השכמה שמונה.
שמונה וחצי בביביסיטר עד ארבע בצהריים.
עשיתי מלאן כסף וזה נחמד לי, ובחיים לא עשיתי כזה הרבה זמן ובמיוחד לא יום שישי, זה היה הזוי.
אבל היה לי סהכ בסדר.
ואז חזרתי ושטפתי גם את הקומה למטה
ובטעות הייתי גויה ממש כי אכלתי פסטרמה ואחרי לא הרבה זמן הייתי צמאה למשהו קר ממש ופתחתי את המקרר וראיתי חלב אז הכנתי נס קר טעים כזה ממש ושתיתי להנהתי ובסוף בסוף בשאריות של הסוכר למטה נזכרתי שאני בשרית. זה היה נורא חבל
ועיצבנו אותי כי אמרו לי לעשות גם את המטבח והוא היה הפוך ממש.
אבל בסוף עשיתי אותו ועשיתי להם מצפון שאני אחלל שבת בגללם אבל אז עקצו אותי ואמרו שזה תמיד ככה. קרציות
ואז הייתי צריכה להכנס להתקלח וכבר היה שבע ובדיוק דיברתי בווצאפ ולא רציתי להפסיק כי זה יהיה לי קשה אחכ ובסוף לא היתה ברירה והתקלחתי בשבת וזה היה מעצבן אז הלכתי לישון עד האוכל.
-ערב שבת-
ואז כבר היה מצחיק בסעודה והמשפחה שלי פשוט מתוקה שאין דברים כאלה.
ואחים שלי מצחיקים, אני אף פעם לא מצליחה להבין למה כל שבת צריך לריב על מי ישב ליד אבא ואמא. תגידו, זה נותן לכם אנרגיות באוכל?! ובסוף כמובן מישהו הולך לחדר, משיג תצומי שרצה ואז מסדרים מקום וזהו.
והיה כיף בארוחה ואחרי שלא היינו מלאן זמן המשפחה וצחקנו מלאן ואפילו אפילו יצאנו לסיבוב כל המשפחה אחרי שכמעט עשר שנה זה לא קרה. וזה היה גם סיבוב ארוךך ממש והיה קורע.
וואי כמה שנהנתי.
ואז הם הלכו ואני נשארתי עם החברות וחזרתי מאוחר ואז בכניסה לרחוב פגשתי את אלירז ושילה והם דיברו שם עם גלעד ויאיר. ונוני ואלה גם היו ודיברנו שם עד איזה אחד וחצי והיה מצחיק.
-בוקר שבת-
עייף במיוחד, כל העייפות של כל השבוע נחתה עלי.
וקמתי מאוחר ואז הייתי מעוכה וזה היה חבל.
והיה נחמד בארוחה, קצר ולעיניין.
ואז למדתי מחשבת עד שלוש, הייתי גאה בעצמי במקום שנצ ישבתי ללמוד.
והיה מעניין רק חבל שאני לא באמת ידע במבחן כי אני לא יודעת איך לומדים לזה אבל לא אכפת לי, לעצמי זה היה טוב.
ואז הלכתי לישון וחשבתי עליך מלא ואני אוהבת אותך ממש ובכיתי קצת גם כי פחדתי מזה. ואני לא רוצה שנדבר על זה כי אני לא רוצה שזה יקרה אבל חייב לדבר על זה.ואוף איתי
ואז נרדמתי והיה לי חם רצחח ועדיין ישנתי מלא ולא הפריע לי
ואז סדש נחמדה וכלילה, שוב רבים על המקום ובלה בלה.
יוצאת שבת
שיעור של האור החיים הקדוש ע"ה בבית
והכנתי להם בייגלס מתוק וכמה חבל שכשאני מכינה אוכל אין לי תאבון ואני מפסידה מזה פול.
ועכשיו השיעור נגמר וצריך ללמוד מחשבת
ומחר תור לרופא בבוקר ושוב אני לא באה לאולפנה איזה כיף לי
וויתרו לי על להשלים שעות כי לא היה מצב שאצליח כי זה יותר מעשר שעות, קיצר עצה לחיים. אם תרצו להבריז בלי להשלים תבריזו מלא ואז לא תצליחו להשלים הכל ואז יוותרו לכם.
קיצר כיף לי
המשך יום טוב לכם
- לקראת נישואין וזוגיות