יומנים נשרפים
מתי אזכה להבין מה תפקידי פה?
הרי אין כלום חוץ ממך.
מה אעשה כאן עוד כל כך הרבה שנים? לפי מה שידוע לי זה עוד הרבה שנים.
בכל מקרה אני לא עושה כלום, בכל מקרה אני כלום.
אולי יום אחד מישהו יצליח להסביר לי מה אני.
ואם לא, אז אני אסבול עוד, עד שהמישהו הזה יגיע.
הרי לא אוכל להמשיך ככה, אני אהיה חייבת למצוא תשובה.
ובכלל מה צריך אותי? תכלס אני לא עושה כלום. ואני חתיכת כישלון.
ובדיוק אמא שלי דיברה איתי על הבנות האלה שהם ככה והיא אמרה כמה שזה לא נכון ולא טוב,ואני ניענתי את הראש בחשיבות, תוך כדי ידיעה שאני חלק מהבנות האלה,אבל היא לא יודעת. אז שתמשיך לחשוב שאני הבת המוצלחת, מה אכפת לי אם זה עושה לה נחת?
כשהיא תגלה את האמת זה יכאב לה ויכעיס אבל לא אכפת לי. כרגע היא לא יודעת, רק חבל שהיא עם ציפיות גדולות מידי.
אני מנסה לרמוז, מנסה לנפץ לה את הבועה אבל זה לא מצליח לי.
וגם בכלל אסור לי לדבר, במיוחד על זה.
ואני כמובן המכורה הראשית שאין לה כלום בחיים חוץ מהפלאפון ומה שחשוב לה ומה שאכפת לה בחיים זה רק הפלאפון, לא משנה להם שאני עם הפלאפון פעמיים בשבוע רק אחרי הצהריים, אבל חייב לומר בכל הזדמנות הבת שלהם בפלאפון וזה לא נורמאלי וזה ממש חולי.
אז נכון, אני חולה. אולי תטפלו בי פשוט?
במקום לומר כל הזמן כמה זה לא נכון וכמה זה דפוק וכמה זה רע וכמה שאסור לי להיות לבד ולחשוב מידי ואני מאד שונה בתקופה האחרונה, אולי תעברו לפסים מעשיים?
אולי תראו אכפתיות חוץ מזה שזה עושה לכם טוב שאני מכינה לכם ארוחות מאד טעימות ומאד מיוחדות ואפילו קינוח ושתיה קרה, ורק אז תאמרו תודה ותלכו לישון.
ואולי תמשיכו לצפות שאני אהיה הטובה והמוצלחת ותמשיכו לחשוב שכלום לא מעניין אותי ואני נורא בוגרת ומוכשרת ומיוחדת וכמובן שתשוויצו בי ליד כולם אבל ברגע שנחזור שוב את לא עושה כלום ואת ממש לא בסדר שהחצאית שלך קצת יותר קצרה ממה שרגילים לראות ואל תהיי כמו אחותך הגדולה- הרי את המוצלחת. ומהמוצלחת מצפים להכל ושהכל יהיה מושלם.
אז נכון, אני נראת יותר מוצלחת מהגדולה אבל אני עושה דברים שאת הגדולה בכלל לא עניינו, אני חושבת שומעת ומקיימת דברים שלא כדאי שידעו.
הרי אני המוצלחת.
אז בואו יקרים ואגיד לכם, שלא. אני לא המוצלחת.
אם תגלו מה יש מעבר, מה אני עושה במשך היום, מה אני חושבת במשך היום. תראו שזה לא הבת המוצלחת שחשבתם. אז תנפצו כבר את הבועה הזו שאני מוצלחת. אני לא מסוגלת לשמוע את זה יותר. זה שקר כל כך גדול ובילתי נסבל.
אין כלום אמת ממה שאתם אומרים, אמנם אתם חושבים ככה ואני לא טורחת לתקן אתכם, אבל די!
תפתחו כבר את העיניים ותבינו שזה כבר לא זה.
תפסיקו לצפות ממני. תפסיקו
אני עושה הכל כדי שתשימו לב, אבל אתם לא מבינים, או שאתם מבינים אבל מכחישים.
אני רוצה לספר על זה, ולא אכפת לי שתכעסו ולא תאמינו ונמאס לי כבר להראות ככה ולא לקיים מה שאני מבחוץ.
אני רוצה לומר לכם, כן, יש לי. ואני חושבת שעכשיו זה טוב לי, אז תפסיקו לחשוב שכל הלא מוצלחים הם ככה. אמנם אני כן, אבל יש המון מוצלחים שהם ככה.
תפסיקו לחיות בבועה שאני לא כזאת. תפסיקו
אתם הרי מבינים שזה לא הגיוני, בגלל שאני המוצלחת זה לא עובר במחשבה אפילו, אבל אולי תבינו שאני כבר לא המוצלחת שלכם?! או שאני פשוט אגיד לכם את זה מפורשות ודי.
אי אפשר עם השקר היום- יומי הזה.
חמודה אמא, שאלה אותי אתמול אם גם לי היה תקופה כזו שלא הערכתי את עצמי ורציתי למות. ממש קטעים.
כמעט אמרתי לה 'באיזה בועה את חיה'?! את לא רואה את הבת שלך נרקבת כבר כמה חודשים מול העיניים שלך?!
את רואה בטוח, אין ספק. את פשוט לא רוצה להאמין.
אז תאמיני, הבת שלך כושלת.

בבקשה, אל תהפכו את הילד שלכם מגיל קטן למוצלח. אל תראו לו כל הזמן שממנו מצפים ליותר. זה רע
אין מילה אחרת מרע.

אני רוצה לומר להם,
אני
כבר
לא
הילדה
המוצלחת
שלכם.
תבינו כברר
פינג.אחרונה

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך