בואו נעשה את המעט שאנחנו יכולים. כשאנחנו הולכים ליד רכבים נעיף מבט זריז לתוך המכונית לראות אם יש כיסא תינוק. ואם כן האם יושב שם ילד.
אם כן, מהרו להזעיק הן את המשטרה והן את מד"א ואם הרכב נעול לגמרי, אם אפשרי נסו אפילו לשבור זגוגית חלון שרחוק מהילד (כדי שלא יפגע) על מנת לפתוח את הדלת.
עד שמד"א יגיעו, התיזו עליו מים קרים, הרטיבו את פניו עם מטלית לחה, ובדקו האם הוא נושם.
כדאי שכל אחד ילמד איך עושים עיסוי לליבו של תינוק גם אם אינו מתנדב במד"א (בגדול: 2 אצבעות על מיקום הלב ולחיצות חוזרות ונשנות... מאמין שמתנדבי מד"א כאן בפורום יוכלו לכתוב בצורה מלאה יותר...)
הסתכלות כזאת לתוך רכב גוזלת מאיתנו בערך שנייה מהחיים אבל יכולה להציל חיים של תינוק חסר ישע.
וזה נכתב בכלל בלי קשר לכך שכל הורה צריך לשמור על ילדיו. אני משוכנע ששום הורה לא רוצה שילדיו ימותו, ושזה יכול לקרות לטובים ביותר.
נכתב בעקבות המקרה החדש היום...ניתן לקרוא בדף החדשות באתר.
בנוסף כל ההורים לפעוטות, תעשו לעצמכם 10 תזכורות שונות, לא אחת, לא שתיים,10, לזכור להוציא את התינוק מהאוטו בגמר הנסיעה. תזכורות מסוגים שונים. והעדיפו כאשר אפשר לחבר את כיסא התינוק במושב הקדמי לצד הנהג.
הכי חשוב - לעולם אל תגידו לי זה לא יקרה! המציאות מוכיחה שזה שטות. אין מכנה משותף בין כל אלו ששכחו תינוק לא עלינו. זה יכול לקרות לכל אבא ולכל אמא שקיימים!
כל מקרה נוסף שובר לי את הלב... אם כל אחד ואחת יסתכלו לתוך רכבים ויהפכו את זה לדבר טבעי,יהיה אפשר למנוע מקרי מוות מיותרים כל כך נוספים.
חבר'ה אני מבקש, בואו נסתכל כולנו לתוך רכבים חונים!