מה יהיה?דרדקי

בפורם יש כ
3-5 משתמשים פעילים
3-5 קוראים שמגיבים מדי פעם
2 שרק קוראים
מתוך הפעילים חזק 2-3 עוזבים בא אלול
ישאר פורם מת

אפשרות שניה:
כל המשתמשים שקוראים מגיבים כל הזמן גם אם אין הרבה להוסיף
אומרים לחניכים שכבר נמצאים באינטרנט שיש פורם(אבל לוודא שלא יהפכו את הפורם לצ'אט)

במצב כז יכול להיות פורם תוסס ובונה, זה תלוי בנו

מאמינה שטוב. בע"ה.miri

דיברתי עם לא מעט אנשים שניכנסים וקוראים ולא מגיבים או כי אין להם מה להגיב, או שהדברים הרבה פעמים קצת "רוחנים" מדי בשבילם. דיברתי גם על כמה שאומרים שהרבה פעמים צריך מוזה רצינית כדי לקרוא את הדברים בפורום, אז להגיב?

אני חושבת שלא מצאנו את דרך האמצע עדין...

בצ"ל אריאל

לא מביןדרדקי

כבר כתבתי שלפעמים רק לכתוב "מעניין" עושה הרבה
אחרי שנער מביא דבר תורה לפעמים לבוא אליו ולהגיד ישר כח, לא כדי להסויף גאוה אלא כדי לתת לו הרגשה שהוא בונה שהוא מייצר שאנשים לא  שומעים אותו מתוך מטרה לא לבייש אותו אלא בגלל שהוא יכול להוסיף

אותו דבר עם הפורם לפמעים לכתוב "רעיון מצויין" או אפילו "לא מסכים" כי זה נותן המון וגורם שלא יחשבו שיש דיון בין שלושה אנשים בקשר למה יהיה(דוגמת יום כיפור אשר יש שם שלושה מתדיינים ועוד שנים שכתבו פעם אחת) אלא דבר תנועתי

קצת "רוחניים" יש גם דברים פרקטיים, אם אני לא טועה פעם אחת השתמשתי במקורות וזה היה בנושא ההתנתקות ואמונה לא בנושאים אחרים

סליחה שאני תוקפני, לא יודע מה קורה לי היום

אני ממשיך להיות פה בלנ"דyehciel666
למרות שאני אהיה בשיעור א', אני מקווה לפחות...(בכל זאת- בינ"ש) אבל ברור שזה לא יהיה באותה תדירות. אני אשתדל לעזור במה שאני יכול.. חשוב מאוד מאוד שהבוגרים וחב"ב ישארו קשורים לתנועה, ואין משהו אחר חוץ מהפורום. (לתשומת לב החפרפרת מההנהלה..) לדעתי ההנהלה עושה שטות ענקית שלא מוצא פתרון טוב, כי זה יכול ממש להקפיץ את התנועה, את הגאווה, ואת מעורבות כל החניכים וחב"ב והבוגרים. ויש עוד המון מה להוסיף בעניין.. בציפיה לישועה בקרוב! אגב, הודעה זו נשלחת מגוש קטיף תובב"א.
מסכימה איתךmiri

בנושא הזה ש- לא לייבש!!!!!!!!!! שמעתם?! לא לייבש!!!

בקשר לרוחנים-לא הגדרתי את זה טוב. נכון שיש דברים פרקטים, אבל הם כאלה בוא נגיד ככה, אי אפשר לענות אליהם בשלוף כזה...אלה דברים שמצריכים מחשבה, אז או שדיברתי עם בנות בלי שכל (מה שלא נראה לי) או שלא תמיד ב12 בלילה יש להן כוח לחשוב.

ובקשר ל"מקורות"- פעם יצא לנו לדבר על זה, והגענו למסקנה שזה ממש כיף שכל הודעה בערך הופכת לדבר תורה, אין לי מושג איך, אבל כמעט תמיד ניכנסת לכאן גמרא  איך שהוא...בכל מקרה, תמשיכו!! זה מוסיף הרבה. מהרבה בחינות.

בציפיה לבינין אריאל

הקפצהmiri
מזה אומר "הקפצה"?‏yehciel666
נ.ב. הודעה זו נשלחת מגג בית בעצמונה שאמור לעבור לישמעאלים ימ"ש.. אנחנו מפרקים את הגג.
הקפצה אומרmiri

שאני רוצה שהשרשור יופיע בראש העמוד אז שולחים הודעה כתגובה בשרשור..והשרשור מוקפץ למעלה...כך שמים לב אליו יותר.

בהצלחה!

בציפיה לביניין אריאל!

כתיבה בכוח.123

איני רואה לנכון שסתם ככה כל אחד יבוא עם תגובה לא רצינית, כמו "מעניין", "לא מעניין", "מעניין ת'סבתא שלי ואת אחותי הקטנה" וכו' וכדו'.

כאשר אדם כותב משהו, ויש משהו רציני להגיב לו - אז שיגיבו לו. אבל סתם ככה לבוא ולרשום לו בכוח "שכוייח" - זה מיותר.

אם לומר לו "שכוייח" זה משהו שצועק אצלך, כי הוא כתב משהו ממש מדהים שממש הוסיף לך והשפיע עליך - אז תכתוב לו "שכוייח", אבל לא שייך ולא טוב לרשום בכוח רק בשביל שהפורום כאילו יהיה גדול.

ראה בשורה הרצה ששם כתוב: "לא הכמות אלא האיכות". כמות גדולה לאוו שמיה כמות, כאשר היא חסרת תוכן וחסרת רצינות(אם תערבב עשירית ליטר יין עם תשע תשעיות מים, זה לא יחשב לליטר יין, אלא למים מגעילים עם טעם משובש הנוטה ליין...). כאשר כתיבת ה"שכוייח", תהיה רק לעיתים רחוקות, אז זה רק יוסיף ליין, אך אם זה יהפוך לעיקר הפורום, זה רק יהרוס אותו.
(כמובן שאין בעיה לכתוב "שכוייח", כאשר מצורף לאותו שבח תגובה עם תוכן רציני).

בצ"ל אריאל!

לא מסכים איתךדרדקי

אבל אם אתה תקבע שכך ננהג, אני אקיים את זה

מילה את יכולה לעשות הרבה, גם לכתוב "אני מסכים" זה מראה שלמישהו אכפת
אני לא מסכים כל-כך עם המילים שם, צריך גם איכות וגם כמות, זה בלא זה אז חסר
וגם אריאל בלי עין הרע כ5000 חניכים זה לא קצת זה גם מתחיל להיות מסה וכמות

בצלב"א

זו רק דעתי האישית.123אחרונה

זכותך לנהוג בזה כרצונך, רק הבעתי את דעתי האישית. אין לדעה זו שלי תוקף כככל בפורום, אלא רק דעה של אחד מחבריה.
אם לפי דעתך זה יוסיף לפורום, אז אתה מוזמן לעשות כרצונך. אני אישית חושב שזה סתם מיותר.

"לא מרובכם מכל העמים חשק ה' בכם ויבחר בכם, כי אתם המעט מכל העמים"(דברים פרק ז' פס' ז'), "לא בחיל ולא בכוח כי אם ברוחי אמר ד' צבאות" (זכריה פרק ד' פס' ו'). הכמות טפלה לאיכות. העיקר זה התוכן הפנימי. טעות לוותר על תוכן פנימי ע"מ להשיג יותר כמות, כי העיקר זה הפנים(שווא על ה-פ'). ה' בחר בנו בגלל שאנו "המעט", בגלל שאנו ממעיטין את עצמנו(ראה את הדרש המובא ברש"י), בגלל הפנימיות שלנו. אין התנגדות לכמות, אך שלא יבוא על חשבון האיכות.

בצ"ל אריאל!

אני יגיבאנונימי (פותח)

בגלל שביקשת כל כך יפה.(סתם)

לדעתי הפורום ימות ואין מה לעשות.

הפורום הזה הוא יותר לוח מודעות מאשר פורום ולכן אין בו פעילות. לדעתי הדרך היחידה להחיות את הפורום היא להפוך אותו לפורום יותר קליל, ופחות כבד (לא צריך ציטוטי גמרא כל שניה).

אני לא מסכימה איתךmiri

בשני דברים:

אני לא חושבת שהפורום הזה הוא לוח מודעות. ואם כולנו (כן כן כ-ו-ל-ם-!) נשתתף יותר בדיונים אז הוא יהיה יותר פעיל.

דבר שני, לדעתי זו לא הדרך (!) להחיות את הפורום. עדיף פורום מת מאשר רדוד ו"קליל". מי שרוצה קלילות שידלג לו בבית, לא כאן. זה שיש בפורום ציטוטי גמרא זה לא שאלה של צריך או לא צריך. זה פורום שמורכב מחברי התנועה וברוך ה' שאלו חברי תנועת אריאל! שזהו הלך מחשבתם, ברוך ה'!

בציפיה למחר ולבינין אריאל!

זה פורום גוסס!אנונימי (פותח)

לא אמרתי שצריך פורום רדוד, אבל הפורום כרגע הוא פורום מאד מאד כבד, כך שצריך לזרוק מטען עודף מלפני שהפורום יתבע.

לגבי זה שאלה הם חברי התנועה וכו. טוב לא יודע מה איתך, אבל זה בטוח לא הלך מחשבתם של חברי בסניף שלי, ולא נראה לי שסניפי שונה מהסניפים האחרים!  

לא כדי לך להתחיל עם משליםmiri

אבל כבר התחלת, אסור לנו לעשות אפילו חור קטן (להוריד את הרמה של הפורום) כי כל חור קטן יגרום להצפת הספינה....ואז, אתה יודע מה יקרה...אז...פשוט נישקע!!!!

וחבל!!

קצת ניסחפתי. בכל מקרה, אני בעד שילוב. בטוח נימצא את דרך האמצע. רק שיתוף פעולה ונצליח. בעזרת ה'.

בציפיה למחר....ולבינין אריאל!!!!!!

חמוד, מאמרות כמו שלך לא תצמח הישועה לפורום.yehciel666
מאיזה סניף אתה? שאתה אומר שחברים שלך מהסניף לא בראש הזה..? חוצמיזה, תשתתף יותר ותעזור לעשות את הפורום יותר מעניין גם לאלה שלא בראש הזה. ולדעתי פורום אידיאלי זה שיש בו גם דברי תורה וקצת כובד, אבל לא רק.. אלא גם דברים כמו שאתה מחפש. רק לא לרדת לפסים אישיים בין הבנים לבנות. תאמין לי שכמה פעמים הגבתי פה על הדוסיות יתר שמופיעה לפעמים, אבל חייב להיות רמה, אחרת הפורום הזה יראה כמו שכנו.. שאולי הם עוקפים אותנו בהודעות, אבל רוב ההודעות תת-רמה. בציפיה לפורום תוסס יותר, ולישועה בקרוב!
עזוב איזה סניף ספציפיאנונימי (פותח)

עזוב איזה סניף ספציפי אני נמצא בו, אבל כל הסניפי הבנים העיקרים שהם בית אל גב"ש עצמונה(הי"ד) הר נוף  וקרית ארבע, החבר תנועה הממוצא, אינו עד כדי כך דוס שמביא כל שניה מקורות מהגמרא. בסדר?!

לגבי הפורומים השכנים -  איני מכיר אותם (יש רק אחד פעיל - לא?) אבל המהות של פורום זה שיש בו חיים, שיש בו דיונים מפגרים על מה המצב ולילה טוב. זה בדיוק אותו הדבר כמו שאתה מנהל אם חברים שלך. לא כל דבר צריך להיות כל כך כבד! לא כל שירשור צריך להיות על מהות החיים (42 למי שלא יודע). זה לא אומר שפורום הוא תת רמה , זה אומר שפורום חי.

אז יאלה, בקשה, פתח שרשורים אחריםyehciel666
תקרא לחברים שלך ונתחיל לתת יותר רעל בפורום.. אבל תזכור שאתה חייב לתת במה לכווולם, וגם לאלה שמביאים כל שניה מקורות מהגמ'... נשלב בין השתיים, בצורה שמוסכמת על כולם, ונתחיל להזיז פה עניינים..
כולם מסכימים על זה שפותחים עכשיו שרשור משחק 7 בום?אנונימי (פותח)
לא נראה לי
גם לי לא נראה...123

זה לא פורום משחקים. זה פורום שתוכל לספר לנו גם איך היה לך לעשות "על האש" עם החניכים, וסתם ככה להתלהב שהיה לך מגניב איתם, ושהבשר והבמבה היו ממש טעימים. אתה לא חייב לדבר פה רק על מעשה מרכבה ועל מעשה בראשית, ועל אופנים וחיות הקודש.

אבל אין צורך להפוך את הפורום לגנון. מי שבאמת משועמם, ורצונו לשחק "בזום", אז שילך לפורום "ראש צעיר", ויקבלו אותו שם בברכה.

בצ"ל אריאל!

אני חייבת להביןmiri

או לפחות לנסות להבין. בבקשה תסביר לי, טוב?

ME:"המהות של פורום זה שיש בו חיים, שיש בו דיונים מפגרים על מה המצב ולילה טוב. זה בדיוק אותו הדבר כמו שאתה מנהל אם חברים שלך...."

מה??? מה איפה הדבר הזה הוגרל?!  |תוהה לעצמו מאד מאד|. אני לא מסכימה איתך שפורום חי זהו פורום בעל דיונים חסרי חשיבות על מה המצב ולילה טוב. ופורום שמדיינים (אם אפשרא לקרוא לזה דיון בכלל) על מה המצב ולילה טוב הוא בהחלט פורום תת רמה.דבר שני, פורום זה לא בדיוק כמו שאתה עושה עם חברים שלך, לא לזה נועד הפורום, ממש לא, מה גם שלא הרבה מכאן חברים שלך. . בכל מקרה, מי שרוצה יכול לפתוח פורום נוסף לחבר'ה שלו ושם ידבר איתם על מה קורה וצוהריים טובים...מה שבא לו. הפורום "תורת חיים בעוז" לא נועד לזה. ואגב, אני לא יודעת מה עם כולם כאן, אבל אני אישית מדברת על עוד דברים עם חברות שלי חוץ מלילה טוב וכד'.

יש הרבה בין "מה המצב" לבין "מהות החיים"....את דרך האמצע אנו רוצים.שילוב.

בציפיה לבינין אריאל

אשמח לשמוע את ההגדרה שלך לפורוםאנונימי (פותח)
ומה את רוצה רוצה שיהיו תכניו. אני רוצה שגם יהיה רציני, אבל לא הכל צריך להיות כבד! כך זה עובד בפורומים שאני מכיר.
"הפורום שלנו".123

ראה בשרשור "הפורום שלנו", שבו תראה את ההגדרה לפורום שלנו(זו הגדרה נכונה, כל עוד אני המנהל של הפורום. כאשר יתחלף המנהל לפורום הלא-רשמי הזה, אז הוא זה שבגדול יחליט מהן ההגדרות של הפורום הזה).

בצ"ל אריאל!

הפורום הקליל.123

לפי ראייתי, הפורום יהפך להיות יותר פורום בנות בזמן הלימודים, ובחופש יקפצו לפה כמה בנים.

בפורום פה יש הרבה יותר דיונים מאשר סתם הודעות. אתה מוזמן לבדוק זאת.

אין צורך להפוך את הפורום בכוח לקליל. הפורום הינו שיח חבריו. כאשר מדברים פה רק על עניינים גבוהים מדי, סימן שאלה הם חברי הפורום.

כאשר החבר'ה פה יעדיפו לעשות דיונים פחות גבוהים, זה יהיה סימן שהרכב חבר'ה הפורום השתנה.

אין לי משהו נגד פורום קליל(קליל אך לא טיפשי), אך התוכן בסה"כ נובע מתוך חברי הפורום, ואם בהווה הוא לא כ"כ קליל, סימן שחברי הפורום לא מתחברים כ"כ לתכנים קליליים.

אם יש לך איזה נושא קליל להעלות, נשמח להשתתף בו אם יהיה בא לנו ואם הוא יתאים לנו.

(ברור ש-7 בום, זה סתם משהו שלא מתאים לפורום שלנו, וכשאמרתי "קליל" הכוונה לדברים הרבה יותר רציניים מ-7 בום).

בצ"ל אריאל!

שכחת גורם חשוב!!!אלעזר

בא'' אלול כל הישל"צניקים חוזרים לישל"צ.

בישל"צ יש חדר מחשבים עם אינטרנט מורשת.

אם הישל"צניקים שבאריאל (יש הרבה כאלה) ידעו על הפורום -

הפורום יחיה אפילו יותר מידי.

אתה ישל"צניק?אנונימי (פותח)
כי לי לא נראה שהישל"צניקים יכתבו בפורום יותר מדי.
כןאלעזר
ונראה לי שדווקא כן יכתבו הרבה!!1
טוב מי אתה ועוד איזה חתולהאנונימי (פותח)

אני יודע מי אתה! אם אני צודק אז את השם שלך אפשר לקרוא משני הצדדים. נכון?! להגיד את האמת, ניחשתי מההתחלה, אבל לא הבנתי למה אתה קורא לעצמך אלעזר( עכשיו גם שמתי לב לאי מייל שלך).

טוב. תנסה לנחש מי אני אבל רק אם אתה בטוח.

ועכשיו לעיקר, מי יכתוב בפורום רק אתה והחתולה.  חוץ מזה שישל"ץ מתחילים ב - ט ולא ב - א     אלול לידיעתך.

נצל"ש מה נסגר אם אתר האינטרנט שאתה בונה(?)

מצוין!miri

הלואי שהפורום יחיה יותר מדי. בע"ה. אז שמישו שיש לו אפשרות שיידע אותם. זה חשוב.

זה קצת מוזר, כי אני יודעת שרוב האריאלניקיות מהאולפנה שלי לא מתכוונות לשרוץ בחדר מחשבים בשביל הפורום. . .

בציפיה לבינין אריאל

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך