וגם שהוא (אחר) יחזיר לי מייל כי אחשלי מחכה לתשובה.. ובכלל צריך כבר לשלם להם ועש אני באה למחסן הם סגורים..ובחנות אני לא יכולה להחזיר תכסף.. אופ
אני צריכה גם שנעמה תשלח לי מייל (ואופס בטעות יצא מענה..) כן.. אני צריכה שתיתן לי מענה על מה שכתבתי שם.. ויאוו.. מבאבס שהאדם הראשון שהתקשר מאז שליתי תפרסום, צריך דיסק לשבוע הקרוב ואני לא י=נוסעת השבוע כי היא בחופש וזה לא שווה לנסוע בשביל דיסק אחד.. במיוחד גם שאני צריכה תתשובות לגבי עוד 2 ספרים ודיסק.. הבנתם??
אבל לפחות מישו התקשר..|מעודד במקצת|
ובכלל צריך לעשות בדיקות דם ואני שונאת שמישו בא ווגע לי ועוד דוקר אותי.. ובנוסף להכל מוציא לי דם מהווריד.. כאילו.. מה נראלו????????
טוב.. כן.. המצב רוח שלי מיוחד עכשיו.. חצי הומורסיטי וחצי לא..
ואתם יודעים משו.. בכלל אני צריכה כבר מזמן לעוף מהמחשב ואני כאן..
והספריה נסגרת מהר ממש.. פתאום עוברות ארבע שעות.. ואני באמצע המתח בחייאת תנו לגמור לקרוא את העמודים האחרונים.. אז אני במתח.. ואני בכלל אוהבת את מירה.. ואנחנו יכולות לדבר שעות.. רק שהיא בעבודה.. ולי.. לי הספרים קורצים יותר..בכל זאת עוד ארבע שעות יסגרו עד מחר..
יאוו.. חייב כבר ללכת. ובכלל טוביה לא שלח לי הודעה עדיין.ובטח הוא ישלח מחר כי כבר מאוחר..(@נחל)
ויאו.. עכשיו אניכולה להתחיל עוד 2 ספרים!!! אזל רק שאני לא אקום למיטה באחת ואגלה את הג'וק המלחיץ הזה...
(@נחל @קול דממה.. לא באלי שוב לישון כמו אתמול.. זה היה מפחיד..באמת!!)
אוף!! אני. לא. רוצה. לפחד. שוב. כמו. שהיה. אתמול. נקודה.
ובסוף אני אהיה חייבת לעוף מכאן על טיל והבלי התראה לאפחד.. אז לילה טוב (טוב.. כן.. לא מפחיד!! ולא מלחיץ!! ועם חלומות נורמליים לכולם!! בלי מחשבוץ מלחיצות!!)
לילה טוב אנשושים ואנשושות..
- לקראת נישואין וזוגיות