שלום בנות.. אני כותבת ומגיבה בעיקר פה מדי פעם אבל לא רוצה להיחשף אז בחרתי באנונימי.
אני נשואה ארבע שנים ויש לי בעיה עם בעלי.
קודם כל אני מרגישה שיש איזשהו מחסום רגשי (אני כותבת עעכשיו בתקופה שאנחנו בשבוע לא הכי מחובר אחד לשני- לא פיצוצים וכאלה סתם התעצבנויות קטנות על "למה לא עשית ככה"ו"ביקשתי ממך לעשות כך וכו'")
אני בנאדם שמאוד חשוב לו הקטע הרגשי. הוא הבנאדם שמשמש לי כחבר שאיתו אני פותחת הכל..
אפשר לומר שמאז החתונה לאט לאאט התנתקתי מכל החברות (פחות הרגשתי צורך) והתחברנו יותר. אבל כשקשה לי ויש תקל איתו אז אין לי עם מי לפתוח כל כך...
השבועע מצאתי את עצמי מתעצבנת עליו על הרבה דברים (מוצדקים לטעמי) בעיקר בלב אבל גם בקול והיום הבנתי שהבאסה שאני נמצאת בה כרגע תלויה גם בגורמים אחרים.
אממה, כשאני במצב דיכאוני כמו היום (בכיתי כמה שעות) הוא אף פעם לא שם לב,, לא בא לחבק אותי, לנחם אותי לעודד אותי וזה מזה חסר לייי!!!! כאילו ראבאק אני לא לבד בבית והבנאדם שאמור להיות הכי קרוב אליי לא יודע איך להכיל אותי במצבים כאלה.
הוא באמת בנאדם כזה שהוא יראה מישהו בוכה הוא ישב אולי לידו ואנני אראה שכואב לו אבל הוא לא ידע להגיד לי מילים מנחמות כמו "אשתי , הכל יעבור, זה בסדר אני איתך" זה ברמה הכי פשוטה. הייתי שמחה שירומם אותי ויגיד לי "את הכי מדהימה ואל תתני ל---- להשפיע עלייך" וכו' אלא אפילו כמו שכתבתי למעלה רק לנחם ולחבק עם המילים הללו.
זה כל כך מתסכל אותי שהוא לא עושה את זה !!בטירוף!!! הקטע שאחרי שעובר לי אני אומרת לו אתה ודע הייתי שמחה אם היית עושה כך וכך ואז הוא מסביר ילי סתם דוגמא שהוא היה פגוע או שהוא לא שם לב וכו'. אבל ברגע שזזה קורה ממש לא מתאים לי להגיד לו הנה עכשיו תגיד כך וכך כי אני צריכה שזה יבוא לבנאדם ככה מעצמו בספונטניות או שלפחות יזכור מה שאמרתי..
הרבה פעמים אני מבקשת ממנו דברים או אומרת לו מה אני אוהבת והוא לא הכי מתייחס לזה. נגיד אני בנאדם שאוהבת מכתבים ומשתדלת לכתוב לפחות באירועים חשובים ואומרת לו את זה גם אבל הוא בקושי כותב לי- היה לי יום הולדת והוא נתן לי מתנה. היה מודבק פתק וחשבתי שזה מכתב ואז ניסיתי לפתוח ואז ראיתי רק שלוש מילים אז שאלתי אותו "זה מכתב?" בכוונה לעורר את תשומת ליבו והוא אמר לא ואז השארתי את המתנה ליד המיטה (הייתי עייפה)) אמרתי כמובן תודה והלכתי לישון.
ניסיתי שיבין שמה שחשוב לי זה המכתב, המילים!! והוא לא מבין.
באופן כללי נקודה שהפריעה לי אצלו זה רמת המשכל שלו.
יש לו בעיה קשה בהבנה ואני ב"ה יש לי קליטה מהירה גם של דברים מבין השורות.
ומתסכל אותי שהרבה פעמים הוא נראה בעיניי כל כך טיפש. נגיד שאנחנו במפגשים משפחתיים אז הוא ישאל כל הזמן "הא באמת? וואלה לא ידעתי" וזה מעצבן כי אתה יכול גם כן לדעת דברים, לא לשים את עצמך בעמדת הטיפש כדי ליצור שיח.
גם בינינו כשאני אומרת לו דברים הרבה פעמים הוא לא מבין ברמה מעצבנת. או שהיום אמרתי לו לעשות משהו נגיד סתם שלחתי לו הודעה להכניס לכביסה את הכביסה הלבנה שנמצאת בסלסלה הסגולה והוא הכניס כביסה צבעונית שנמצאת בסלסילה ירוקה. וכתבתי לו את זה בכונה בצורה מפוורשת בהודעת טקסט וכשדיברתי איתו והבנתי מה הוא עשה אמרתי לעצמי וואי איזה טיפשש!!
גםם כשאני כותבת בצורה הכי מפורשת בגלל שאני יודעת שיש לו את בעיית הקליטה הזו הוא לא עושה כמו שצריך- מה עוד אפשר לעשות....
בכלל אני מרגישה שההתרגשות לא קיימת אצלינו, תשוקה אהבה מתפרצת כזאת. ולא בא לי שכך יהיה .
לא כך דמיינתי את חיי...
אני לא רוצה להתגרש כי בעיניי זה הפיתרון הקל. אני גם רוצה לציין שבתחילת דרכנו התשוקה היתה מאוד גדולה והיו פעמים שהיה לנו קשה להחזיק את עצמינו בזמן שאסורים והיינו מתחבקים ונותנים נשיקה וזה כאב לנו מאוד כי כן חשוב לנו הקדושה.
שאלנו רב שאמר לנו ללמוד בספר מסויים (זה היה ממש אחרי הנישואין בשלושה חודשים הראשונים) ומאז אני לקחתי על עצמי לא להראות שום חיבה פיזית (מבטים חיוכים מאוהבים) בתק' הזו אלא פשוט להתרחק כדי לא ליפול...
יכול להיות שזה גם השפיע ונהפך למשהו שטבוע...
אשמח ממש לתגובות, הזדהות, עצות וכו'.. היו ברוכות ושבת שלום.

הודעת הנהלה- ניק אנונימי