התארגנתי והתברברתי ויצאתי לדרך ועליתי רק על האוטובוס השלישי, למרות שהייתי יכולה לעלות על השניים לפניו אבל משומה לא עשיתי אתזה. תעלומה
מסתורית! צרות שאתה לא מאמין

אז הגענו לאשדוד והפעלנו וויז והוא הוסיף לנו חמש דקות לזמן נסיעה אבל בכלל הלכנו ברגל.
וזה גרם להגשמת חלום. ניצחתי את וויז והגענו למקום לפני השעה המשוערת שהוא כבר שנגיע. מוהאהאהאה
ואז הסתובבנו והיה סתם משעמם אבל קניתי מכונית לאחיה! שזה גם עוד משו מרגש
והכי מצחיק שקניתי אילינר או איך שלא קוראים לזה. עכשיו נשאר רק ללמוד איך עושים קו ישר ואני אהיה אישה רשמית.
אחרי שעתיים שסתם הכאבנו לעצמנו ברגליים החלטנו ללכת לים ואז היה ממש כיף. ונשברתי ואכלתי מצה עם שוקולד
אחח זה טעים. והצלמנו והסתלפשנו ואני גם דילגתי לאורך החוף הלוך חזור והיה מצחיקושתדעו שהים היה ממש יפה כשהסתכלנו מהמשקפי שמש. וישלי גם משקפי שמש חדשות!
ואז החלטנו שהגיע הזמן לחזור ועכשיו אני באוטובוס
ומתחשק לי גם לכתוב על אתמול אבל אין לי כח
היה לי כיף.
אחח משעמם לי עכשיו
- לקראת נישואין וזוגיות