התיק שלי כבר ארוז: תפילין, תנ"ך, משניות קהתי כתובות, שטיינזלץ כתובות, משנ"ב, מסל"ש, אורחות צדיקים, בגדים, חולצתנועה כחולה, מגבת, סבון, פלאפונים+מטענים, 2 מחברות, עט ו-2 עפרונות.
הגעתי לפורום הזה רק לפני כחודשיים וחצי. זמן מאוד מועט, אך אני מרגיש שאני ממש חלק ממנו, ושהוא חלק ממני.
לא מדובר על איזה סתם סוג של התמכרות. זה לא איזה פורום נחמד שאני אוהב. אלא מדובר על משהו יותר מזה.
סוף סוף יש לנו במה נורמאלית לברר על תנועתנו היקרה, דבר שעד עכשיו כלל לא היה לנו.
כבר הזדקנתי קצת, אני צריך לגלות(שווא על ה-ג') מעט בשביל להתגדל. עוד מס' דקות אצא מהבית, ואלך לישיבה.
אני לא עוזב את הפורום, אך כן כנראה אהיה בו פחות מאשר הייתי בו עד עכשיו. אקפוץ מידי פעם לראות מה שלומו, ואשתדל להשלים את מה שאפסיד בזמן העדרי. הלוואי שנגיע למצב שבו לא אוכל להשלים את כל מה שאפסיד, ורק בגלל שהפורום יהיה ממש שוקק חיים.
אני חושש שהפורום עומד בשבועות הקרובים לעבור תקופה קצת קשה. הרבה חבר'ה עומדים לעזוב אותו. אבל בע"ה יהיה בסדר, ונוכל להמשיך להגדיל את התנועה ולהאדירה!
בהצלחה לכולנו!!
בצ"ל אריאל!
123 שולח עוד הודעה מבולגנת שבה הוא מנסה לבטא מעט את ריגשותיו, אך הכל יוצא מבולגן...
זהו, בתקווה שתמשיך ליות כאן, ושגם כל שאר החבר'ה אל תברחו לנו פתאום.... שלא נחזור לימים הקשים של הפורום....