שיהיה בכייף לכל מי שיוצא למסע..!yehciel666
ספרו לנו איך היה.. ואפשר גם להוסיף רעיונות לשיפור.. ולא ביקורות! ביקורות להגיש במסראישי להנהלה (עוד מעט נגלה מה המשתמש שלהם ‎‎) בתוספת דברי תודה.. בציפיה לישועה בקרוב!
כן, באמת תהנו,דרדקי

די באדה שאני לא יוצא,
אבל יהיה טויב

בצלב"א

ביקורת.123

תלוי איזה סוג של ביקורת.

אם מדובר על ביקורת התלוייה בהנא"ר, שזה נובע מהאירגון שלהם - צודק!

אך אם מדובר על ביקורת על החבר'ה ולא ההנא"ר, אז כדאי לשפוך את זה כאן.

אתחיל עם הביקורת: מה לכל הרוחות אנו עושים בבית?? למה אנו לא בטיול??(יחיאל, לנו יש תירוץ מספיק טוב?...).

בצ"ל אריאל!

נ.ב. זה הכל עניין של ניסוח: להביא "רעיונות לשיפור", זה בסדר. אך לא "ביקורות".

הקפצה.yehciel666
בשביל אלה שיחזרו מ"המחנה"..
הקפצות.123

ההקפצות בפורום הזה הינן מיותרות, כי בסה"כ אין פה יותר מדי הודעות חדשות, ולא קשה לשים לב אליהן.

יחיאל, אתה מאמין שיצאו 5 חניכים מסניף ראשון בנים לטיול הזה?? איזה איכות, הא?!!! אשרינו מה טוב חלקנו...

בצ"ל אריאל!

אנשים אתם לא יודעים איזה כיף היה!!!יוכי
היה פשוט הדבר הכי כיף שעשיתי בזמן האחרון!!!! היו מסלולים קורעים אבל ממש ממש מעולים, התנאים היו ממש טובים, הצוות היה אחלה, ובכלל הכל היה ממש ממש ממש מצויין!!! סניפים שלא יצאו פשוט הפסייייידוווו אין מה להגיד!!!!!
כמות.123

כמה חבר'ה הגיעו לטיול הזה?

בצ"ל אריאל!

אמממיוכי
בנות- במפקד סיום היינו 290.... לא היית שם?
מאוד רציתי להגיע.123

290 אמרו במפקד, או שבאמת היה 290? טוב, אפשר לבדוק את זה ע"י האלה שלמעלה...

אך היה יותר חשוב לי לארגן קבוצות לגוש-קטיף, בשביל לעזור בפירוק חממות ובאריזת חפצים של אנשים.

את הקבוצה שאירגנתי ממש, העדפתי לצאת איתה בשביל שלא יווצרו בעיות.

וגם אני עדיין לא כ"כ יודע אם הטיול שעשתה התנועה, הוא כ"כ מתאים בתקופה כזאת שחייב כוח אדם בגוש-קטיף(תשאלי את יחיאל איך הוא עבד כמו מטורף, בשביל להספיק להוריד כמה שיותר מנורות וחלונות ע"מ שהרכוש של אחד מאנשי הגוש לא ילך לאבדון. ואיך באמצע הלילה במקום ללכת לישון אחרי יום מתיש מאוד, הוא היה על אחד הגגות בגוש ופירק את הרעפים...).

בצ"ל אריאל!

אם הבנתי נכון מהקומונר שלי 200 בניםדרדקי

דווקא יכול להיות המד"ש איני בטוח

היי, אני חדשה!!!!אנונימי (פותח)

הלכתי למחנה והיה ממש שווה!!!

איזה כיף היה להתקלח אחרי יומים, שבהם הסרחנו בטרוף......, פשוט כיף להרגיש נקיה, סוף סוף!!!

המסלולים היו קלים ממש (טוב בגלל שהלכנו אם הקטנות.....)....

איזה כיף לשון במיטה בלי אבנים מעצבנות......

חחחחח הלוואי לישון!!יוכי
אני בבייביסיטר עכשיו, ואני קרועה מעייפות!!!!
היייאנונימי (פותח)

היי !!!!!!!!! יוכי זה שירה ה.כ !!!!!!!!!!

הרואה שעלבים !

ברוכה הבאה! ‎yehciel666
miri,‏
תוסיפי אותה לרשימת נוכחות... ‎‎ ויה"ר שתעזרי לנו להפיק את המירב מהפורום הזה. בציפיה לישועה בקרוב!
ברוכה הבאהדרדקי

לא שאני רוצה ללכלך אבל.......בכל זאת....דורותי

המחנה לא היה משו בכלל בינינו.....מסלולים כ"כ קשים! ואני הייתי במסלול של הקטנות!  זה פשוט היה סיוט לא יודעת מה איתך אבל אני אוהבת ללכת במסלול ולהנות ולא לחקות כל המסלול רק מתי הוא יגמר........ובקשר לאמבטיה איך יכולת לישון עם כל הג'יפה?? חחחח אחות של חברה שלי גרה 5 דקות משם אז היא הקפיצה אותנו והתקלחנו ואכלנו אצלה והיה פשוט שוס! ובלילה אני פשוט לא יכולתי להירדם את יודעת איזה סיוט זה לישון על החולות????? בוא נאמר שהדבר שהיה לי הכי כיף במחנה היה בדיוק אותה השעה שבה לא הייתי במחנה........

נ.ב                                                                                                                                                 יכול להיות שהסיבה לכך היתה שלא השקיעו בו יותר מידי עם כל הכבוד! אין מקלחות אין מטבח אין אוהל רכ"1ים יש רק שני רכ"שיות לא עשו כלום כי "מה נשקיע רק בשביל שני ימים"????. וזאת בדיוק הסיבה שהמחנה נראה כמו מחנה של שני ימים.......

איזו כבדה!123

כל הכיף בטיול, זה הג'יפה המצתברת והשינה על החולות. אם לא, אז אפשר לעשות גם טיול סביב הסניף...

בצ"ל אריאל!

באנה, אל תגזים, ג'יפה זה לא כייף..yehciel666
אבל מחנה זה מחנה, לא בית מלון, מוצאים מקום להתקלח.. (טיילתי הרבה בחיים שלי, וגם במקומות הכי מוקרצים מצאתי מקלחת- אין כזה דבר שאני ישן בלי מקלחת) אבל חוזרים לשק"ש, מפנים אבנים, שמים פלציב, מסדרים משו נח, והולכים לישון.. (אם באלך, אפשר גם לצבוע אנשים במשחת שיניים) אם את לורוצה, והמסלולים של הבנות הקטנות (כאילו, גם בנות וגם קטנות-שזה אמור להיות הכי קל) היה לך לא נח, אז יש הרבה מוזיאונים בארץ... ‎
חחח איזה בת...יוכי
מזה לא ללכת לישון בחיים בלי מקלחת??? ותרגיע, דווקא הגי'פה במחנה זה דיי כיף... רק שכשאתה חוזר הביתה קצת פדיחה... נגיד אני אתמול חזרתי וכל הפרצוף שלי היה שחור... והייתי בישיבה.. עם עצמונה... לאנעים....
בית מלון.123

הטיולים שלך לא אמורים להיות בית-מלון, אבל תמיד אפשר למצוא איזה מאוורר נטוש באיזה גנון, ולמצוא איזה מזרונים איכותיים בבית נידח, ולישון בבית עם חשמל ומים(שבכל האזור אין חשמל ומים) שיש שם אפילו HEAD SHOULDERS, ואפילו למצוא דגל של אריאל;)

הדגל של סניף עצמונה בנים ז"ל(בע"ה הוא יקום לתחיה בעתיד הקרוב), נמצא אצלי בבית. כבוד!!

בצ"ל אריאל!

נראה לי שהחבר'ה פהyehciel666
לא מבינים למה אתה מתכוון בסיפור שלך עם המאוורר והמזרונים וכו', ואל תשכח שכמעט היה מזגן!! שתף את כולם..
בקיצור.123

רק אומר בקצרה: מי שרוצה לצאת לטיול של מס' ימים, ובכל זאת להיות עם תנאים ממש טובים, שיצא לטיול עם יחיאל.

בצ"ל אריאל!

סבבה..אנונימי (פותח)

אז יחיאל,  אתה מוציא אותנו לטיול?  

זה נראה לי השירשור שהכי מעלה גיחוך בפורום הזה....

בצפיה..

אויייייי באמת....יוכי
זה מחנה, קורעים תצורה במסלולים, מתלכלכים, לא ישנים... ניראלי לא היית במחנה עד היום...:S ודרך אגב- איזה סניף את?
נכון מאוד!!!!!!אנונימי (פותח)
היי יוכי את יודעת מי אני ?
שירה?יוכי
טיול מחנהאנונימי (פותח)

למה לא ביקורת?היה נחמד, אבל תסלחו לי,היה פשוט חוסר אירגון!!!  

נ-ו-ס-ט-ל-ג-י-ה!יוכי
איזה כיף להיזכר במה שהלך פה פעם!!! חחחח אנשים פה פשוט השתנו! כולם!
אפשר לבקש שתפסיקו כבר להעלות שירשורים מלפני יובל?!דורותי

יוכי, זה לא מופנה רק אליך, כי זאת לא פעם ראשונה שזה קורה...

אתם עד כדי כך נואשים??

עד כדי כך אין מה לכתוב שצריך להגיב על דברים שנכתבו בחודש אב!

זה לא עניין של נואשות...barak891
זה ממש ממש נחמד להסתכל בכל מיני שירשורים מפעם..
תנסי!

בצלב".א
חמודה...יוכי
לא אני העליתי אתזה.... אני רק הגבתי...
יוכי, יכול להיות שזאת לא את שהעלת את זה...דורותיאחרונה

וגם אמרתי שאני לאו דוקא פונה אליך...פשוט כל העסק הזה של לעלות שירשורים לפני מיליון שנה מעצבן...

ושלומית, אני ממש לא חושבת שזה נחמד...נראה לי שזה פשוט מתוך שיעמום!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך