*3 צעדים קדימה* *גל מימין לשמאל ואז ההפך* *שתי הידיים* *קפיצה של 180°*.
"לפעמים..." - *צעד לכל כיוון* אבל אני *מצביע* מחייך, לא דואג להמשך *פרישת ידיים קדימה*, כי יש לי יש לי אמונה *קיפול יד אחר יד פנימה* *כיפוף ברכיים מעגלי משמאל לימין*. ×2
אני מאמין *סיבוב 360° לימין* *מחיאת כף* בניסים *360° לשמאל* *מחיאה* אני יודע שיש א-לוהים *ידיים למעלה* והוא בורא עולם *מערב פרוע לשמאל* הכוח של כולם *לימין* יפתח לי את הלב *לשמאל* יפתח לי את הלב שלי *לימין*
*Freestyle* *חזרה למקומות*
*צעדים אחורה עד "הכל"* תן חיוך בנאדם, יש ניסים בעולם, לא לבכות הכל "כיפוף\קפיצה* לטובה.
*3 צעדים קדימה* אסור לך להתייאש, אל תפסיק לבקש, תשמור *פרישת יד לימין* תשמור *ולשמאל* את התקווה *שתיהן למעלה* ×2
*360 לימין* אני מאמין *קלאפ* בניסים *360 לשמאל+קלאפ* אני יודע שיש א-לוהים *ידיים למעלה*
והוא בורא עולם *צעדים מצריים לשמאל* הכוח של כולם *סיבוב וצעדים חזרה* יפתח לי את הלב, יפתח לי את הלב שלי.
*ריקוד זוגות - הורה+סלסה* *גלגלונים לסירוגין* *סלטה לאמצע* *ברייקדאנס קצר* *חזרה*
אני מאמין *צעדים קדימה עם יד על הלב* בניסים *ידיים לצדדים*, אני יודע שיש א-לוהים *מצביע למעלה ביד אחד ואז בשניה*, והוא בורא עולם *פתיחה איטית לצדדים* הכוח של כולם *מצביעים על השריר בימין ואז בשמאל* שומע את קולי *כיפוף* את קולי קולי *קפיצה למעלה* *בלאגנים*
©אורי בורנשטיין. היה ריקוד כיפי ויצא לנו יפה