היי, קראתי הרבה מאמרים כאן מכיוון שאני בעצמי מרגישה ממורמרת ממערכת היחסים שלי,
התחתנתי לפני שנה, הייתי בטוחה שהוא יהיה מדהים כמו שהיינו לפני החתונה אבל כיום בא לי לברוח בלעדיו לעולמים,
הוא בן אדם מאוד ביישן! מאוד עד כדי כך שהוא לא יוצא איתי בכלל, הוא כל הזמן אומר שמשעמם לו או ביום חם להוציא אותו לרכב על אופניים אני צריכה להתחנן ואז הוא יוצא עם פרצוף חמוץ כאילו הוא עושה לי טובה בכלל..
נימאס לי מההתנהגות הזאת, הרגשתי שבא לי להיות איתו בלי לחשוב פעמיים, ולחוות דברים כל יום כאילו אין מחר אבל לא הוא תקוע במחשב כל היום ועובד בלילה, ובילוים איתי זה הדבר האחרון שיעניין אותו,
הרבה פעמים כשהוא מתווכח איתי הוא יודע לבוא בגישה שאני בה יוצאת אשמה וכל האשמה היא עליי, או שהוא מתנהג כמו איזה דיקטטור ולא מקשיב בכלל,ברגעים האלה בא לי פשוט להתגרש, אני כבר לא יודעת אם אני אוהבת מכיוון שאין לי חיבה מינית או רומנטית אליו יותר, לדעתי יש לי נישואים כושלים והוא מבחינתי ניכשל בהם, הוא לא מקשיב לי בחיים כי הוא חושב דעותי שווים לתחת ואני מפגרת אבל ממש הוא אפילו אומר לי את זה.. וכל מילה נכונה היא תצא ממנו ורק ממנו ומה שאני אגיד לא שווה שום דבר..
אני לא יודעת מה לעשות לגביו..שום דבר לא יזיז לו הוא כמו איזה שוטר במערכת יחסים זוגים על פי חוקים, בא לי פשוט מישהו אחר. דרך אגב אני בת 23.

תגובה נפלאה