דביקליכאןמדימגדלור באפלה
כן
אתן
כולכן
חלס.
אוקישפיות
חבל
את לא חושבת שיש טיפונת אמת במה שאני אומרת?מגדלור באפלה
כןשפיות
אבל הייתי מגדירה את זה שונה
תומך מחבקשפיות
אפשר גם לומר יותר מדי
אבל לא דביק
חוצמזה שזה אחלה שאת מביעה את דעתך
שיהיה פה קצת גיוון
אני לא נגד זה שיפרקו פה, אני לא נגד זה שיתמכו בחזרה.מגדלור באפלה
אני בעד לגמרי שלכל אחד יהיה את המקום שלו פה, בו הוא יכול לומר את דעתו ולהתעצבן ולצחוק ולפרוק ולבכות. ואני חושבת שזה מדהים שיש בכלל את המקום הזה, וכמעט לכל אחד כאן, ושאנשים מוכנים לשתף ככה ולתמוך בחזרה.

אבל,
א. אני חושבת שיש משהו לא נכון ועל גבול הלא בריא בזה שאנשים פורקים *רק* כאן. אין תחליף לשיחה אמיתית. אפילו אם זה בש.א. (שכמובן זה הרבה פחות מפנים אל פנים או לפחות שיחת טלפון) זה שונה והרבה יותר מכיל ואישי מאשר שרשור של "קשה לי וכו' כו'".
ב. בתכל'ס אני לא יודעת אם אנשים פורקים רק פה או שגם מדברים רגיל עם אחרים על הבעיות שלהם. יש מצב שיש להם שחנ"שים מדהימים ואחרי שניה הם כותבים גם פה. לי למשל הכתיבה עוזרת ממש לסדר את המחשבות, הגיוני שגם לאחרים זה עוזר.
ועדיין, יש לפרוק ויש להציף.
אולי זה נשמע מגעיל, אולי גם קצת סוציומטי ואדיש ואטום ולא מתחשב, ובכל זאת- יש גבול לכמה שאפשר להפוך את הפורום הזה לפורום של דיכי.
ג. וחוץ מהדיכי- אחרי כל שרשור כזה מתחילות האינספור תגובות של "מתוקה שלי מקסימה שלי אוהבת אותך". וזה אחלה, שלא תבינו לא נכון. אני גם עושה את זה ואני אוהבת פה אנשות בכל ליבי. אבל לפעמים,
זה קצת עובר את המינונים ההגיוניים ונהיה די חופר.
זה גם קבוצה די מסויימת של אנשים, אז זה הופך לטעם רע באיזשהו שלב.

(להבהרה- אני לא מתכוונת לפגוע ח"ו באף בנאדם כאן. אני אוהבת את כולכם. ואני יודעת שהשרשורים שלי בנושא קצת לא נעימים ויכולים לפגוע. אבל באמת שגם לי קשה עם זה.)

סיימתי.
ממשפיותאחרונה
עם חלק הסכמתי איתך, לגמרי.
אבל מה את מציעה למשל, שכשמישהי כותבת שהיא מרגישה כישלון, מה אפשר להגיד חוץ מאת לא, את מקסימה ואני אוהבת אותך?
מה אפשר להגיד לה?

אני מקווה שאני לא מכעיסה אותך אבל את כותבת מאוד אמיתי
*בננית*
(אבל למה להסתכל על זה כדביק? אוף )
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך