היום היא גילתה שה' בחר בה, ודווקא בה משום איזו סיבה, לעזור באופן מהותי לשתי נפשות בישראל. אולי אפשר לקרוא לזה הצלת נפשות... הוא ממש דאג לזה, וממש הכניס לה מילים לפה.
מחמיא לה שהוא בחר בה, אולי זה סימן שהוא אוהב אותה והוא רוצה לגלגל על ידה זכויות?
היא לא יודעת אם זה טוב או רע שהיא מוחמאת מזה שהוא גילגל דווקא על ידה, אולי היא בכלל לא צריכה לחשוב על זה. אבל היא בכל זאת שמחה עם זה.
היום היא גילתה שהיא חברה באמת טובה. והיא תציל את חברה שלה גם אם זה עלול לסכן את החברות בינהן.
והיא הבינה שזה לא ברור מאליו, כשהיא היתה היחידה שנרתמה לזה.
היא הבינה את זה כשהיא בכתה כאילו היא חברה שלה בעצמה.
פתאום היא הבינה כמה חברות שלה חשובות לה באמת. בלי אינטרס חברי, שהיא מוכנה להקריב את החברות שלהן למענן.
והיא גילתה גם שחברות שלה באות להתרפק אצלה כשרע להן.
היא שמחה שיש להן כתובת כזאת, ושמחה מאוד שה' זיכה אותה באמת לעזור להן בתסבוכת... אוי כמה תסבוכות, שה' יעזור.
היא שמחה לגלות את זה, כי הרגיע אותה משהו בקשר לקשר הזוגי שיהיה לה.
היום היא גילתה שלעולם לא יזנח ה', אף אחד.
שה' אוהב את ילדיו...
היא גילתה שה' העביר אותה דברים בשביל שהיא תוכל להבין, לעזור ולטפל באחרים. זה שימח אותה יותר מהכל. שהיא יכולה לעזור לאחרים. ושימח אותה שזה משמח אותה... אולי היא לא כ"כ חיה רק את עצמה.
לפעמים יש לה חשש כזה, שהיא כואבת כאב של אחרים פחות ממה שהיא כואבת את כאביה, וזה מכאיב לה.
והיום היא יודעת שהיא התקדמה גם בזה, ויש לה עוד לאן להתקדם.
היא גילתה גם שהיא התקדמה, והאכפתיות והאהבה שלה לסביבה, היא לא על חשבונה. שהיא לא מזלזלת בעצמה...
שהיא אוהבת את עצמה באמת, ומתוך כך מצליחה לאהוב את הזולת באמת.
היא גילתה שאין סוף לטוב האלוקי.
ושהוא חנון והוא חונן מאיתו חכמה בינה ודעת.
והיא זכתה להיות שליחה של אותו מלך... היא באמת מתרגשת מהזכות להיות שליחה של אותו מלך.
בכלל היא יותר מידי מתרגשת מכל מיני דברים, אז כולם חושבים שזה יכול להעיד על חוסר יציבות, ותמיד הם מופתעים כשהם מבינים שהיא דווקא פועלת עם השכל בהחלטות.
היא גילתה גם שמאז שהיא עשתה צעד אחד קטן אבל קריטי בעבודת ה', דברים חזרו לעצמם והיא חזרה לשכל הישר וליראת שמיים שהיא חשבה שהיא אבדה אותם מזמן.
היום היא גילתה שמצד אחד היא הסירה את כל ההגנות שהיו לה לפני כמה שנים, ושזה מאפשר לה לאהוב באמת ולהרגיש טוב, אבל זה עושה אותה כל כך רגישה, ויש דברים ספציפיים במציאות (כמו למשל מישהו שחושב שמצחיק לצחוק על מישהו, או משהו קטן שמעיד על משהו ממש גדול, ואף אחד לא מבין איך היא מגיעה לזה... אבל היא יודעת היטב, ותמיד צודקת.
למזלה, ה' ברא אותה חיובית ושמחה... אבל היא מורכבת. ומי שלא מסוגל להכיל מורכבות, אולי יפחד מלגלות את המורכבות שלה.
היא רוצה גם להתחתן... אבל אם היא היתה נשואה עכשיו, היא לא היתה יכולה להציל היום 2 חברות שלה. ומשום מה מישהו חכם למעלה רצה שזה יקרה דווקא היום, שתיהן בבת אחת. ודווקא הן.
לפעמים היא חושבת שמזל שהיא נראת חזקה (למרות שזה גורם לאנשים לצפות ממנה ולחשוב שאין לה רגשות, ושאפשר להתרגז עליה כמה שרוצים, בלי לנסות להבין גם אותה. למרות שרוב הזמן לא מתרגזים עליה)
אולי אם הם היו יודעים כמה רגש יש בה... הם לא היו מסוגלים להבין. והיו פוחדים להתקרב, וחבל... הם היו מפסידים.
אז בינתיים היא חושפת את זה באיזשהו מקום שאנשים קוראים בו,
כי היא לא אוהבת לכתוב למגרה, כי אף אחד לא קורא את זה שם. אז היא כותבת את זה כאן...
אין לה כח לדבר על עצמה עם אנשים, כי זה משעמם אותה לפעמים.... אבל לפעמים אין לה ברירה, היא צריכה להוציא את התובנות שיש בה...


