בס"ד
ההודעה הזאת שלך חמודה בעיניי.
ולענייננו-
אפשר.
אפשר להעביר למישו אחר את התחושה הזאת (בהנחה שאת מדברת על אהבה), תאמיני לי שאפשר. במבט, בחיוך, במילה, בשנייה אחת רגש אהבה יכול לעבור.
מרגישים את זה.
אפשר להוציא את זה החוצה. אולי לא בדרך שהיינו רוצים, אבל יש דרכים יצירתיות לעשות את זה ויש גם דרכים שפשוט לא חשבנו שמבטאות אהבה. אבל אפשר. לשמור הכל בלב גורם להתפוצצות. אל תגיעי לשם, הכאב גדול שם פי אלף.
לאהוב זה קשה אבל אישית אני חושבת שעדיף איתו מאשר בלעדיו. אהבה היא כוח החיים. אדישות ושנאה הם כוחות המוות. זה לא אידיאלי לאהוב אדם שלא אוהב אותך חזרה, אבל זה גם לא אידיאלי להילחם בעצמך.
שחררי, תרפי, תני לחיים לעשות את שלהם ותמיד תזכרי שאהבה היא הרגש הכי מדהים למרות שלפעמים הוא גם הכי כואב.
באמת חבל שאהבה שוברת אמון של בני אדם. חבל שאנחנו לא מצליחים להימנע מלהשליך ממקרה אחד על אחר, חבל. אבל בסוף מוצאים, בסוף מצליחים, בסוף יש את האנשים המעטים האלה שאי אפשר שלא להאמין בהם. את תמצאי. גם אותו וגם אותה (חברה טובה). הלוואי וזה היה פשוט יותר, אני יודעת שזה לא, אבל בע"ה את תצליחי, אני מאמינה בזה בכל ליבי.
אנשים אוהבים אותך. אולי לא בצורה שאת רוצה, אולי לא מראים את זה, אבל יש אנשים שאוהבים אותך. אני יודעת שלפעמים יש נטייה בגלל אחד שלא אוהב, להשליך על כל השאר, אבל בסוף מבינים שזה לא נכון ואני מאחלת לך שתמצאי אהבה מכל סוג ממש מהר שתצליח לרפא אותך.
את יכולה לאהוב חופשי. אבל את גם צריכה להרגיש חופשייה. אסור לתת לאהבה לכבול אותנו, היא צריכה להיות כוח מחיה, לא כוח שובה. תאהבי, תפרחי, תשמחי ובסוף הכל יהיה טוב יותר.
אולי.. אולי אפילו תגלי שכבר עכשיו די טוב.
ב"הצלחה נשמה

מקווה שהדברים היו במקום