דבר ראשון-תירגע גם את/ה....hadar
חברי, בואו נריב בזכות מי יצא הסיור הזה.yehciel666
מה אתם ילדים קטנים? בסה"כ אמרו שזה יצא בזכות הפורום, העירו שזה לא נכון, זהו נגמר. ממשיכים הלאה, ומי שלא רוצה להשתתף בפורום לא חייב, זה מבחירה חופשית...
עושים כסף מקשקשנות??123
גם אנשים קשקשנים, זה לא גאווה לתנועה.
יש אנשים שסתם אוהבים לזרוק דברים, כאשר אינם יודעים דבר וחצי דבר על הנעשה בתנועה. מי שלא יודע בוודאות, אז טובה לו השתיקה.
ועכשיו בנימה קצת יותר אישית:
למה את סתם אוהבת לקשקש??
בצ"ל אריאל!
עם כל הכבוד!דורותי
זה שאתה נפגש כל שבוע עם ההנהלה לא אומר שלאחרים שאולי לפעמים קצת פחות בעניינים אסור להביע דעה...
ואולי אפילו לפעמים לשמוע שהם טועים
אז אולי תפסיק לעסוק בהשתקה כי הרי בשביל זה נועד הפורום ואם אתה יודע שהטיול סליחות הוא בזכות הפורום אז פשוט תכתוב את זה ואל תשתיק את כל מי שלא חושב כמוך!
זכות הדיבור.123
איני נוהג להשתיק, אך כן המלצתי לאותה אחת לא לקשקש, כאשר אינה יודעת על מה מדובר.
אין לי בעיה נגד הבעת דעות, אך כאשר מדובר על עובדות לא שייך להביע דעה, ולא קובע "מה שנראה לי", אלא מה שקובע זו מה האמת המציאותית.
בצ"ל אריאל!
גאווה לתנועה.yehciel666
קוראים סמויים.123
אני שמח שלמרות ההתנגדות של כל מיני אנשים כמוך לפורום, הם כן עוקבים אחרי הנעשה בו, וכאשר הם רואים משהו שלא מתאים לרוחם, אז הם מוצאים לנכון להגיב.
הפורום לא מוסיף לגאווה התנועה לשיטתך, נכון?
אז למה את מסייעת בהרס הגאווה התנועתית?? האם לא חשוב לך שהגאווה התנועתית תעלה מעלה מעלה??
מסתמא את ממש אוהבת את התנועה ומאוד איכפת לך ממנה, אז בבקשה תפסיקי להיות פה, ע"מ שח"ו לא תיפגע הגאווה התנועתית.
הכלי שהכי מוסיף גאווה תנועתית, זה הפורום. באים אנשים קטנים, וטוענים להיפך.
"עינם להם ולא ראו אוזניים".
בצ"ל אריאל!
כן, אני גם שמתי לב שישyehciel666
kenיוכי
לא, אני מתכווןyehciel666
yesh kaele???יוכי
הרבה יותר ממה שאתם חושבים.123
יש לי (ולו. הידוע בכינויו 123) סטט' יותר מדוייקת ובהחלט יפה.
(זה נכתב ע"י אדמיני, אך נערך על-ידי...).
אחי היקרים!אנונימי (פותח)
לידיעת כולם אני חברה בתנועה כבר הרבה שנים! אני יודעת בדיוק מה קורה בה ובמקרה אני גם קצת מתמצאת בהנהלה הארצית! הפורום לא קשור כלל למה שמתרחש בתנועה. זה נכון שהוא הוכם במטרה לשתף את הנוער בכל מה שקורה בתנועה וכדי שכל אחד יוכל יותר להשפיע עליה ולהבין ולחקור מה מטרותיה ולאן דרכה. אבל עכשיו בהחלטת ההנהלה,ובצדק!, הפורום כבר לא שייך לתנועה (ולכן גם שם הפורום הוחלף) והוא רק פורום של אוסף אנשים המשתייכים לתנועה (וזה גם לא כולל את כל הנוכחים). ולכן אין לקחת את הקרדיט של מה שנעשה בתנועה לפורום! (בקשר לטיול סליחות- אני בדקתי את הנושא!). בשביל הכנות- הפורום אינו מהווה שום גאווה לתנועה! והתנועה גם אינה רוצה קשר איתו. אז בשביל כבוד התנועה ובשביל כיבוד רצונותיה אל תקשרו את הפורום לתנועה. ואני קוראת לכל האנשים שקצת איכפת להם מהתנועה ומעצמם להפסיק להשתתף בפורום!
דא', נכנסתי לפורום וכתבתי בו כי איכפת לי מהתנועה וממכם! ואיני שותפה בו!!
אוי.ואבוי!123
מה יהיה עם התנועה שלנו?מכל דבר עושים עניין כ"כ גדול!אפשר לחשוב,מה כבר קורה פה?!?!?
(זה נכתב ע"י חפצי3, אך נערך על-ידי...).
אני רוצה להביןמשה
...........................................hadar
כבר כתבו לך שנכתב בטעות שהטיול סליחות יצא בזכות הפורום,טועים לפעמים!
אז די כבר!
oi.....יוכי
תעשי טובה...דורותי
סורי ;יוכי
שלום לך!123
לפי הניסוח שלך, אני מבין שאת לא איזה אחת ששייכת להנא"ר. אולי את קומונרית ואולי איזה גב"שניקית, או משהו באזור, אבל לא יותר מזה.
אני אישית לא נמצא כ"כ הרבה זמן בתנועה, אני יחסית חדש בה, אך לצערך אני כנראה מכיר את התנועה קצת יותר ממך.
הפורום לא הוקם בגלל המטרה שציינת.
היתה החלטה מסויימת של ההנא"ר לגבי הפורום, וכבר דיברנו הרבה על יחס שצריך לקבל סוג של החלטות כאלה.
הפורום לעולם לא היה שייך לתנועה, ושמו הוחלף בגלל סיבות מסויימות.
לגבי טיול הסליחות - גם אני בדקתי את הנושא, אצל אנשים שמבינים קצת יותר טוב ממך, וכנראה שהם יודעים אחרת ממך(מדובר על אנשים שאחראים על הטיול הזה...).
בשביל הכנות - הפורום הזה מוסיף המון גאוותנועה. הפורום הזה, הינו חלק בלתי נפרד מהתנועה. הוא אחד הנושאים היותר מדוברים בתנועה.
"התנועה גם אינה רוצה קשר איתו" - כך את טוענת. איני יודע מי זה לפי שיטתך "התנועה". אני נחשב לחלק מ"התנועה"? אני יודע על הרבה חבר'ה שמרוצים מהפורום וכן רוצים אותו.
היה יותר בוגר מצידך, לבדוק את מה שאת אומרת לפני שאת סתם זורקת דברים לא מבוססים.
אם הפורום מפריע לך, אז את מוזמנת להתחבא בארון שח"ו לא תיפגעי מההשפעה הרעה שהוא נותן לעולם.
בהצלחה ובצ"ל אריאל!
חביבי.yehciel666
תגובה.אנונימי (פותח)
אם מטרת הפורום אינה כזאת אז מה כן מטרתה? אני חושבת שצריך לפרסם אותה בגאון כדי שאנשים ידעו אם להשתייך אליה או לא!
אין לי כ"כ קשר להנאר"צ? אני לא ממש יודעת מה מתרחש שם? מאיפה אתה מסיק מסקנות כאלה מבלי לדעת מהו מקומי שם? דווקא אני מאוד מחוברת ויש לי דיבור עם כולם ואני מתעדכנת כל הזמן ויודעת בדיוק מה קורה! לכן- בעניין הסיור סליחות אני יודעת בדיוק שאין שום קשר לפורום!!! ולכן לא כדי לקחת את הקרדיט לעצמיכם! ובעניין התנועה שלא רוצה קשר לפורום: התנועה זה א' הרוח שאנשיה מציגים. איך הם רוצים שהתנועה תראה, ולאן דרכה. ב' האנשים עצמם, מהם דעותיהם הפרטיות שמפעט כבודם ושמירה על זכותם לא להצהיר ברבים את דעתם אני לא אפרט!
