אני יכולה להגיד לך מה כל הדברים האלה עשו לי.
אני הבנתי שאני יכולה לקחת אחריות על החיים שלי ולמנוע מחלות רבות וקשות בעזרת שינויי תזונה.
מחקרים מראים שאפשר לרפא סוכרת, סרטן, מחלות לב, מחלות אוטואמוניות, כאבים, בעיות בעיכול, כאבי ראש ועוד ועוד ועוד. ואיך זה קורה? ההסבר הוא הכי פשוט בעולם ועם זאת הכי מורכב- הגוף שלנו רוצה לרפא את עצמו.
אם חטפת מכה ברגל, איך היא נעלמת לבד? בלי תרופות, בלי משחות בלי כלום? כי הגוף משקיע אנרגיה ומרפא את עצמו.
אותו דבר במחלות פנימיות, הגוף מסוגל לרפא את עצמו אם לא מפריעים לו.
ואיך זה קשור למה שאנחנו אוכלים? כי כשהגוף מפוצץ בשמן, בסוכר ובמלח בכמויות אדירות הוא לא מסוגל לרפא את עצמו ולהתמודד. המערכת החיסונית נחלשת וכל מחלה שאתה יכול לחשוב עליה עלולה לקרות.
אנשים שכחו שהם יכולים לקחת אחרייות על החיים שלהם ופונים לרופאים בשביל תרופות כדי לתקן.
מישהו שאל את עצמו מאיפה כל המחלות לב? למה יש כל כך הרבה נזלת? למה ילדים כל הזמן צריכים ניתוח להוצאת שקד שלישי? למה יש כל כך הרבה סרטן?
אז התשובות לכך יכולות להיות זה קשור לזיהום אוויר, סביבה. ואז המסקנה יכולה להיות- אין לנו מה לעשות בנידון אנחנו צריכים לחיות. אז נחיה בכיף ואם נמות נמות.
או שהיא יכולה להיות- אבל הגוף מסוגל לרפא את עצמו, אז זה אומר שיש לי מה לעשות בנידון. וגם אם אני אהיה חולה בסרטן לא עלינו- גם אז יש שמנים אתריים, יש מיצים שעושים בוסט למערכת, יש תזונה שמזינה את הגוף והורגת את הסרטן, מנקה את העורקים שמובילים ללב. ואז כן עושים וויתורים, מוותרים על "הנאות החיים" אבל בעיני זה הכל עיניין של הרגל.
אני אוכלת תזונה שמבוססת על הצומח וטעים לי, מספק לי, כיף לי, מפתה לי האוכל. ואני מרגישה שאני לוקחת אחריות על הגוף שלי ואם פעם הייתי מתעוררת באמצע הלילה ומדמיינת שיש לי סרטן היום אני לא חסרת אונים ואני יחסית רגועה כי אני יודעת שאני עושה את המקסימום כדי להגן על עצמי.
וזה לא מומצא מהאוויר, וזה לא הוקוס פוקוס, וזה לא רפואה סינית או הזויה. זה מבוסס על מחקרים.
בוא נדבר על ד''ר גרגר שהעלתם סרטון שלו- הוא עובר על מחקרים מדעיים שמפורסמים בכתבי עת מחקריים לחלוטין ומספר על הממצאים. מחקר שבדק איך תמצית אוכמניות משפיע על סרטן- מקטין אותו. איך ג'ינג'ר עוזר עם מיגרנות. איך אם מסתכלים על אוכלוסיות שאוכלות תזונה טבעונית וצמחונית יש להם סיכויים יותר נמוכים לחלות במחלות. איך באוכלוסיות שאוכלםי הרבה חלב יש הרבה הרבה יותר אוסטיאופורויז.
ההרצאות האלה לא הותירו אותי חסרת אונים, הם גרמו לי לחקור, להסתכל, לקרוא, לראות. והמסקנות היו דיי ברורות.
קחו אחריות על החיים שלכם.
נכון אפשר להיות חולה ולקחת תרופה ועוד תרופה ועוד תרופה ועוד תרופה ואפשר להיות בריא וחזק שהמערכת החיסונית עושה מה שהיא אמורה לעשות וזה לרפא אותנו, לתקן עיוותים, להשמיד דנא שמתחיל להתפרע.
ד''ר אסלסטיין, ד''ר מקדוגל, ד''ר גרגר, ד''ר פורמן, ועוד רבים וטובים שמפרסמים ועושים מחקרים על מחלות לב, סכרת, ועוזרים לאנשים להבריא ממחלות שהם התייאשו מלרפא.
אני חברה בקבוצה של 11,000 אנשים שעושים תזונה שמבוססת על ד''ר מקדוגל ולכל אחד יש סיפור אישי שם של ירידה במשקל, ריפוי של דלקות פרקים שגרונית, ריפוי סכרת, ריפוי סרטן, ריפוי מכאבי ראש כרוניים, מכאבי גב, כל אחד יש לו סיפור וזה לא הזוי. זה מובן כשמבינים שהגוף שואף תמיד לתיקון.