שלי מאז שהתחלתי ללמוד. אחחח. כל כך שמחתי לחזור לכאן ולראות פורום חי ונושם-חי ומתקדם, למעלה ברמה, למעלה בתכנים. (לא שהספקתי לקרוא הכול אבל זה בתכנון שלי..בלי נדר).
אני חייבת לזעוק על משהו. לא יודעת אם שייכת לכאן זעקה אבל שיהיה. כל הזמן הזה שלי באולפנה יצא לי לדבר על הפורום ו -הדעות ששמעתי פשוט----אין לי מילים. מי שלא בתנועה לא מבינה מה הבעיה שלנו בכלל, מי שבתנועה או שאין לה אינטרנט או ופה העינין שיש לה והיא מתנגדת לו נחרצות. ושום היגיון שלי, ושום ניסיון ברור שלי לא הועיל להבין מה הבעיה? שאלתי על בעיה של הלכה, שאלתי על בעיה של רמה, אבל כלום. רק קיבלתי שזה לא לעיניין.
לאחר היכרות של 15 בנות בערך שנחרדות מהפורום הגעתי למסקנה מסוימת, אנשים (זה קטע של זרם בציבור שלנו) שכמה שיותר מחמירים, כמה שיותר מוסיפים איסורים, ככה -רק ככה- יותר טוב. יותר דוסים. יותר טובים. יותר שווים (במלעיל).
באתי מעל הבמה הזאת דווקא, במה שכשרה, במה איכותית זאת ומצד שני מתקדמת, לזעוק אל אותם אנשים שאינם מבינים לעומק מהי תורת חיים בעוז.
אני מבקשת מאותם אנשים (שנימצאים כאן -אני יודעת את זה) שיגיבו, שידברו, שלא ילכו וירכלו (זה אסור גם בלי קשר-זו באמת הלכה!) על אנשים מהפורום, שלא ילכו ויסבירו לאנשים שלא יודעים בכלל מה זה פורום שזה רע, שלא ילכו ויכתבו לעלון טל שמים על הפורום ונגדו....שיבואו לכאן!!! שידברו כאן. כי אם זו באמת תורת חיים בעוז, זו באמת הלכה-שילמדו את כולנו! שלא יתחבאו פתאום.
בציפיה לבינין אריאל
למה אתם מתרגשים מכל אותם אנשים שלא רוצים להיות פה? שפשוט לא יהיו,וזהו. מרכלים? זו בעיה שלהם, לא שלנו. אנחנו ממשיכים פה בכייף ובלי מריבות עם אף אחד. נדאג לעצמנו, נעזור פה אחד לשני, ונמשיך להיות מאושרים. חבל לבזבז אנרגיות על אנשים שסתם עושים רעש בלי לדעת למה. מי שרוצה לדון על זה בכבוד, מוזמן. מי שרוצה רק להשמיע בלי לשמוע שיעשה את עם במקום אחר.