בס"ד
יש קבוצת וואצאפ שבה יש תיאום בין אנשים שנוסעים ברכב למי שמחפש טרמפ(בתשלום) מהעיר שלי למקום. קבעתי אתמול טרמפ עם משהי(פעם ראשונה שעשיתי דבר כזה דרך קבוצת וואצאפ וכו') והתפללתי שלא תהיה בעיה של צניעות בטרמפ.
ב"ה בהלוך היה מקום אחד פנוי ולכן ישבתי במרווח מהבת השלישית שהייתה ברכב ולא הייתה בעיה.(בנות חילוניות)
אך בחזור הרכב היה מלא (נהגת + 2 בנות + אני + בן) ונימחצתי/ישבתי מאוד צמוד(רכב קטן) לבת נוספת שתפסה טרמפ.
לא היה לי נעים לבקש ממי שישבה ליד הנהגת לעזוב את המקום שלה ולעבור לאחורה בגלל שאני שומר נגיעה וכו'...
הבן שגם תפס טרמפ ישב מאחורה ולפי מה שהיה נראה לי הוא רצה לשבת ליד החלון אז לא שאלתי אותו אם אכפת לו לשבת באמצע - ומה גם שלא יודע אם זה בסדר שאני יכשיל אותו - אפילו שהוא חילוני - ובכל מקרה כנראה הייתי מתבייש לשאול.
לא כ"כ קל להגיע לשם בתחבורה ציבורית ובמיוחד היום ביום שישי אין לשם אוטובוס ישיר ומדובר בקושי ובהארכת זמן משמעותיים.
אני מנסה לחשוב האם אפשר למצוא פתרון אם אצטרך טרמפ כזה שוב. אם לא אמצא פתרון לבעיה לא אוכל לעשות זאת שוב.
חשבתי אולי לשאול מראש כמה מקומות פנויים יש (וככה זה לא יראה מוזר ולא יסגיר את זה שאני מעדיך לא לשבת ליד בנות) ואם יש 2 מקומות פנויים להצטרף(מקום אחד לי ואחד לרווח), אך הבעיה היא שעד הנסיעה משהי/משהו יכול להצטרף למקום הפנוי הנוסף ואז לא עזר מה שבררתי.
?!?!@?!@@!@!@!@!@!