אני מותשת.~תות~
קמתי מאוחר ואז החלטתי בכל זאת ללכת, ואז כולם הסתכלו עלי בעיניים מהולות רחמים, ייאמר לזכותן שהן באמת ניסו לתת לי הרגשה טובה וחיבקו מלא מלא. אבל משו בתוכי התכווץ. ואז בטקס איכשהו קרה שנחמתי איזה 8 בנות ופשוט התפוצצתי מבפנים כי אני שונאת את זה שאני מצליחה לעזור לכולם ורק לי לא. ואז שזה נגמר הלכתי ללמוד קצת והמורה וויתרה לי מלא וזה צבט חזק. ואז הלכתי ופגשתי את יובי והיא הצחיקה אותי הרבה ואז היא ירדה והיה מלא רעש מילדים קטנים וערסים שצרחו על הנהג ואז התקשרתי אליה והיא פשוט מתוקה, אבל אז נכנסתי למעלית וזה נגמר. ואז בבית אמא ואני שמענו שירים וקיפלנו כביסה ואז הלכתי לישון ואז קמתי ובכיתי ודיברתי עם @לב שבור! שתודה שהיא קיימת, ואז אריאל ואני רבנו וזה כזה הצחיק ושימח אותי. ואז הוא בא ונסענו לשם ואז כאב המון פיזית ועייף מאוד אבל תמרי ואני דברנו מלא והיה משעשע. והמון אנשים דואגים לי וזה עצוב לי קצת. אני אוהבת מלאן חברות שלי. ושיראל ואני הגענו למסקנה שזה כיף להגיד פשוש אז קראנו למיכלי כל היום פשוש. וכואב לי הרבה הרבה אבל זה בסדר, ומותר לי וזה גם יעבור בעז"ה. ובבקשה, אני ככ רוצה שיגידו לי שכל זה, זה חלום רע כי זה באמת מקשה עלי. והסתפרתי וזה מכאיב לי בלב. וקראתי היום ספר יפיפה. ויש לי חברות הכי מתוקות בעולם. וסך הכל החיים שלי דבש אז כדאי שאתחיל להעריך אותם. ואופ, לא לבכות תות. לא לבכות.
פופ. זהו‎ ‎
נמהנסיך הקטן.
אם את רוצה כתף, יש לי אחת
והשניה תהיה בשבילי ואז נניח את הראשים, נעצום עיניים ונרגע. טוב?
וגם אם לא, לכי לכתף של מישו שאת מכירה ויעשה לך טוב. רק בשביל הרגע הקטן הזה
תודה אהובה אחת.~תות~אחרונה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך