שאלה1.
הבת שלנו עוד כמה חודשים בת שלוש, היא נמצאת איתי בבית מגיל חצי שנה, לפני כמה חודשים היא התחילה לבכות במקום לדבר במיוחד איתי . (היא מדברת ויודעת להסביר את עצמה מגיל קטן...), ניסינו כל מיני דרכים אני מרגישה שב"ה ישנה התקדמות אבל ממש מעט,
בעלי חושב שהיא בוכה משתי סיבות עיקריות, 1.אני לא מספיק ברורה איתה והיא מנסה לבדוק גבולות,
2. בגלל שאני רגישה (לדעת בעלי יש לי רגישות יתר) היא בוכה...
שאלה2.
אני גדלתי בבית ללא מכונית אבל החלטתי ללמוד נהיגה זה היה נראה לי חשוב לחיים, אך מכיון שלהורי אין אוטו לא ממש יצא לי לנהוג לפעמים עם חברות ולא למדתי "באמת" לנהוג , בעלי נוהג כבר שנים.
לפני כמעט שנתיים קנינו אוטו אבל בעלי בהתחלה בכלל לא הסכים לי לנהוג בטענה הוא יכול ללמד אותי לקח השאני לא יודעת ואין לי ניסיון אז אמרתי לו שהוא צודק אבל הוא יכול ללמד אותי וכך אני ידע לאחר שדחפתי אותו הוא נתן לי לנהוג בעיר שאנחנו גרים מאז עברה יותר משנה והוא לא נותן לי לנהוג להורים ולכל מיני מקומות באזור. אני מרגישה שזה ממש גורם לי לתלות אני רוצה להרגיש ביטחון לנסוע אבל באמת אני צריכה עוד ניסיון אבל בעלי לא מוכן לתת לי אפילו לנסות לנהוג מחוץ לעיר זה כ"כ מבאס אותי והוא יודע את זה...
שאלה3,
אני תקופה ארוכה רוצה לעשות דברים בשביל עצמי בעלי דוחף אותי לצאת מהבית אבל אני מרגישה תקועה בתוך הבית ילדים והשגרה..יש לכם רעיונות מה אני יכולה לעשות בשביל עצמי בסוף היום שכבר אין ממש כוח...התחלתי לעשות הליכןת פעמים בשבוע ובעלי חושב שזה לא מספיק שאני צריכה למצוא לעצמי מסגרת
תודה לילה טוב

תגובה נפלאה