כולם מפרסמים מסקנות ובא לי גם.
אז מסקנות:
אני טיפשה, כמה אנשים מספיק טיפשים כדי לא להבין שאם הם אשכנזים, והולכים לים, הם צריכים לשים קרם הגנה? כל הגוף שלי שרוף, ברמה שאני נוגעת בכתף וזה פשוט רותח.אבל היה כיף, ובא לי שוב פעם ים, וזה שנשרפתי סתם מציק, אבל לא כזה כואב.
ואני טיפשה, כי מי עוד מסוגל להוציא 25 במתמטיקה? זה מתמטיקה! אפילו לא משהו מסובך! למה אני לא מסוגלת דברים כאלו קלים? כולה לחקור פונקציות ולזכור את הנוסחאות בטריגו'
ויש לי סיכוי! ווהו! סיכוי אמיתי להדריך! וכמעט בטוח שאני אקבל את השבט שאני רוצה,כי כולן רוצות הרא"ה,ואני לא, אני רק צריכה להחליט מה אני כן.
השיער שלי יפה, וארוך, ואני אוהבת אותו,ואם אני אשקיע בו כמה דקות אז הוא גם ייראה חלק, ונורמלי, ולא גלי, ומבולגן כמו שהוא עכשיו. אבל להסתרק זה מעצבן, ות'אמת שאני יותר אוהבת כשהוא גלי.
ועליתי על זה שכדורים ותרופות וכל זה בין לא משפיעים עלי למשפיעים עלי ממש רע, אז ברוב הפעמים כשאני לוקחת כדורים זה סתם דבילי, ועושה לי רע.
וקראתי את כל התגובות שכתבו לי באתר ההוא, וזה עשה לי טוב, כי אני יודעת מעולה שדרך מסך זה הרבה יותר קל להעליב ולתקוף, מאשר לפרגן, ופרגנו לי שם, וכתבו כל הזמן שאני מוכשרת, וזה עשה לי ממש טוב.
והם רוצים לשנות את הברמצווה, וממציאים סיבות, כאילו שאני טיפשה, ולא יודעת שהם משקרים, כל הזמן "את כבר עולה לכיתה י'? לא?""את עוד מעט בת 16" (לא אמא, יותר מחצי שנה זה לא עוד מעט) אבל לא מוכנים להגיד לי אמת כי אני קטנה מדי. כי כאילו שאני לא שומעת את השיחות שלהם כשהם חושבים שאני ישנה, וכשהם בחדר, וגיליתי כבר לפני יותר משנתיים שאפשר לצוטט לחדר ההוא דרך החדר שלנו.והם לא קולטים שכל הדברים שהם אומרים לי עכשיו כאילו זה איזה סוד, אני יודעת כבר יותר משנתיים, בערך מכיתה ז'.והעיקר שהם עוד משקרים שהם לא ניסו להסתיר את זה. ואז מתעצבנים שאני קוראת להם שקרנים.
ולנסוע באופניים זה כיף, אבל רק אחרי הרבה זמן שלא נוסעים, כשנוסעים כל יום זה כבר נהיה קצת פחות שווה, עד שאין לך כוח לנסוע אפילו בירידות כי זה כבר נמאס...
וואו. לא חשבתי לכתוב כ"כ הרבה
- לקראת נישואין וזוגיות