אתר לאריאל - כנסו!!!!!!!!!!!!!בסטר

שלום לכל חברי הפורום.

כמו שהתפרסם פה לפני כמה חודשים, יש התארגנות להעלאת אתר לאריאל. אבל כמו כל דבר טוב, זה לוקח זמן, והרבה זמן. עקב כך, ובגלל פניות (וגם הודעות בפורום) שלאריאל אין אתר, וזה פוגע במיוחד במדריכים, שצריכים להכנס לאתרים של בני - עקיבא ועזרא כדי להעזר בהכנת הפעולות, העלנו אתר זמני לאינטרנט, שנקרא "מרכז ההדרכה", ובו הוא מרכז פעולות, קטעי הדרכה שונים, כדי שגם לנו יהיה אתר.

עכשיו.

בגלל שכולנו בלימודים, ומה שבעצם חשוב באתר הזה בגלל שהוא זמני - זה התוכן, לכן עזבו את העיצוב: זה לא משנה עכשיו, (האתר הועלה בפזיזות, יום 1 של עבודה, ואפילו מאוכסן על שרת נכה - "נענע") ותשלחו לנו במהירות הבזק לאימייל moishe_m@iol.co.il פעולות שהעברתם, המלצות, ועזרו לנו להחיות את האתר בזמן הקצר ביותר!!!!

חבר'ה, זה תלוי בנו.

ובקרוב בעז"ה יהיה גם אתר רשמי לתנועה.

כמעט שכחתי - כתובת האתר

www.ariel.drix.co.il

מי שיכול לשלוח בקשה למורשת לאשר את האתר - אז תודה, כי אני לא מצליח להתחבר...

בהצלחה לכולנו!!!!

וואו וואויוכי
ממש ממש ממש ממש כל הכבוווווווד!!!!!!! אני ממש מקווה שיפתחו תאתר הזה אצלנו באולפה כי יש לנו מורשת... וכשנראה אותו אז נגיב.....
כל הכבוד!שחר

בסטר, זה אתה?

הייתי בטוח שזה מישהו אחר שעושה את זה...

אולי כך יוגשם חזון הפורומים הנפרדים של עינת..

חיחיחייוכי
למה לא ניראלי.... וגם אם יהיו שם פורומים... לא ממש ניראלי שזה יפסיק לעבוד....
www.ariel.drix.co.ilבסטר

במקרה אני עשיתי את האתר הזה.

אבל צוות האתר הוא עוד כמה חבר'ה.

ו - "שחר": עוד לא שלחת פעולה לאתר!!!!!!!!!!!!!!

על מה אתה מדבר?!!אנונימי (פותח)
יופי של עיצוב! בסטר, כל הכבוד!
יפה.משה
ואני חשבתי על כיוון קצת אחר:
אולי לבנות מדור מאמרים וכו' בצמוד לפורומים פה, מה שיתן לכם (ולשאר הפורומים) אתר עם חומרי הדרכה.
בינתיים תוכלו לאסוף חומר ואחר כך נוכל די מהר להעלות את זה לכאן.

כמובן שכל זה דורש אישור של צבי ברש מבית אל.
תודה על ההצעהבסטר
ונהיה בקשר...
לגבי מורשתמשה

צור איתם קשר:

addsite@moreshet.co.il

שוב תודה רבה...בסטר
אני בעל נסיון עם חבורת האידיוטים הזומשה
שקוראת לעצמה מורשת / טיפשת.

אם הם לא עונים לך למייל הראשון - שלח לאחר כמה ימים אחד נוסף (נסה גם לכתובת Info@moreshet.co.il. לעיתים גם שם זה עוזר).

הם קצת נודניקים, אבל מאשרים בסוף.
ישר כחאנונימי (פותח)

באמת ישר כח לך! 

ממתי אתה בונה את האתר, חשבתי שזה החתול  + זה שמכנה את עצמו אליעזר (משום מה).

חוץ מזה אתה עדיין לא לומד  אז על תשחק אותה, בסדר? 

לדעתי זה לא צריך להתחיל דוקא בפעולות, כי בכל מקרה יחפשו בבנ"ע. כי זה הרבה יותר גדול ומקוצעי,  מכל מה שאתה יכול לעשות ( אפילו עזרא מפנים לשם).    

אל תזלזל במרכז הדרכה של עזראמשה
יש שם לא מעט חומר, וחיפוש לא רע בעליל
www.ezra.org.il/madrich
כן אבל האתר הזה סתם מעצבן...יוכי
חתולבסטר

הוא גם חלק מצוות האתר.

בקשר לפעולות, נכון האתר של בני - עקיבא מעוצב יותר יפה, אבל זה לא אומר כלום על התוכן. בעז"ה אנחנו אמורים לקבל מעינת חומר להעלות על האתר, ומהרגע שהאתר יהיה מלא בחומר, וזה תלוי בכל אחד מאיתנו, הוא יכול להיות טוב יותר מכל אתר אחר.

חוץ מזה, שגם בדרך לבניית האתר "הרשמי" של התנועה, צריך לעשות את העבודה השחורה של הקלדת פעולות, חומרי הדרכה, חוברות וכו', אז בינתיים את מה שהקלדנו אנחנו מעלים לאט לאט לאינטרנט לעזרת כולם. וכשנפתח בעז"ה את האתר של התנועה, כל הפעולות יהיו מוכנות, ומחלקת ההדרכה הוירטואלית שלנו תהיה תוססת.

תגידואנונימי (פותח)
תגידו, חשבתם פעם על זה שפעולות זה דבר מפגר! פעולות זה בעצם רק דמגוגיה זולה. אפשר להוכיח כל דבר בעזרת פעולה, גם דברים מעוותים ונורעיים. כאשר מעבירים פעולה, בעצם דוחפים מסר לראש של החניך בצורה מאד לא הוגנת.
זה בידיים שלך...אנונימי (פותח)
אז התפקיד שלך בתור מדריך, ועוד באריאל.. לבחור איזה מסרים להעביר לחניכים. זאת דרך מצויינת, יעילה ומעניינת להעביר מסרים! רק ככה החניך מוכן להקשיב.
אבל זה שקראנונימי (פותח)
את יכול להחליט להעביר גם מסרים לא נכונים! זה לא פייר -  את מאכילה את החניך במה שאת חושבת בלי אפשרות להתגונם.
על מה אתה מדבר?yehciel666
אנחנו מדריכים בתנועת נוער ישראלית, אנו מעבירים בפעילותינו מסרים חינוכיים, ולנוער אנו מעבירים בצורה חוויתית מטודית כדי לעניין אותם יותר. ולטענתך- עדיין לא שמעתי על מישו שהעביר פעולות על איך לגנוב/לשקר/לשנוא/להרביץ וכד'.. ולא שמעתי על שום הורה שאמר שמדריכים מנצלים את הבמה שלהם להאכיל חניכים... יש לך אולי דוג' למשו שאפשר להאכיל את החניכים מבלי שיוכלו להתגונן? משו שקרה? כדי שאוכל להבין, ולהמשיך הלאה בתשובה שלי. חוצמיזה שאני לא ממש טוב בזה בכתב, (במיוחד כשזה מהפלאפון) אבל עוד מעט יבוא 123 ויתן לך בשיניים! ‎
חבל"ז מזמ"ז...אנונימי (פותח)

משה (בסטר) חברי היקר - שחקת אותה!!

הרעיון טוב, וגם העיצוב יפה, לפחות לאתר זמני כמו שכתבת.

עכשיו אנחנו חברי הפורום צריכים להתעורר.

בסיס כבר יש, ויש גם מי שעושה את העבודה השחורה ומעלה את הכל לאתר, אז מה שאנחנו צריכים לעשות כדי שהאתר יהיה מכובד זה לשלוח פעולות שעשינו לאימייל שמפורסם באתר - moishe_m@iol.co.il!

יאללה כולם שולחים עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אסור שהאתר הזה יהיה ריק כך עוד זמן רב!!!!!!!!!!

וואו!123

שכוייח עצום!! ממש יפה!!

מה קורה עם האתר הרשמי של התנועה?

בצ"ל אריאל!

בעז"ה בקרוב!!!בסטר

עובדים על זה!

עד אז - נשמח לקבל ממך פעולה - 123...

פעולות.123

הלוואי שהיה לי זמן לתקתק פעולות.

בהווה אני מדריך את אחיה, אז אין לי פעולות מסודרות. אני מגיע לפעולה כאשר אני יודע על מה אני רוצה להעביר, וכאשר אני יודע איזה מסרים אני רוצה שהחניכים יקבלו, ופשוט אני זורם עם הפעולה. זה יותר כמו שיחה כזאת, והדיון על השיחה עולה מאליו ע"י אחד החניכים, וככה זורמים.

שכוייח ובצ"ל אריאל!

יש משו בדבריו.......דורותי
לפי דעתי הוא צודק במידה מסויימת....כי באמת לפעמים אני קולטת אותי ואת חברות שלי כאילו עם איזה פעולה ולא ממש מבינות את המסר אז מחרטטים משו...ברור שזה לא איזה משו בסגנון של לכו לגנוב אבל זה כן יכול להיות משו לא ממש קשור ותכלס אני באמת בעד לתפוס איזה שיחה עם החנכים משו רציני שאפשר לדבר עליו והוא יעניין אותם העניין הוא שצריך שבט גדול בשביל זה (לך יש את אחיה....)
זה לא מחייבאנונימי (פותח)

זה לא מחיב יש גם שבטים גדולים שלא שהם לא מבינים אלא הם לא רוצים להבין יש דברים שלא מעניינים אותם פשוט. בשביל שהחניכים באמת יתעניינו צריך גם למצוא איזה משהו שהם אוהבים. כמו סיפור מעניין או משהו בסגנון.

www.ariel.drix.co.ilבסטר
או.קי, אתה פטור...
תודה123

חוברות ההדרכה שההנא"ר מוציאה, מסתמא נמצאות על המחשב וכדו', אז תנסה לבקש שיעבירו את החומר לאותו אתר(לא בטוח שהם יסכימו, אבל שווה לנסות).