דא- בעניין "הצלת המצב" של 123 : זה שאתה מנהל האתר אינה נותת לך רשות לזלזל בכל מי שלא כותב כמו דעתך!(קח לתשומת לבך!) ולכן אין לסטור את כל הנכתב בניגוד לרצונך כאילו שאותו אדם לא מבין בכלל באותו נושא אלא רק אתה יודע!
מסכימה עם הפיסקה האחרונה.....דורותי
כבר כתבתי לו את זה אבל נראה לי שהוא דווקא נהנה לחוש מבין יותר מכולם..
תהיי בריאה!123
לא אמרתי שזו לא מטרת הפורום בהווה, רק אמרתי שהפורום לא הוקם משום אותם מטרות שציינת. הפורום כן עומד במטרות שציינת, אך הוא לא הוקם בגללם.
אמרתי שאין לך קשר להנא"ר? אמרתי שהקשר שלך לא חזק מספיק, בשביל שיהיה לך את הכוח להמציא דברים שלא היו ולא נבראו.
לגבי סיור הסליחות - את ממשיכה לטעות. מה לעשות שאת לא יודעת מספיק?...
את מערבבת כנראה בין ההנא"ר לתנועה עצמה. התנועה זו לא ההנא"ר, אלא החברים בה. כל עוד יש פה בפורום חברים של התנועה, אז כנראה שיש אנשים שכן בעד הפורום הזה(במקום שנטחן דברים שכבר נטחנו מכל הצדדים, את מוזמנת לעבור על שרשורים קודמים בנושא זה).
לא זלזלתי בך. כתבת את דברייך, ובאתי והראתי לך שאת טועה. מי שזלזל ויצא בהתחלה בקריאה שאנו "סתם קשקשנים שחושבים את עצמם, ולוקחים את הזכויות לעצמם" זו את, ולא אנחנו. "כל הפוסל במומו פוסל"...
אני מודע לזה שיש אנשים שמבינים הרבה יותר טוב ממני, אך יש גם אנשים שלא...
מי שמתייחס לדברי בצורה יותר רצינית, רק בגלל שאני מנהל, אז זו בעייתו האישית. אני כמו כולם גם חבר בתנועה, ולעניות דעתי מותר גם לי לכתוב את מה שאני חושב. אין צורך להתייחס לדברי בצורה יותר רצינית, רק בגלל שאני מנהל הפורום. אני פה כמו כולם(אך את כן מוזמנת לבדוק את כל מה שאני כותב, ולראות אם אני סתם אחד שמקשקש, או אחד שבודק ועושה טלפונים ובירורים לפני שהוא כוב דברים...).
בצ"ל אריאל!
מצטער לומר לךדרדקי
כשאני ניסתי לגלות קצת מידע על מסע הסליחות(שעם כל הכבוד כן נקבע ע"י הפורם), כשהמזכ"ל הבין על מה אני מדבר הוא אמר "אה מסע הסליחות של עוזיה", עוזיה, מי דיבר איתו על זה(123) מי שיגע אותו בטלפון בימים האחרונים כדי לשנות את מיקום האוטובוסים חזרה(כי אסור להחנות ליד שער האשפות) לברר שכולם מקבלים מידע, לחשוב על רבנים(כי עביום ראשון לא היה), סליחה זה כן היה אנשים מהפורם, הייתי בהנהלה ארצית בערך 8 פעמים בשלושה שבועות האחרונים,, גם איחרתי לסדר בחצי שעה פעם אחת, אז בבקשה אל תגידי שלא אנו אירגנו
גם המזכ"ל הבין שאנו ארגנו הכל ולא הביע התנגדות, הוא רק התנגד ואמר אין פורם לאריל יש כמה מדיריכם שהחליטו להקים פורם,
בצלב"א
אולי יבוא איזה צד ג' להכריע.yehciel666
גמנייוכי
למה אתם אומרים אתזה??? אני בכלל לא רואה שהוא משתמש בתפקיד שלו למטרות שונות.... הוא חבר בפורום כמו כל אחד!!!
מה זה קשור לזה שהוא המנהל?דורותי
טוב תקשיבו....יוכי
שטויות, אבל ממש!yehciel666
כוחות הנפש.123
הרמב"ם מונה את חלק "החש" כאחד מחמשת כוחות הנפש(עייני בתחילת ההקדמה של הרמב"ם למסכת אבות).
אשמח מאוד שתאירי את עיני, היכן סתם ירדתי על מישהו וביזיתי אותו על לא עוול בכפו, ע"מ שאוכל לעשות תשובה ולא לחזור על מעשי הרעים.
אדם שטועה, ואני יודע שהוא טועה, אני משתדל לתקן אותו כאשר זה עקרוני(ואני עושה זאת בצורה מכובדת).
במקרה שלנו בשרשור הזה, אני כתבתי בצורה קצת תקיפה נגד "456", כי פשוט היא באה בגישה מזלזלת נגד כל חברי הפורום, אז פשוט קצת הרגעתי אותה. היא סתם קפצה, אז פשוט הורדתי לה את האוויר, כי היא לא היתה כ"כ רגועה.
ושוב: את טוענת שאני חש מעצמי ואני יורד פה על אנשים. אני מודע שאלו מעשים לא יפים, אז בבקשה תפני אותי לאותם מקומות שכך התנהגתי, ואני יחזור בי.
תודה על הביקורת הבונה שלך!! ו"כל הפוסל במומו פוסל", ודי למבין...
בצ"ל אריאל!
צודקת,סבבה...דורותי
הפורום הזהmiri
הוא שיא הגאווה לתנועה!!!!!!!!!!!
ויש אנשים שצריכים להרבות אהבת חינם, כן, גם כלפי אנשים שנימצאים בפורום מעורב...ל"ע.
אתן כל כך לא סמויות שזה פשוט גורם לי לבכות.
בציפיה לבינין אריאל
אני חייבת להוסיףmiri
שנכון שלפורום אין זכות לקחת קרדיט על דברים הנעשים בתנועה שאין לו קשר ישיר אליהם. אבל, ופה האבל הגדול....(אני צועקת למחשב-באסה שאי אפשר לשמוע) אין לאף אדם, לשום שום אדם בתנועה, בין קומונרית, בין בת ש"ל בין רכזת משהו, לאף אחד אין זכות לקחת מונופול על התנועה!!!!
בציפיה לבינין אריאל
אז זהויוכי
אני אישיתדורותי
אפעם לא הבנתי את האנשים האלה שלא עומדים מאחורי מה שהם חושבים.
אם אתם כ"כ גאים בדעה שלכם שהיא נגד הפורום אז תכתבו!
סודו של הקשקשן.123
הנה דברים שכתב דרדקי באמצע השרשור. יכול להיות שיש אנשים שלא שמו לב לנכתב, משום אורכו של השרשור, אז הנה הדברים מועתקים לפניכם, ופה מתברר מיהו הקשקשן והזלזלן האמיתי... הנה דבריו של דרדקי:
כשאני ניסתי לגלות קצת מידע על מסע הסליחות(שעם כל הכבוד כן נקבע ע"י הפורם), כשהמזכ"ל הבין על מה אני מדבר הוא אמר "אה מסע הסליחות של עוזיה", עוזיה, מי דיבר איתו על זה(123) מי שיגע אותו בטלפון בימים האחרונים כדי לשנות את מיקום האוטובוסים חזרה(כי אסור להחנות ליד שער האשפות) לברר שכולם מקבלים מידע, לחשוב על רבנים(כי ביום ראשון לא היה), סליחה זה כן היה אנשים מהפורם, הייתי בהנהלה ארצית בערך 8 פעמים בשלושה שבועות האחרונים... גם איחרתי לסדר בחצי שעה פעם אחת, אז בבקשה אל תגידי שלא אנו אירגנו.
בצ"ל אריאל!
חיחיחי...יוכי
תסלח לי אבל אני לא בטוחה שאחרי מה שאמרתדורותי
זה אומר שהפורום אירגן את הסיור סליחות!
זה אומר שאתה (123)כאדם מאד פעיל בתנועה (כנראה) ואולי גם מתוקף תפקידך דיברת עם אנשים ואירגנת עניינים....
אני לא חושבת שזה שבין השאר אתה גם מנהל את הפורום הזה, אומר שאם החלטת על משהו שבאמת קרה בפועל זה אומר שכל הפורום החליט על זה אתה מבין?
אולי העלת את הדברים לדיון הפורום אבל אנחנו לא עשינו יותר מידי!
אז בבקשה תיקח את הקרדיט לך ורק לך!
לא...123
הפורום ממש לא הוציא את הפעילות הזאת, אך כן יש לו קשר רציני לזה.
ע"מ שהפעילות הזאת תחשב כקשורה לפורום, אין צורך שכל חברי הפורום יהיו קשורים לעזרה בזה, אלא מספיק גם שיהיה מישהו אחד שרק בזכות הפורום השפיע על העניינים בנושא הזה(ובעניין זה, זה לא אני, אלא דרדקי).
בצ"ל אריאל!
אני לא ממש הבנתי איך הרעיון של דרקדידורותי
הופך את זה לרעיון של כל הפורום אוף אתה לא מבין שאם דרקדי חשב על רעיון והחליט לשתף את הפורום בדיוק באותה מידה שהוא שיתף את ההנהלה זה לא אומר שזה מטעם הפורום. ואני ממש מבינה את כל אלה שמקורבים להנהלה ואומרים שזה בכלל לא משהו שקשור לפורום כי כנראה שזה מה שההנהלה מפיצה והאמת אין לה שום סיבה שלא להפיץ את זה כי כמו שאתה אמרת אתה הבנת את כל זה דרך זה ששמעת את יוסי ורדי מדבר על איזה עוזיה שדיבר עם איזה דרקדי...
הנקודה היא שדרקדי בא כנציג של עצמו! (ככה לפחות הבנתי...)אבל אם הוא בא וחשב על רעיון והלך להנהלה כנציג הפורום ואמר שזה רעיון של הפורום וההנהלה פשוט מכחישה כל קשר אז אני פתוחה לשמוע!
דווקא זה לא כמו שאתם חושביםדרדקי
מישהו ביקש ממני שאני אעיר את הפורם, אז בדרך למנחה יום לאחר מכן חשבתי איך אפשר לארגן משהו גדול וחשבתי על הרעיון(שכאמור היה לי רעיון מסניף עזרא שעשה את זה כסניף(ולכן זה גם היה די צולע)). דברתי לפני נחה עם מדריך אחר ובוגר ואז העלתי את זה לפורם
אלולא הפורם לא הייתי חושב על הרעיון, גם לא היייתי מביא אותו להנהלה ארצית אני לא אוהב לעשות טלפונים(ועינת תעיד על זה) ולכן ביקשתי ש123 יעשה זאת, כשהלכתי ללמוד בירושלים(חזרתי ליום אחד לקחת את כל הדברים לקראת הימים הנוראים) ראיתי שאני חייב גם לדבר עם עוזיה לאחר למזכ"ל לא היה מידע, והוא אמר לי שגם לעינת אין הרבה... אז התקשרתי אליו
למפרע גם עוזיה הצטער שלא קרא את הרעיון בפורם על התשלום שאני הצעתי וההנלה יכלה להרוויח יותר כסף וחבל
כן זה בגלל הפורם ורק בגלל הפורם
בצלב"א
אז למהדורותי
היא לאדרדקי
כשאמרתי למזכ"ל שבפורם שאירגנו את זה היה XYZ אז הוא אמר שאין לתנועה פורם
הם יסיכמו שזה יצא מכאן, אנו פשוט לא מוכרים ולכן 123 הוא זה שחשב אירגן וכו' כי הוא פנה לעוזיה
בצ"ל אריאל
הסברדרדקי
טוב, הבנתי...דורותיאחרונה
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
למה ערוץ 7קעלעברימבאר
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
כן גם ליקעלעברימבאר
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה
😜
סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל
מאוד
לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
הכנסה נוספת 4נטע ברזני
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
יש פה איראלנקים?בת סוד
בואו נעשה מאגר פעולות