בדיקה.בן-ציון
אני לא יודע אם זה לא היה לי זמן להבין מה קורה עם זה לא היה לי זמן להבין מה קורה עם זה לא היה לי זמן להבין מה בדיוק קרה לי עם זה לא היה ברור שזה יהיה בסדר אני חושב שאני צריך לעשות את זה על זה בפורום של כל אחד מהם לא היה לי זמן להבין מה קורה עם זה לא היה ברור שזה יהיה בסדר אני חושב שאני לא יודע איך אני יודע שזה לא יהיה לי זמן להבין מה קורה עם זה לא היה ברור כי אני צריך לדעת את כל הדברים הטובים בעולם כולו הוא היה צריך להגיע מחר יום הולדת היום והוא מעריץ את יכולה בבקשה לשלוח לי אותו שוב ושוב את יכולה בבקשה לרשום מזל טוב על הנשמה הכללית של האו"ם בנושא הזה הוא גם אמר שהוא רוצה לראות אותך שוב תודה רבה לכל דבר ועניין של החברה הישראלית היא אמרה שזה יהיה מוכן היום בערב או משהו אחר לגמרי מבין מבחר גדול מאוד של החברה להגנת הצרכן הישראלי לדמוקרטיה הישראלית לא יודע אם זה בסדר מבחינתך זה מה שקורה עכשיו את כל הפרטים הקטנים האלה הם רוצים לראות אותך ואת לא עונה לי את המספר שלך אני רוצה לראות אם יש לכם משהו כזה או אחר.

כמעט כמו שיר של שלמה ארצי בן-ציון
תשובהבריו
אני לא יודע מה זה אומר על הסרט ברקיע החמישי של כל אחד יכול להיות מעניין אותי לדעת כיוון שיש רופאים שאומרים שאפשר לתת משהו טבעי לתינוק בן שנה אחת מהן היא לא יודעת מה לעשות עם זה לא היה לי עכשיו טסט ראשון צריך ייעוץ ברכישת רכב למעלה משנה מה אני עושה את זה אבל אני לא יודע מה זה אומר על הסרט הזה הוא אני לא יודע מה זה אומר על הסרט ברקיע החמישי של כל אחד יכול להיות מעניין אותי לדעת כיוון שיש רופאים שאומרים שאפשר לתת משהו טבעי לתינוק בן שנה אחת מהן היא לא יודעת מה לעשות עם זה לא היה לי עכשיו טסט ראשון צריך ייעוץ מידע על המכללה האקדמית נתניה תואר ראשון לציון ראשון לציון ראשון לציון ראשון לציון ראשון לציון ראשון לציון ראשון לציון ראשון לציון ראשון לציון ראשון לציון ראשון לציון ראשון לציון ראשון לציון שידור ישיר לצפייה ישירה עם תרגום מובנה לצפייה ישירה עם תרגום מובנה הוא סרט דרמה רולר הבנתי שאחרי השימוש איתו צריך לחטא אותו איך עושים את
אנטרים יעשו לך טובהרועה
לא, זה כל הקטע 😁בן-ציוןאחרונה
אחרת לעולם לא הייתי כותב בלי סימני פיסוק וללא רווח בין שורות.
זה ההצעות המשעשעות של ההשלמה האוטומטית 😝
..זית שמן ודבש

יעבדוך עמים וישתחוו לך אשכנזים

אחרי שהם ישנו היטב עד שבוע לפני ר"המשה

כעזית שמן ודבשאחרונה

..זית שמן ודבש

למה לחיילות דתיות אין מדי ב'?

יש… העיצוב לא משהו… חצאיות דגמ"ח עם כיסים של דגמ"חזמירות

..זית שמן ודבש

מעניין

את/ה היית בצבא?

כן, בוודאיזמירות

בהזדמנות אם אתקל בחיילת בבגדי ב' עם חצאית, אנסה לצלם עבורך.

🤵‍♀️זמירות
תודהזית שמן ודבשאחרונה

שנה טובה!זית שמן ודבש

שנה טובהמשה

שנה טובה, גמר חתימה טובהזמירותאחרונה

..זית שמן ודבש

הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.

אולי יעניין אותך