מי שלא יודע/ת- במוצ"ש הקרוב יש הפגנה של הכחולים בכיכר פריז בירושלים.
אז ח-י-י-ב-י-ם להגיע לשם עם חולצות כתומות, דברים של הגוש וכ'ו ובקיצור להראות נוכחות!!!
כולם באים!! ממש חשוב!
מי שלא יודע/ת- במוצ"ש הקרוב יש הפגנה של הכחולים בכיכר פריז בירושלים.
אז ח-י-י-ב-י-ם להגיע לשם עם חולצות כתומות, דברים של הגוש וכ'ו ובקיצור להראות נוכחות!!!
כולם באים!! ממש חשוב!
איני חושב שבכלל צריך להתייחס לשונאי ישראל. אין צורך להתייחס לכל חמור שמצייץ.
בצ"ל אריאל!
מה????
אלה אחים שלך!תרצה או לא הם אחינו!
אני מסכימה שהם טועים בדרך אפילו מסכימה מאוד אבל אנחנו כולנו בני/בנות תורה וכולנו מצווים "ואהבת לרעך כמוך".
כן!גם אם הוא לא מסכים איתי!
אולי הם אומרים שטויות אבל הם לא חמורים וכמו כל בן אדם יש להם זכות להתבטא ,מה שכמובן לא מונע את הזכות שלנו להתבטא כנגדם ולצאת נגד דעותיהם!!!!
בכל מקרה- אני לא יכולה להגיד שאני אישית לא השתמשתי אף-פעם בביטוי הזה אבל אנחנו צריכים להגמל ממנו- נרצה או לא כולנ ו יההודים ואין לנו ברירה!עדיף לעבוד ביחד ולקרב ביאת משיח מאשר להגביר את ה"שנאת חינם" הזו חו"ח!!!!על זה חרב המקדש!יש לנו תפקיד פה -צריך לקרב אותם!אני יודעת שכל הזמן נראה לנו שאין עם מי לדבר אבל צריך לדעת להפריד בין העמך שרוצים לשמוע לבן אלה האלטיסטים שבד"כ בעמדת מיעוט (אבל מחזיקים בעמדות כוח לצערנו.)
בקיצור - זה הזמן לחזק את מי שרוצה לחזק וגם אם עוזבים חלקים בעם ומתרחקים מהם בגלל דעה מגיע להם את הזכות הפשוטה של לא להיות שנואים.
יומצוין.בשורות-טובות.
בצלב"א ול"מ.
גם אם הם מקבלים משכורת מהיטלר ימ"ש.
הם אחים שלנו!הם טועים ,אפילו טועים מאוד אבל עדין אחים!
פה אתה נכנס- לך תסביר ותוכיח שהם טועים טעות גורלית במקום להתכנס בתוכך ובתוך השנאה.אפילו אם הם לא רוצים לשמוע!תתחזק בדרכך והיא כבר תוצב כנגדם ותוכיח להם שהם טועים!
רק אל "ת ש נ א א ת א ח י ך ב ל ב ב ך ..."
בצלב"א ול"מ
זה לא סיבה בכלל. עזוב, נניח שזה נכון שהם ממונים על הריסת המדינה (את זה בחיים לא הצלחתי להבין, מה נראה לך, הוא יהודי, כן, כן, יהודי, מאמין רדום, אבל יהודי לכל דבר, והוא מעונין בטובת עם ישראל ומדינת ישראל, תאמין או לא, אבל גם מאמינים רדומים לא יעשו הכול בשביל כסף ואינטרסים), בכל מקרה, עדין מצווה עלינו לאהוב.
בקשר לאהבת לרעך כמוך, דווקא שמעתי הסבר אחר, הרי זה מאד קשה לקבל שהתורה מצווה על הרגש, לאהוב, הרי יש אנשים שקשה לנו לאהוב אותם, פשוט קשה מאד, בגלל האופי שלהם, בגלל הרבה דברים. ולכן החיוב הוא על גילויי אהבה, להאיר פנים, לדבר יפה, לשמוע להקשיב, (לאו דווקא להסכים...), להתייחס יפה, לעזור. ואפשר גם להוסיף שאחרי הפעולות ימשכו הלבבות...ואחרי שנאהב חיצונית ונראה אהבה גם לאלה שאנחנו לא אוהבים, נאהב אותם באמת.
שניזכה...(
האולפנה משפיעה עלי קשות)
בצל"א
גם אם הם אחים שלנו, זה לא סותר שהם שונאים אותנו ואוהבים את אויבינו.
את כל יום מתפללת ומתחננת "וכל אויבי עמך מהרה יכרתו והזדים מהרה תעקר ותשבר ותמגר ותכלם ותשפילם ותכניעם", וכשאת אומרת זאת את מתכוונת לאותם רשעים.
אנו מעדיפים שלכתחילה "יתמו חטאים מן הארץ", ולא יתמו 'חוטאים'. אך יש דין ויש דיין, ויש כאלה שצריכים לחטוף(ומי שיש לו בעיות בהבנה, אז אני מודיע שאיני מתיימר להיות היועץ המשפטי של הקב"ה). מציאות של 'שכר ועונש', זו עובדה.
ואין להם את הזכות הפשוטה לא להיות שנואים. אדם שיאנוס את הבת שלי, אז וודאי שאשנא אותו. אם לא אשנא אותו, אז אחטא לאמת, אחטא בחוסר אנושיות...
"ואהבת לרעך כמוך", אך "משנאיך ה' אשנא"...
בצ"ל אריאל!
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
😜
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
מאוד
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
בואו נעשה מאגר פעולות