בצ"ל אריאל!

אבליוכי
את החוברות הדרכה יש לרוב המדריכים, אנחנו צריכים פעולות מקוריות...
איני בטוח.123

קשה לי להאמין שיש לרוב המדריכים את כל חוברות ההדרכה שיצא להנא"ר להוציא. ההנא"ר לא התחילה להוציא חוברות הדרכה לפני שנה וחצי, אלא קצת לפני...

בצ"ל אריאל!

פסדר....יוכי

אבל בעיקרון... ברור שעדיף פעולות מקוריות...כי את החוברות הדרכה מעבירים הלאה.. נגיד לי יש מאחשלי חוברות מלפני איזה 3-4 שנים... ומעבירים הלאה

חברים יקרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!בסטר

האתר התעדכן קצת מבחינת עיצוב, ואני מקווה שהוא נראה יותר טוב ממקודם, אבל זה לא מה שחשוב...

אל תפסיקו לשלוח פעולות!

אביבה - לא הספקתי להעלות את הפעולה שלך, היא תעלה בעז"ה בקרוב... תודה לך...

המלצה חמהמשה
<html dir=rtl>
יהפוך את הטקסטים לקריאים הרבה יותר וישים את סימני הקריאה, השאלה והפיסוק במקומם הראוי.
תודה משהבסטר

שמנו את הקוד בחלק מן הדפים, בקרוב מאוד נעדכן את השאר.

... למי שיש נוקיה עם אינטרנט, יכול לראות שם גם את האתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וד"ש מדניאל שטאובר (עזרא רחובות)

האתר באמת מתקדם יפה. יישר כוח!רות22

שלום וברכהחתול

מצטער שלא ממש הייתי פעיל בזמן האחרון בגלל הגירוש וכל זה, הייתי בכפר דרום ושם לא היה לי אינטרנט.

ולעניננו: מר בסטר היקר עשה לי טובה אדירה והעלה את אתרו לאויר. אני והוא לומדים באותה כיתה באותה ישיבה ואנחנו קצת מכירים אחד את השני, טוב?

אנחנו מנסים להעלות את האתר הכי יפה והכי נוח לשימוש, על כן לא ממש משנה מי מעלה את האתר או מי מנהל אותו אלא שיש אתר לתנועה.

תשלחו פעולות, הערות, סיועים וכל זה לאימייל של בסטר ותעזרו להרים את האתר, יאללה !

בצ''ל

IOL - גם וואלה!!!צחקן

ב"ה

אל תיכנסו לשם.

תפתחו דואר במקום אחר.

אתר יפיפה בהחלט!!מיכל
מה הכתובת לגולשי הסלולרי?yehciel666
תודה מראש..
לסלולריבסטר

אותה כתובת www.ariel.drix.co.il

אבל יש קצת בעיה עם העברית, שבזכות ההערה של משה נוכל לסדר אותה - בקרוב...

קומונרים!

יש לכם 3120 עם חודש חינם... כנסו וחזקו...

איך גולשים דרך הפלאפון?hadar
יש לי אינטרנט בפלאפון-אבל יש רק קטגוריות של שירים-הורדות-משחקים וכ'ו,איך אני יכולה לרשום כתובת של אתר?
בפלאפון שלי לפחות -בסטר

כאשר את גולשת אז הכפתור השמאלי הוא "אפשרויות" >>> "אפשרויות אחרות" >>> "מעבר לכתובת".

איזה פלאפון יש לך?

כי לפי מה שהבנתי זה לא יפעל בכל הפלאפונים...

יש לי 3100yehciel666
אני אמור להצליח להכנס? כי אני לא...
אהה..בסטר

לי יש 3120 וזה מצליח, אז גם 3100 נראה לי.

אולי זה רק בסלקום???

בכל אופן, שנה טובה וחג שמח!

וואו...יוכי
יש לך סלקום ואתה גולש? ניראלי אתה מליונר... למה גלישה בסלקום עולה פוול לא?
אני לא יודע מחירים בסלקום...בסטראחרונה

אבל זה הסלקום של התנועה, אז חודש ראשון חינם אינטרנט.

אבל מה שכן - היה לי גם אינטרנט באורנג' (שם היתה איזה תוכנית טובה) והאינטרנט בסלקום הוא ממש פצצה ומלא אתרים, לעומת הדליל באורנג'. אין לי מושג מה אני יעשה עוד שבועיים כשיגמר ליהחודש חינם...

שנה טובה, וחג שמח -

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך