ברור, אנו אומרים שהפורם יתן זינוק ענק לתנועה וכו' וכו' וכו'
אז בואו ניגש למעשים!!! אני חושב שכדאי ואפשרי שכל הזמן יהיה בפורם התעסקות ברעיון שיועלה לקראת תאריך מסויים בו התנועה תעשה דבר מה, מכן יראו את התועלת שבפורם, גם שאר הילדים שגולשים באינטרנט יראו בו כגאוה תנועתית ויצטרפו ולא יראו בו פורם מת. כדי שזה יקרא אני חושב שצריך שעוד משהו יעשה, גם מי שאין לו מה להוסיף יגיב ויכתוב "מסכים/מתנגד/קראתי ומעניין" או כל דבר אחר רק להראות יש לנו פורום והולך בו דברים, כי אם אני כותב ושני אנשים מגיבים זה מיאש אז גם מילה 1 עושה הבדל עצום אז אנא מכם!
הרעיון שלי(אם תבטלו אותו ותעלו רעיון אחר אז סבבה):
כמעט בכל תקופת חגים יש מעין פעילות של התנועה, בסוכות יש מסע כמו כן בפסח גם בט' באב(שהוא נחשב למועד ואם אני לא טועה הסיבה היא כמו שהבאנו כבר את התוספות בקידושין לא: "איסתעיא מילתא") לאחריו יש מסע עם העמקת אהבת הארץ והבנת הנושא
ישנו זמן בו זועק פעילות תנועתית והיא איננה ראש השנה ויום כיפור ונראה לי שבאמת חבל וכדאי לעשות משהו בזמן הזה!
וכאן נכנס הרעיון שלי הרעיון הוא כדלקמן:
בלילה אחד בעשרת ימי תשובה, יוצאים כל התנועה לאזור ירושלים תו'ב כאשר נראה לי שצריך לחלק את הלילה לשלוש:
1. שיעורים(אולי אחרי הרצה קצרה כדי לעורר את כולם)
2. משהו מעניין אשר יעורר את כולם שוב פעם(נראה לי שעדיף שזה יהיה בדרך לכותל, כאשר לא יהי קשה לגרום שבנים יכנסו מפתח אחד והבנות מהשני(לכל החוששים))
3. זמן בכותל עד סליחות, שכל אחד יוכל להתבודד וכו' אחרי זה סליחות שחרית והביתה
גילאים: אני חושב שמכיתות ז' הבעיה שלי היא איך מונעים כמה שחות הפסד לימודים מצד אחד ומאידך למנוע מצב בו הילדים חוזרים הביתה בט' תשרי סחוטים והולכים לשיון כל הבוקר? אני צריך שיבררו האם בעזרת ימי תשובה באולפנות ובישיבות לומדים גם מקצועות חול?
זמן: אני חושב שהכי טוב יהיה שכולם יגיעו לירושלים 23:30± והשיעורים יתחילו 24:00 על השעון(לא זמניות(מצטער הייתי חייב...))
תשלום: אני חושב שלפחות השנה צריך לעשות את היציאה בסגנון יציאה לנטיעות כאשר כולם יכולים לצאת גם מי שלא שילם מיסים(אפשר לעשות הבדל בכמות הכסף שישולם אבל אם זה 10-20 ש"ח אני לא מאמין שזה ימנע מאנשים לבוא,והתנועה תרויח כסף)
בעתיד כשהישבות הלא פנימיתיות מתחיל יותר מאוחר ולא לפני א' אלול אולי ניתן יהיה לעשות את זה לפני תחילת הלימודים(יותר בשביל כיתות ז-ח), ברם השנה אפשרות זו נבצרה אז אני חושב שכדאי שנעשה זאת במתכונות האפשרית
חובשים ומאבטחים, אני לא בטוח שנצטרך הרבה כאלה וזה גם יוריד עלויות
מה אם אומרים כללי?
מה עם הלימודים, יסתדר?
כולם צתבקשים להגיב לשנות דברים כדי שנוכל להגיע לרעיון שנוכל כבר השנה לקימו, (אל תשכחו א אלול הרבה הולכים לפנימיות...)
בצ"ל אריאל!
)
)
..... אני מסכימה אם תממן לי או שזה פשוט יהיה זול...